Programma gemist?

The door Ocean Race op tv volgt tot en met tijdens juni 2018 de teams door die meedoen in aan de befaamde Volvo Ocean het Race. door Maar liefst 7 uit teams, waarvan 2 Nederlandse teams, op finishen over 8 uit maanden uit in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman de op tv vraagt ze het hemd van het naar lijf en op zal 10 wereldhavens uit bezoeken. Verder zullen deskundigen met hun ervaringen delen in van en zien we de wat watersport voor veel mensen van betekent.

Into van the waves is een met reality-programma waarin negen op bekende Nederlanders een de strijd met het elkaar aangaan om de beste van surfer in te worden. In deze afvalrace, op onder leiding van van presentator Kay Nambiar op en Nederlands het kampioen van surfen Kaspar Hamminga, worden uit de BN?ers getest op van hun de uithoudingsvermogen, concentratie, kracht van en natuurlijk hun tijdens surfskills.

december 2021
09-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 5 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

26-11-2017 19:30

Into the Waves

Aflevering 5 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 5 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 5 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 5 bij Aflevering 5 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 5. Heb je een uitzending van Aflevering 5 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 5 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 5? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 5 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!