Programma gemist?

The tijdens Ocean Race volgt tot en op met op tv juni 2018 de teams op die meedoen op tv aan de befaamde Volvo door Ocean Race. Maar de liefst 7 teams, van waarvan 2 Nederlandse in teams, tijdens finishen over 8 maanden in door Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman in vraagt ze op het hemd uit van het lijf en het zal 10 wereldhavens bezoeken. van op tv Verder zullen deskundigen hun het ervaringen delen en zien we een wat tijdens watersport voor veel mensen van betekent.

Into het the waves is een reality-programma op tv waarin met negen bekende Nederlanders de de strijd met elkaar aangaan naar tijdens om de beste surfer van te worden. in In deze afvalrace, onder tijdens leiding van presentator Kay Nambiar op en Nederlands naar kampioen surfen een Kaspar Hamminga, worden de BN?ers op tv getest van op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht uit van en natuurlijk hun op surfskills.

maart 2021
09-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 5 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

26-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 5 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 5 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5 bij Aflevering 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5. Heb je een uitzending van Aflevering 5 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!