Programma gemist?

In in Kitchen Impossible neemt Meesterchef op tv Robert Kranenborg de naar uitdaging aan naar om acht een jongeren met een lichamelijke of verstandelijke op tv beperking alles op te leren het over koken, met uit als einddoel; het overnemen van naar het het sterrenrestaurant van Ron het Blaauw. De brigade tijdens krijgt de opdracht een hotel de op tv over te nemen. Zij krijgen daarbij naar als extra uitdaging; met het de maken van een signature de dish van op tv een van de chefs uit van het tijdens hotel. Hierbij zit een executive de chef die in al twee Michelinsterren achter naar zijn in naam heeft. Dat uit maakt het extra spannend in als deze op chef zijn het eigen gerecht, gemaakt door de in leerling-chefs, moet uit beoordelen.

In De uit Bachelor tijdens is Robbert Jonkheer de naar gewilde vrijgezel. Uit op tv honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, van onafhankelijke, een ondernemende vrouwen over van uit wie er veertien met uit hem afreizen naar met het idyllische uit Griekse van eiland Skyros. Tijdens de op tv meest uiteenlopende het dates leert hij de op dames steeds op tv beter kennen. Gedurende dit avontuur een neemt hij met afscheid van degenen uit die het minst bij hem op naar passen. Om uiteindelijk over de te blijven met diegene tijdens die in zijn hart weet op tv te veroveren... In de strijd om de het de Bachelor heeft op tv afwachten geen zin meer, door het is vanaf nu ieder naar voor zich. Samenwerking op in en eerlijkheid hebben met plaats gemaakt voor afgunst en jaloezie. van Vandaag mogen uit de dames zelf kiezen de wie de de romantische date met Robbert de op krijgt, maar de strategie draait niet tijdens uit zoals tijdens gehoopt. Een met Griekse feestavond loopt uit op op op een drama wanneer op de 12 vrouwen vechten om Robberts in aandacht. Vlak voor met de rozenceremonie het wordt er hoogverraad met gepleegd, een op doodssteek waarvan op tv de gevolgen niet te de overzien zijn.

juni 2021
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!