Programma gemist?

Viktor de Brand begeleidt samen door met een van team van creatieve door do-it-yourself stylisten van naar vtwonen stellen die niet uit goed weten waar te beginnen tijdens met op het opknappen van hun door huis. uit Opvallend is dat de de koppels die meedoen aan dit een nieuwe woonprogramma op een groot op deel van deze een klussen zélf moeten op tv uitvoeren. Een jaar geleden op verhuisden de Suze en Damon naar van een klassieke jaren uit ?30 woning vlakbij het naar strand van het Noordwijk. Suze op en Damon moesten snel verhuizen het vanwege de tweede het baby die opkomst was. van Ze hebben in de kinderkamers tijdens aangepakt maar van aan de rest zijn op ze niet toegekomen. een Suze en Damon naar zijn best handig als het de gaat door om doe-het-zelven maar als in je het niet eens de kunt het worden over het grote in plan schuif je op die bezoekjes aan op de bouwmarkt makkelijk uit voor je van uit.

september 2021
26-11-2017 08:45

Vtwonen zelf aan de slag

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Noordwijk, Seizoen 2 bij Noordwijk, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Noordwijk, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 08:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!