Programma gemist?

The Ocean Race de volgt tot de en met juni 2018 uit de teams die met op meedoen aan de befaamde Volvo Ocean op de Race. Maar liefst met 7 teams, waarvan een 2 Nederlandse teams, finishen over in 8 maanden in Scheveningen. met Presentatrice Anne-Marie het Poelman het vraagt ze het hemd van het de lijf en van zal 10 door wereldhavens bezoeken. Verder van zullen deskundigen uit hun ervaringen delen en zien we het wat watersport voor van veel mensen in betekent.

Into een the waves het is een reality-programma waarin negen bekende op Nederlanders de de strijd met uit elkaar aangaan in om de beste surfer tijdens te worden. In deze afvalrace, met onder leiding van van presentator met Kay Nambiar van en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, uit op tv worden de BN?ers getest op op hun uithoudingsvermogen, concentratie, door kracht en natuurlijk op hun in surfskills.

oktober 2020
09-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 5 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

26-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 5 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 5 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5 bij Aflevering 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5. Heb je een uitzending van Aflevering 5 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!