Programma gemist?

Airen Mylene de begeleidt samen met op tv een team van de creatieve do-it-yourself stylisten op tv van vtwonen in stellen die niet goed weten uit waar tijdens te beginnen met in het opknappen op tv van hun huis. de Opvallend is dat de tijdens koppels die meedoen op tv aan dit het nieuwe woonprogramma een groot deel op tv van deze klussen de zélf moeten uitvoeren. het Aan de hand van door het plan van tijdens de met stylist leggen de een koppels nu zelf de op basis een en gaan ze de aan de slag met verven, tijdens vloeren leggen en behangen in zonder te een weten wat het op beoogde op resultaat is. De stylist zet op tv de laatste van puntjes op de i in door van de meubels en de accessoires aan naar de op ruimte toe te van voegen. Hoe reageren de door bewoners als het naar af in is? Op 17-jarige in leeftijd werd Kylie door zwanger en samen met de Jelmer en de baby zijn op tv ze op bij haar moeder gaan met wonen. Al snel vonden het ze in een huis een dat binnen hun budget de past, een klushuis waar in door 7 maanden intensief een de klussen al heel veel aan door gedaan door is. Nu drie jaar later begint in hun leven van vorm te in krijgen, maar nu door de woonkamer in nog.

juni 2021
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!