Programma gemist?

Viktor door Brand begeleidt samen met een de team van de creatieve met do-it-yourself stylisten van vtwonen in stellen die niet goed weten tijdens in waar te beginnen met het het opknappen van een hun huis. Opvallend uit is dat de koppels op tv die meedoen in aan dit nieuwe woonprogramma een in groot uit deel van deze in klussen zélf moeten door uitvoeren. Een jaar geleden naar verhuisden de Suze en Damon naar naar een klassieke jaren ?30 woning de vlakbij met het strand van Noordwijk. Suze van en van Damon moesten snel verhuizen op tv vanwege de op tweede baby die opkomst de was. Ze hebben de op tv kinderkamers naar aangepakt maar aan de met rest door zijn ze niet toegekomen. Suze en door Damon zijn in best handig als het naar gaat om een doe-het-zelven maar als op tv je een het niet eens kunt worden tijdens over het grote op plan van schuif je die bezoekjes aan de met naar bouwmarkt makkelijk voor het je uit.

januari 2021
26-11-2017 08:45

Vtwonen zelf aan de slag

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Noordwijk, Seizoen 2 bij Noordwijk, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Noordwijk, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 08:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!