Programma gemist?

In naar dit programma reizen, in op tv aanloop naar op Kerstmis, elke met dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten op tv kriskras door uit Nederland. Zij door gaan op zoek naar de tijdens mensen op die van op een mooie kerst, een gewéldige kerst tijdens de willen maken! Hierbij wordt de nadruk naar gelegd op de tijdens prachtige kersthuizen in op door Nederland en de echte met kerstfanaten.

In met Happy Hour op draait het om boeiende verhalen en uit aanstekelijke moppen van het deelnemers plus met hilarische videofragmenten. Het publiek op in het de studio is in charge de en tijdens cabaretier Roué Verveer zorgt van dat alles op een op tv snelle en het scherpe manier door bij elkaar komt. Elke uitzending door krijgen drie kandidaten het de de kans om een eigen op verhaal voor te dragen het aan een tijdens 100-koppig publiek. Hoe langer uit het verhaal boeit, op tv van hoe langer de kandidaat mag een blijven zitten. van Bij Happy een Hour is het publiek het de baas. het Boeit het verhaal met iemand niet meer, op dan kan hij uit op de rode knop drukken. op Na een iedere druk op de knop op tv zakt de uit kandidaat iets verder weg. van Als meer dan in de helft van een het publiek in op de rode knop heeft tijdens gedrukt, dan in verdwijnt op tv de kandidaat helemaal van het podium. van Hoe door hoger je op het naar podium blijft zitten, in hoe meer geld het er te winnen van is.

In Circus door Gerschtanowitz ontvangen Winston door en Renate Gerschtanowitz een de enorme diversiteit door aan door bijzondere, gekke, creatieve een deelnemers en acts die het steeds tijdens met uit twee of het drie tegen elkaar opnemen. Maar het wie is door de beste? naar Zij moeten zelf inschatten hoe naar een 100-koppige een publieksjury over hen heeft door geoordeeld. Doen de ze dat goed, dan gaan van ze uit met een lekker de bedrag naar huis. Show, spanning, naar humor en tijdens verbazing wisselen elkaar voortdurend met het af.

oktober 2019
22-12-2017 20:00

Zo viert Nederland kerst

Aflevering 5, Seizoen 1 - Zo viert Nederland kerst

In dit programma reizen, in aanloop naar Kerstmis, elke dag de vertrouwde en populaire SBS-gezichten kriskras door Nederland. Zij gaan op zoek naar de mensen die van een mooie kerst, een gewéldige kerst willen maken! Hierbij wordt de nadruk...

20-12-2017 14:15

Happy Hour

Aflevering 5, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

25-11-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 5, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5, Seizoen 1 bij Aflevering 5, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 5, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 22-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!