Programma gemist?

Viktor Brand tijdens begeleidt uit samen met een team van creatieve op tv do-it-yourself van stylisten van vtwonen stellen die met niet goed weten het waar uit te beginnen met het de opknappen van hun op huis. Opvallend een is dat de koppels door die meedoen aan dit met nieuwe een woonprogramma een groot deel van door met deze klussen zélf moeten in uitvoeren. Een jaar de geleden verhuisden Suze en op Damon naar tijdens een klassieke jaren ?30 uit woning vlakbij het het strand tijdens van Noordwijk. Suze en een Damon moesten snel verhuizen vanwege op de tweede baby door die opkomst met was. Ze hebben de op tv kinderkamers aangepakt maar van aan de rest een zijn in ze niet door toegekomen. Suze en Damon zijn best op tv naar handig als het gaat het om doe-het-zelven van maar als je het tijdens niet eens kunt worden tijdens over een het grote plan schuif een je die bezoekjes aan een de bouwmarkt van makkelijk voor het je uit.

november 2019
26-11-2017 08:45

Vtwonen zelf aan de slag

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Noordwijk, Seizoen 2 bij Noordwijk, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Noordwijk, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 08:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!