Programma gemist?

In het dit programma op tv reizen, in aanloop naar Kerstmis, naar elke dag de in vertrouwde met en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. in uit Zij gaan op op zoek naar de in mensen die van op een mooie kerst, een het gewéldige kerst door willen maken! Hierbij op tv wordt de nadruk gelegd door op de prachtige kersthuizen met in Nederland en de in echte in kerstfanaten.

In Happy met Hour draait de het om boeiende op verhalen en aanstekelijke op tv moppen van met deelnemers plus hilarische naar videofragmenten. Het publiek in op de studio is in van charge en cabaretier tijdens Roué Verveer van zorgt dat alles door op een snelle en scherpe tijdens manier bij een elkaar de komt. Elke uitzending van krijgen drie kandidaten op de kans om een een eigen verhaal tijdens voor te dragen aan een op tv 100-koppig met publiek. Hoe langer het van verhaal boeit, hoe langer de tijdens kandidaat mag op blijven zitten. Bij Happy de Hour de is het op publiek de baas. Boeit het verhaal uit iemand niet meer, naar dan uit kan hij op de tijdens rode knop drukken. de Na iedere op druk op van de knop zakt de een kandidaat iets verder weg. door Als meer in dan de helft van het op publiek op uit de rode knop naar heeft uit gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat tijdens helemaal van met het podium. Hoe naar hoger je op het podium op blijft zitten, van hoe meer door geld er te winnen een is.

In Circus Gerschtanowitz met ontvangen Winston naar en Renate Gerschtanowitz een op tv enorme diversiteit aan naar naar bijzondere, gekke, creatieve deelnemers het en acts die het tijdens steeds tijdens met twee of drie in tegen elkaar opnemen. Maar wie tijdens is de beste? het Zij moeten met zelf inschatten hoe op tv een door 100-koppige publieksjury over hen heeft uit geoordeeld. Doen door ze dat goed, tijdens dan gaan ze met door een uit lekker bedrag naar het huis. Show, spanning, humor en in verbazing het wisselen elkaar voortdurend in af.

november 2020
22-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 5, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

20-12-2017 14:15

Happy Hour

Aflevering 5, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

25-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 5, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 1 bij Aflevering 5, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!