Programma gemist?

Airen naar Mylene begeleidt de samen met een team van met creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen uit die niet goed het weten tijdens waar te beginnen met het opknappen in van hun met huis. in Opvallend is dat de koppels een die uit meedoen aan dit nieuwe in woonprogramma een groot deel naar van deze klussen van zélf op moeten uitvoeren. Aan de hand van door het plan van in de stylist de leggen de koppels nu naar van zelf de basis en in gaan ze uit aan de slag met verven, met vloeren leggen op en behangen zonder te weten naar wat het beoogde het resultaat is. De op tv stylist zet door de laatste puntjes op in de i door naar in de meubels en de accessoires het aan met de ruimte toe te voegen. Hoe door reageren met de bewoners als het af tijdens de is? Op 17-jarige leeftijd de werd Kylie zwanger naar en samen het met Jelmer en de baby door zijn ze bij op tv haar moeder van gaan wonen. Al snel vonden door ze tijdens een huis dat binnen op tv hun budget past, een op klushuis het waar in 7 maanden het intensief op tv klussen al heel veel aan gedaan uit is. Nu drie in jaar later begint op tv op tv hun leven vorm het te krijgen, maar nu de naar woonkamer uit nog.

november 2019
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!