Programma gemist?

Viktor Brand van begeleidt samen met een op tv team van uit creatieve do-it-yourself stylisten in van vtwonen stellen die op tv niet goed weten in waar naar te beginnen met het opknappen tijdens van op hun huis. Opvallend is dat met de koppels die in door meedoen aan dit op tv nieuwe woonprogramma een groot deel van in deze klussen zélf met naar moeten uitvoeren. Een jaar geleden verhuisden het het Suze en Damon naar met een klassieke jaren de ?30 woning vlakbij het strand een van Noordwijk. Suze uit en een Damon moesten snel verhuizen vanwege tijdens met de tweede baby die opkomst was. op Ze met hebben de door kinderkamers aangepakt maar door aan de rest zijn ze niet op tv toegekomen. Suze en uit Damon zijn best naar handig als het een het gaat om doe-het-zelven in maar als je het een niet eens kunt worden over een het grote plan op tv schuif je op tv die bezoekjes aan de naar een bouwmarkt makkelijk voor je op tv uit.

september 2020
26-11-2017 08:45

Vtwonen zelf aan de slag

Noordwijk, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Noordwijk, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Noordwijk, Seizoen 2 bij Noordwijk, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Noordwijk, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Noordwijk, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Noordwijk, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Noordwijk, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Noordwijk, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 08:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!