Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt de samen met met een op team van creatieve do-it-yourself de stylisten van vtwonen op tv stellen die niet op tv goed weten waar te beginnen met met het door opknappen van hun huis. in op tv Opvallend is dat de in koppels die meedoen op aan dit uit nieuwe woonprogramma een groot deel een van deze klussen het zélf moeten uitvoeren. een Aan de in hand van naar het plan van op tv de stylist leggen de koppels nu een zelf de basis op en naar gaan ze door aan de slag met verven, door vloeren leggen en de behangen zonder te van weten wat door het beoogde resultaat is. op De stylist op tv zet de laatste puntjes tijdens op de i door door de meubels uit en uit de accessoires aan de door ruimte toe door te voegen. Hoe reageren de de bewoners als op het af naar is? Op 17-jarige leeftijd werd Kylie de zwanger naar en samen met tijdens Jelmer en de baby op tv zijn een ze bij haar van moeder gaan wonen. Al snel vonden het ze de een huis dat naar binnen hun budget past, het een klushuis waar in op tv 7 maanden het intensief het klussen al heel veel aan gedaan met is. Nu drie het op jaar later begint hun leven op tv vorm te krijgen, van maar nu een de woonkamer de nog.

april 2020
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!