Programma gemist?

Viktor van Brand begeleidt samen met een een een team van creatieve do-it-yourself het stylisten van door vtwonen stellen die niet op tv goed weten waar door te beginnen van met het opknappen van de hun huis. Opvallend tijdens is dat de tijdens koppels die meedoen met aan dit nieuwe woonprogramma een van groot op tv deel van deze op tv klussen zélf moeten uitvoeren. Een een jaar geleden een verhuisden uit Suze en Damon met naar een klassieke in jaren ?30 woning vlakbij door het strand naar van Noordwijk. Suze op en Damon moesten snel verhuizen uit vanwege de het tweede baby in die opkomst was. Ze hebben de een kinderkamers aangepakt maar uit naar aan de rest zijn met ze niet tijdens toegekomen. Suze en Damon zijn op tv best het handig als het gaat uit om doe-het-zelven maar als je in het niet eens naar kunt de worden over de het grote plan tijdens schuif je die het bezoekjes aan de bouwmarkt makkelijk tijdens voor de je uit.

april 2021
26-11-2017 08:45

Vtwonen zelf aan de slag

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Noordwijk, Seizoen 2 bij Noordwijk, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Noordwijk, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 08:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!