Programma gemist?

In Kitchen op tv Impossible neemt Meesterchef Robert door Kranenborg tijdens de uitdaging aan om acht op tv jongeren met een in lichamelijke of in verstandelijke beperking uit alles te leren het over koken, met van als einddoel; een het overnemen van tijdens het sterrenrestaurant van Ron Blaauw. door De brigade naar krijgt de opdracht een hotel een van over te nemen. Zij uit krijgen daarbij als extra uitdaging; het het maken van van een signature dish van van het een van de in chefs uit het tijdens hotel. Hierbij zit tijdens een executive in chef die al twee Michelinsterren naar achter zijn naam op heeft. Dat maakt met het extra in spannend als deze chef tijdens zijn eigen in gerecht, gemaakt van door de leerling-chefs, moet een beoordelen.

In De Bachelor van is Robbert Jonkheer het de gewilde vrijgezel. de Uit van honderden aanmeldingen bleven twintig de leuke, het onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van naar wie in er veertien met hem afreizen naar met in het idyllische Griekse eiland Skyros. de Tijdens de meest de uiteenlopende op tv dates leert hij op tv de dames steeds beter kennen. Gedurende in een dit avontuur neemt op hij afscheid van degenen naar die het naar minst bij hem de passen. Om uiteindelijk over van te blijven met tijdens diegene die het zijn hart weet te veroveren... het In de strijd naar om de van Bachelor heeft naar afwachten geen zin meer, het is op tv vanaf nu ieder met naar voor zich. Samenwerking en tijdens eerlijkheid hebben plaats gemaakt voor door afgunst op tv en jaloezie. Vandaag mogen een de dames zelf uit kiezen wie de de romantische date op met Robbert krijgt, maar op de strategie door draait niet uit zoals naar gehoopt. Een Griekse op tv feestavond uit loopt uit op een het drama wanneer op tv de 12 vrouwen van vechten om Robberts naar aandacht. Vlak voor de rozenceremonie wordt door met er hoogverraad gepleegd, een doodssteek waarvan naar de gevolgen niet met te een overzien zijn.

juli 2020
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!