Programma gemist?

In in Stegeman op de met bres helpt Alberto Stegeman samen uit met zijn team door mensen die het in door de problemen zitten. De getroffenen van zijn in conflict het met een instantie in of iemand op tv die kwaad door in de zin heeft. De het politie kan met deze mensen, om wat met voor reden dan op tv ook, niet op direct helpen. Bij alle gevallen op tv is er de sprake van de onrecht en de de problemen hebben dan ook een de enorme tijdens impact op op tv het leven van de naar gedupeerden. De slachtoffers zijn de ten einde op tv raad en hebben dringend tijdens hulp naar nodig. Alberto springt voor deze mensen in op door de bres. De 3-jarige van Diamantino van heeft een zeer zeldzame aandoening in op zijn op hersenen, waardoor hij zelf het nooit zal door leren lopen, zitten of met staan. uit Voor de zorg van Diamantino het ontvangen een zijn ouders Patrick en het Suzanne een Persoonsgebonden Budget, een maar dat is niet in toereikend in voor het vervoer van in hun zoontje. Van een uit onbekende krijgen ze op op een helpende hand. Zij wil van een bingo in organiseren voor op het jongetje. Maar het in de praktijk tijdens valt die hulp helaas in vies tegen.

oktober 2021
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!