Programma gemist?

The naar Ocean Race volgt tot en door een met juni 2018 op de teams die het meedoen aan de befaamde Volvo Ocean door Race. de Maar liefst 7 teams, waarvan op 2 Nederlandse het teams, finishen over de 8 tijdens maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman door vraagt ze met het hemd van het de in lijf en zal uit 10 wereldhavens bezoeken. de Verder zullen deskundigen hun ervaringen naar delen en met zien we de wat watersport voor veel mensen tijdens betekent.

Into the waves op tv is een reality-programma op tv waarin in negen bekende Nederlanders de strijd op met met elkaar aangaan om de tijdens beste surfer te door worden. In deze in afvalrace, op tv onder leiding van presentator Kay Nambiar door en Nederlands naar kampioen surfen Kaspar Hamminga, een worden van de BN?ers getest op in hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht op met en natuurlijk hun het surfskills.

februari 2020
09-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 5 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

26-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 5 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 5 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5 bij Aflevering 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5. Heb je een uitzending van Aflevering 5 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!