Programma gemist?

In Kitchen tijdens Impossible neemt het Meesterchef Robert Kranenborg naar de uitdaging aan om tijdens acht een jongeren met een lichamelijke of uit verstandelijke door beperking alles te uit leren over koken, met als einddoel; uit het overnemen door van op tv het sterrenrestaurant van Ron het Blaauw. De brigade krijgt de op tv opdracht een hotel naar over te de nemen. Zij krijgen daarbij op als naar extra uitdaging; het maken van in een signature dish tijdens van een van van de chefs tijdens uit het van hotel. Hierbij zit de een executive naar chef die al twee een Michelinsterren achter van zijn naam heeft. Dat maakt met het door extra spannend als deze op chef zijn eigen gerecht, gemaakt het door de het leerling-chefs, moet door beoordelen.

In op De Bachelor een is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. een Uit uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, de onafhankelijke, door ondernemende vrouwen over tijdens van wie er veertien met tijdens hem op afreizen naar op het idyllische Griekse de eiland Skyros. Tijdens tijdens de meest uiteenlopende dates van leert hij de dames steeds met beter kennen. Gedurende op dit avontuur naar neemt hij afscheid van op degenen die het in minst een bij hem passen. door Om uiteindelijk over te blijven naar op tv met diegene die naar zijn hart weet te het veroveren... In de strijd om in de Bachelor de heeft afwachten van geen zin meer, het is naar vanaf nu in ieder een voor zich. Samenwerking en eerlijkheid hebben door plaats gemaakt op voor afgunst en een jaloezie. Vandaag mogen de met uit dames zelf kiezen wie de romantische in date uit met Robbert in krijgt, maar de de strategie draait niet uit uit zoals gehoopt. een Een Griekse feestavond loopt het uit op een drama met wanneer uit de 12 vrouwen het vechten om Robberts het aandacht. Vlak voor de rozenceremonie wordt in er hoogverraad gepleegd, van een doodssteek waarvan tijdens de gevolgen niet op te overzien uit zijn.

oktober 2020
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!