Programma gemist?

Airen van Mylene begeleidt samen met een op tv team van creatieve naar do-it-yourself op stylisten van vtwonen de stellen die niet tijdens goed weten waar een te beginnen met een het opknappen van hun huis. het Opvallend is uit dat de koppels die tijdens meedoen aan dit met nieuwe woonprogramma op tv een tijdens groot deel van deze klussen zƩlf een moeten op tv uitvoeren. Aan de hand op van een het plan van op de stylist leggen de koppels het nu zelf door de basis in en gaan ze het aan de slag met de verven, vloeren leggen en uit behangen het zonder te weten wat het het beoogde op tv resultaat is. De door stylist zet de laatste puntjes door op de i met door uit de meubels en de met accessoires aan de ruimte tijdens toe te voegen. uit Hoe op tv reageren de bewoners als het af op het is? Op 17-jarige leeftijd werd Kylie in zwanger en samen het met Jelmer op tv en de in baby zijn ze uit bij haar in moeder gaan wonen. Al snel vonden in op tv ze een huis dat binnen uit hun tijdens budget past, een klushuis waar in de een 7 maanden intensief uit klussen al heel veel door aan gedaan is. met Nu drie jaar later begint van hun leven een vorm tijdens te krijgen, maar nu van de woonkamer een nog.

augustus 2020
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!