Programma gemist?

In Kitchen een Impossible het neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging tijdens aan om acht door jongeren met een de lichamelijke of de verstandelijke beperking door alles te leren over van koken, met als het einddoel; het overnemen op tv van het sterrenrestaurant van door in Ron Blaauw. De brigade de krijgt de opdracht een hotel met over het te nemen. met Zij krijgen daarbij als extra in uitdaging; uit het maken van een in signature dish van een op tv van tijdens de chefs uit het een hotel. Hierbij zit met een executive chef die met al twee Michelinsterren achter een van zijn naam heeft. een Dat maakt het extra in spannend als deze chef op zijn eigen gerecht, gemaakt van door de op leerling-chefs, met moet beoordelen.

In De op Bachelor is Robbert Jonkheer door de in gewilde vrijgezel. Uit honderden een aanmeldingen op bleven twintig leuke, onafhankelijke, de ondernemende vrouwen op tv over van wie er veertien met in hem afreizen tijdens naar het idyllische op Griekse eiland het Skyros. Tijdens een de meest uiteenlopende dates leert hij tijdens de dames steeds van beter kennen. Gedurende naar dit door avontuur neemt hij afscheid tijdens van op degenen die het minst tijdens bij hem een passen. Om uiteindelijk over te blijven naar uit met diegene die zijn hart weet door te veroveren... In door naar de strijd om de Bachelor heeft in afwachten geen met zin meer, het is de vanaf nu ieder het voor zich. het Samenwerking en eerlijkheid in hebben plaats gemaakt naar voor afgunst en naar jaloezie. Vandaag een mogen de van dames zelf kiezen wie uit de romantische date een met Robbert krijgt, maar de het het strategie draait niet uit zoals naar gehoopt. Een Griekse het feestavond op tv loopt uit op een drama wanneer tijdens de 12 vrouwen naar vechten om naar Robberts door aandacht. Vlak voor de rozenceremonie op wordt er een hoogverraad gepleegd, op een doodssteek waarvan de gevolgen niet de te de overzien zijn.

februari 2020
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!