Programma gemist?

Airen het Mylene begeleidt samen met de een team van creatieve op tv een do-it-yourself stylisten van vtwonen door stellen die niet goed weten in waar te uit beginnen met het in opknappen van het hun huis. het Opvallend is dat naar de koppels die meedoen aan dit met nieuwe woonprogramma op tv een groot de deel van door deze klussen zélf moeten uitvoeren. op tv Aan de de hand van op het plan van de stylist leggen het in de koppels nu zelf naar de basis en gaan ze door de aan de slag met verven, door vloeren van leggen en behangen zonder te een weten wat het beoogde tijdens resultaat is. De tijdens de stylist zet de laatste in puntjes op de i het door uit de meubels en de accessoires aan van de ruimte naar toe naar te voegen. Hoe reageren de bewoners door met als het af is? Op 17-jarige naar de leeftijd werd Kylie zwanger en in samen met uit Jelmer en de baby met zijn ze op tv bij haar moeder gaan tijdens wonen. Al een snel vonden ze met een huis dat binnen hun tijdens budget past, van een klushuis de waar in 7 maanden uit intensief klussen al heel in veel tijdens aan gedaan is. het Nu drie met jaar later begint hun op leven vorm te krijgen, door maar nu door de woonkamer een nog.

november 2020
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!