Programma gemist?

The Ocean door Race volgt tot en tijdens met juni met 2018 de het teams die meedoen aan de tijdens befaamde Volvo het Ocean Race. Maar van liefst op 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, met in finishen over 8 naar maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman uit vraagt ze naar het van hemd van het lijf op en zal 10 wereldhavens bezoeken. op Verder uit zullen deskundigen in hun ervaringen delen en zien door we met wat watersport voor veel mensen uit betekent.

Into met the waves is een door reality-programma het waarin negen bekende Nederlanders de naar strijd in met elkaar aangaan om de beste de surfer in te worden. In op deze afvalrace, op tv onder leiding van presentator Kay Nambiar naar en Nederlands uit kampioen surfen Kaspar naar Hamminga, worden de van BN?ers getest op uit hun uithoudingsvermogen, concentratie, van kracht en op natuurlijk hun het surfskills.

juni 2021
09-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 5 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

26-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 5 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 5 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5 bij Aflevering 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5. Heb je een uitzending van Aflevering 5 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!