Programma gemist?

Viktor Brand op begeleidt door samen met een team van creatieve van het do-it-yourself stylisten van vtwonen tijdens stellen die niet goed weten met waar te beginnen tijdens met het een opknappen van hun op huis. Opvallend is dat tijdens de koppels die op tv meedoen aan op dit nieuwe op woonprogramma een groot deel door van deze klussen zélf uit naar moeten uitvoeren. Een op jaar geleden verhuisden Suze op tv en Damon naar een klassieke door door jaren ?30 woning vlakbij door het strand van de Noordwijk. Suze en een Damon moesten het snel verhuizen vanwege de tweede naar baby een die opkomst was. Ze hebben de de kinderkamers aangepakt een maar in aan de rest zijn ze met niet toegekomen. Suze een en Damon zijn best naar handig als het door gaat in om doe-het-zelven maar het als je het het niet eens van kunt worden over het grote tijdens plan schuif je die door bezoekjes in aan de bouwmarkt makkelijk voor door je van uit.

augustus 2020
26-11-2017 08:45

Vtwonen zelf aan de slag

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Noordwijk, Seizoen 2 bij Noordwijk, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Noordwijk, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 08:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!