Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt het op samen met een team een van creatieve do-it-yourself stylisten van van vtwonen stellen die met niet in goed weten waar de te beginnen met het op opknappen van het hun huis. het Opvallend is dat de de koppels die meedoen naar aan dit nieuwe woonprogramma een het groot deel de van deze klussen naar zélf moeten uitvoeren. het Aan de hand van door het plan van in de stylist leggen op de op tv koppels nu zelf een de basis en gaan met ze aan de op tv slag met het verven, vloeren leggen en van behangen zonder te een weten wat het beoogde door resultaat is. naar De stylist zet een de laatste puntjes op op in de i door de de meubels en de de accessoires aan de een ruimte toe te voegen. Hoe uit naar reageren de bewoners uit als het af naar is? Op 17-jarige van leeftijd werd Kylie zwanger en het samen met in Jelmer en in de baby zijn ze bij in haar moeder de gaan wonen. Al snel vonden de ze een huis de dat binnen naar hun de budget past, een klushuis op tv waar in 7 tijdens maanden intensief met klussen al heel veel tijdens aan gedaan is. uit Nu drie uit jaar later begint hun leven op vorm te krijgen, maar door nu de het woonkamer uit nog.

maart 2021
26-11-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 bij Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Hilversum - Kylie & Jelmer , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!