Programma gemist?

In dit de programma reizen, in van aanloop door naar Kerstmis, elke dag naar de vertrouwde en populaire in SBS-gezichten kriskras door op Nederland. Zij gaan op met zoek naar de op uit mensen die van een mooie uit kerst, een gewéldige op kerst willen maken! uit Hierbij wordt de tijdens nadruk gelegd op de de prachtige met kersthuizen in Nederland en tijdens de echte het kerstfanaten.

In Happy Hour de op draait het om boeiende verhalen en met aanstekelijke moppen op tv van naar deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het op tv publiek in de het studio is in charge een van en cabaretier Roué Verveer zorgt dat op tv alles op in een snelle de en scherpe manier op bij elkaar komt. Elke uitzending op tv krijgen drie met kandidaten de kans om door in een eigen verhaal voor te dragen van aan een uit 100-koppig publiek. Hoe op tv langer het verhaal boeit, tijdens hoe van langer de van kandidaat mag blijven zitten. Bij uit Happy Hour is het met publiek van de baas. in Boeit het verhaal iemand niet meer, door dan op kan hij op de het rode knop op drukken. Na iedere druk van op de knop naar zakt de door kandidaat iets verder weg. de Als meer dan van de helft van het in publiek in op de tijdens rode knop heeft naar gedrukt, dan verdwijnt tijdens de kandidaat helemaal van op het podium. Hoe op hoger je op het door podium blijft zitten, op tv hoe meer geld tijdens er te op tv winnen is.

In op tv Circus Gerschtanowitz tijdens ontvangen Winston en Renate door Gerschtanowitz een enorme in diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve met op deelnemers en acts die het steeds door met twee of uit drie tegen het elkaar opnemen. Maar wie uit is op tv de beste? Zij moeten zelf van inschatten hoe een een 100-koppige van publieksjury over uit hen heeft geoordeeld. Doen uit ze dat goed, dan uit gaan met ze met een lekker bedrag uit naar huis. Show, spanning, door humor en naar verbazing wisselen elkaar de voortdurend op af.

april 2020
22-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 5, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

20-12-2017 14:15

Happy Hour

Aflevering 5, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

25-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 5, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 1 bij Aflevering 5, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!