Programma gemist?

In een Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert de Kranenborg van de uitdaging aan om een acht jongeren met het een met lichamelijke of verstandelijke beperking alles een te leren op tv over koken, met uit als einddoel; het overnemen in van het sterrenrestaurant van op tv naar Ron Blaauw. De brigade krijgt door de opdracht uit een hotel over een te nemen. Zij krijgen tijdens daarbij als extra uitdaging; met het de maken van een de signature dish van een een van het de chefs uit het het hotel. Hierbij een zit een executive chef die de al tijdens twee Michelinsterren achter zijn de naam heeft. Dat de maakt het de extra spannend als een deze chef zijn het eigen gerecht, gemaakt door naar de leerling-chefs, moet een beoordelen.

In naar De Bachelor tijdens is Robbert Jonkheer de in gewilde vrijgezel. Uit een honderden aanmeldingen met bleven twintig leuke, op onafhankelijke, ondernemende vrouwen een over van wie er naar veertien met hem afreizen van naar het idyllische naar Griekse eiland naar Skyros. Tijdens de door meest uiteenlopende het dates leert hij de van dames steeds beter kennen. Gedurende van dit avontuur uit neemt op hij afscheid van een degenen die het in minst bij hem passen. Om het uiteindelijk over te blijven tijdens met het diegene die zijn hart weet de te veroveren... In op de strijd om de de op Bachelor heeft afwachten geen zin met meer, het is een vanaf van nu ieder voor een zich. Samenwerking en eerlijkheid hebben uit plaats op gemaakt voor afgunst en jaloezie. het Vandaag mogen de naar dames zelf kiezen met wie de het romantische date uit met Robbert krijgt, maar de met strategie op tv draait niet uit zoals in gehoopt. Een Griekse door feestavond loopt uit tijdens op naar een drama wanneer van de 12 vrouwen vechten door om Robberts in aandacht. Vlak voor de rozenceremonie wordt het er hoogverraad gepleegd, een een naar doodssteek waarvan de gevolgen niet de uit te overzien zijn.

november 2020
13-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 3, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

12-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 3, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 2 bij Aflevering 3, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 07:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!