Programma gemist?

In dit programma het reizen, in aanloop op naar Kerstmis, elke van op tv dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten het kriskras door door Nederland. Zij gaan op met zoek naar de naar van mensen die van een mooie kerst, van een in gewéldige kerst willen maken! van Hierbij op tv wordt de nadruk gelegd op met de op tv prachtige kersthuizen in Nederland de en de echte op tv kerstfanaten.

In Happy naar Hour tijdens draait het om boeiende verhalen tijdens en tijdens aanstekelijke moppen van naar deelnemers plus hilarische naar videofragmenten. Het publiek in de studio naar is in door charge en de cabaretier Roué Verveer zorgt dat de op tv alles op een de snelle en scherpe op manier bij elkaar komt. Elke op tv uitzending krijgen drie de kandidaten de naar kans om een eigen verhaal het van voor te dragen aan een 100-koppig op publiek. Hoe langer door met het verhaal boeit, hoe langer de op tv kandidaat mag blijven tijdens zitten. op Bij Happy Hour is het het publiek de een baas. Boeit uit het verhaal iemand door niet meer, dan van kan hij de op de rode knop drukken. tijdens Na iedere druk op uit tijdens de knop zakt de kandidaat iets op tv verder uit weg. Als meer door dan de helft met van het door publiek op de rode knop heeft op gedrukt, dan op tv verdwijnt de kandidaat uit helemaal van het podium. van Hoe op hoger je op het uit podium blijft zitten, uit hoe tijdens meer geld er te winnen uit is.

In Circus Gerschtanowitz het ontvangen Winston door en Renate Gerschtanowitz een tijdens enorme uit diversiteit aan bijzondere, gekke, met creatieve deelnemers en acts de die het steeds met een met twee of drie tegen een elkaar opnemen. Maar in wie uit is de beste? Zij moeten het zelf inschatten tijdens hoe een uit 100-koppige publieksjury over het hen heeft geoordeeld. Doen ze dat naar goed, dan de gaan ze met de een lekker bedrag naar naar huis. Show, op spanning, humor en op tv verbazing wisselen met elkaar voortdurend met af.

juli 2021
22-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 5, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

20-12-2017 14:15

Happy Hour

Aflevering 5, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

25-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 5, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 1 bij Aflevering 5, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!