Programma gemist?

In op dit programma reizen, met in aanloop naar Kerstmis, elke tijdens dag de in vertrouwde van en populaire SBS-gezichten kriskras door de Nederland. Zij gaan naar op zoek in naar de uit mensen die van de een mooie kerst, naar een gewéldige kerst willen maken! tijdens Hierbij wordt de nadruk uit gelegd op de de door prachtige kersthuizen in op tv Nederland en de de echte kerstfanaten.

In Happy van Hour draait het op om naar boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van op tv op tv deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het op publiek in de de studio is in charge het en de cabaretier Roué Verveer zorgt dat op tv uit alles op een snelle het en scherpe manier bij elkaar van in komt. Elke uitzending naar krijgen drie kandidaten de een kans om een eigen de verhaal voor te uit dragen aan een 100-koppig met uit publiek. Hoe langer het een verhaal boeit, hoe langer op tv de kandidaat mag van blijven zitten. uit Bij Happy Hour is het door publiek tijdens de baas. Boeit tijdens het verhaal in iemand niet meer, dan het kan hij op de rode naar in knop drukken. Na iedere druk op in de het knop zakt de kandidaat iets het verder weg. het Als het meer dan de helft van naar het publiek op de op rode knop heeft door gedrukt, dan op tv verdwijnt de kandidaat helemaal in van het op podium. Hoe tijdens hoger je op het podium de blijft van zitten, hoe uit meer geld er te het winnen is.

In het Circus Gerschtanowitz ontvangen naar Winston en een Renate Gerschtanowitz een enorme het diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve op in deelnemers en acts de die het steeds met twee op tv of van drie tegen elkaar opnemen. Maar in wie op is de beste? Zij op tv moeten zelf inschatten hoe een van 100-koppige publieksjury het over op tv hen heeft geoordeeld. Doen ze dat in goed, dan gaan op ze tijdens met een lekker bedrag naar van huis. Show, spanning, het humor de en verbazing wisselen de elkaar voortdurend uit af.

april 2021
22-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 5, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

20-12-2017 14:15

Happy Hour

Aflevering 5, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

25-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 5, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 1 bij Aflevering 5, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!