Programma gemist?

In dit door programma reizen, in naar aanloop naar Kerstmis, elke op dag de in vertrouwde en populaire tijdens SBS-gezichten kriskras door Nederland. een Zij gaan uit op in zoek naar de mensen die van van een in mooie kerst, een gewéldige in kerst willen maken! Hierbij in wordt op tv de nadruk gelegd op de tijdens prachtige kersthuizen in in op tv Nederland en de echte door kerstfanaten.

In Happy Hour de van draait het om van boeiende verhalen en in aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische naar videofragmenten. Het publiek met in in de studio is op tv in charge en tijdens cabaretier Roué Verveer zorgt in dat van alles op een tijdens snelle en scherpe manier bij de elkaar komt. op Elke uitzending krijgen drie kandidaten naar tijdens de kans om een door eigen verhaal voor te dragen naar aan het een 100-koppig publiek. een Hoe langer met het verhaal boeit, hoe langer de op tv kandidaat mag blijven uit uit zitten. Bij Happy in Hour is het publiek de baas. op tv Boeit het het verhaal iemand niet meer, op tv dan kan naar hij het op de rode knop drukken. van Na iedere op tv druk op de knop met zakt de kandidaat door iets verder weg. Als door meer op tv dan de helft van het door publiek op de een op rode knop heeft de gedrukt, dan verdwijnt op de kandidaat helemaal van het met podium. Hoe hoger tijdens je door op het podium blijft zitten, hoe op uit meer geld er te winnen van is.

In Circus Gerschtanowitz uit het ontvangen Winston en Renate door Gerschtanowitz een enorme diversiteit tijdens aan naar bijzondere, gekke, creatieve tijdens deelnemers en acts die het op steeds met twee door of drie tijdens tegen elkaar op tv opnemen. Maar wie is de een beste? Zij moeten uit zelf inschatten door hoe een 100-koppige op tv publieksjury over hen heeft geoordeeld. in Doen op tv ze dat goed, naar dan gaan ze met naar een lekker bedrag tijdens naar huis. met Show, spanning, humor en verbazing naar wisselen elkaar voortdurend de uit af.

augustus 2020
22-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 5, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

20-12-2017 14:15

Happy Hour

Aflevering 5, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

25-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 5, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 1 bij Aflevering 5, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!