Programma gemist?

In Kitchen Impossible met neemt Meesterchef op Robert Kranenborg de op tv uitdaging aan om acht in jongeren op tv met een lichamelijke uit of verstandelijke op tv beperking alles te leren over koken, van met tijdens als einddoel; het overnemen van op tv het sterrenrestaurant van op tv Ron Blaauw. De tijdens brigade krijgt een de op opdracht een hotel over te een nemen. Zij krijgen daarbij de als extra uitdaging; door met het maken van een signature dish naar van een een van het de chefs uit door het hotel. Hierbij zit een executive tijdens chef die al de twee Michelinsterren naar achter zijn naam heeft. op Dat op tv maakt het in extra spannend als deze chef zijn naar eigen gerecht, gemaakt uit door de door leerling-chefs, moet de beoordelen.

In het De Bachelor uit is Robbert Jonkheer de uit gewilde vrijgezel. Uit met honderden aanmeldingen het bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen naar over door van wie op er veertien met hem afreizen naar tijdens het idyllische in Griekse eiland Skyros. in Tijdens de meest uiteenlopende uit dates met leert hij de dames tijdens steeds de beter kennen. Gedurende dit op avontuur neemt hij afscheid van met op degenen die het minst bij in hem passen. Om uiteindelijk van uit over te blijven met de diegene die zijn de hart weet te veroveren... In uit de de strijd om de Bachelor heeft naar uit afwachten geen zin meer, de het is vanaf nu in ieder voor zich. Samenwerking in en van eerlijkheid hebben plaats gemaakt voor uit afgunst en een jaloezie. Vandaag mogen de naar dames zelf met kiezen een wie de romantische een date met Robbert tijdens krijgt, maar de op tv strategie draait niet uit naar zoals gehoopt. Een van Griekse feestavond loopt uit op op een drama wanneer naar de 12 vrouwen naar naar vechten om Robberts aandacht. Vlak van voor de rozenceremonie wordt het er hoogverraad gepleegd, op tv op tv een doodssteek waarvan de gevolgen tijdens niet te overzien door zijn.

februari 2021
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!