Programma gemist?

Airen Mylene op tv begeleidt samen door met een team van in creatieve do-it-yourself stylisten op van door vtwonen stellen die het niet goed weten waar te beginnen een met het opknappen door de van hun huis. een Opvallend is dat de koppels die in een meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een op groot deel een van tijdens deze klussen zélf moeten uitvoeren. naar Aan de de hand van het een plan van de stylist leggen met een de koppels nu zelf de basis op en het gaan ze aan de slag uit met verven, vloeren van leggen en een behangen zonder te naar weten wat met het beoogde resultaat is. De tijdens stylist zet het de laatste puntjes op uit de i uit door de meubels en op tv de accessoires op tv aan de ruimte toe door te uit voegen. Hoe reageren de door bewoners als het af de uit is? Op 17-jarige leeftijd met werd Kylie zwanger en samen naar tijdens met Jelmer en een de baby zijn ze bij van haar het moeder gaan wonen. Al snel uit vonden door ze een huis in dat binnen hun budget op past, een klushuis met waar in 7 maanden door intensief klussen een al heel veel aan het gedaan is. Nu op drie jaar door later begint hun leven vorm een het te krijgen, maar nu het de woonkamer van nog.

december 2021
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!