Programma gemist?

In op tv Kitchen Impossible neemt de Meesterchef Robert Kranenborg de op uitdaging de aan om acht jongeren van met een lichamelijke of verstandelijke uit beperking alles te een leren over koken, naar met als het einddoel; op tv het overnemen van het sterrenrestaurant van tijdens de Ron Blaauw. De brigade uit krijgt de een opdracht een hotel over te nemen. op tv door Zij krijgen daarbij als extra met uitdaging; van het maken van een signature met dish van van een van de chefs op uit het hotel. tijdens Hierbij zit een executive uit chef van die al twee Michelinsterren door achter zijn naam op heeft. Dat op maakt het een extra spannend als in deze chef zijn eigen gerecht, uit gemaakt door de op tv leerling-chefs, moet naar beoordelen.

In De een Bachelor is Robbert Jonkheer naar de de gewilde vrijgezel. Uit honderden op tv aanmeldingen bleven twintig leuke, op onafhankelijke, ondernemende op tv vrouwen over op tv van wie er veertien met het met hem afreizen naar het idyllische door Griekse tijdens eiland Skyros. Tijdens de meest in uiteenlopende dates leert naar hij de dames steeds het beter op tv kennen. Gedurende dit met avontuur neemt hij afscheid van van degenen die het met minst bij uit hem de passen. Om uiteindelijk over te op tv blijven met diegene die op door zijn hart weet te veroveren... met In de op tv strijd om naar de Bachelor heeft afwachten geen op tv zin uit meer, het is vanaf het nu ieder een voor zich. Samenwerking naar en eerlijkheid hebben plaats gemaakt voor de afgunst op en jaloezie. Vandaag mogen de op dames zelf kiezen het uit wie de romantische date met Robbert met krijgt, maar tijdens de strategie draait van niet uit zoals gehoopt. de Een Griekse feestavond met loopt uit uit op een met drama wanneer de de 12 vrouwen tijdens vechten om Robberts aandacht. Vlak met voor de de rozenceremonie wordt er hoogverraad van gepleegd, een doodssteek in waarvan van de gevolgen niet van te overzien zijn.

oktober 2021
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!