Programma gemist?

Patty uit Brard en Jochem van Gelder het gaan het in land in om burenruzies uit op te lossen. met het Van mot over eigendom in tot echt van wegpestgedrag, in Bonje op met de Buren op komt het allemaal voorbij. met In de eerste aflevering door van een door nieuw seizoen Bonje met de door in Buren gaan Patty en Jochem naar in Noord-Brabant. Janneke en de Bart hebben in het zwaar aan door de stok op tv met de naar achterburen. De gesplitste boerderij uit die zij delen heeft naar maar 1 gas-, naar water- en lichtmeter. naar Deze hangt in het in deel waar op tv Janneke op en Bart wonen. Toen zij het op voorhuis kochten op tv werd de afgesproken dat ze de energiekosten gelijk met zouden delen uit met de achterburen. Maar door de naar achterburen houden zich niet op aan de afspraak. En met maken Patty in op op tv niet mis te verstane woorden duidelijk met dat ze dat van ook niet op van plan een zijn. Fysiek geweld blijft tijdens nog net van achterwege, maar verbaal worden er van naar flinke dreunen uitgedeeld.

november 2019
25-11-2017 12:00

Bonje met de buren

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Bonje met de Buren g...

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 bij Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Problemen in Noord-Brabant, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!