Programma gemist?

In Stegeman op een de bres in helpt Alberto Stegeman naar samen met zijn in team mensen die in een de problemen zitten. met in De getroffenen zijn in conflict met in op een instantie of iemand die naar kwaad op in de zin door heeft. De politie kan op tv deze mensen, om op wat voor tijdens reden dan ook, niet op direct helpen. Bij alle gevallen op uit is er sprake op tv van onrecht en de problemen van hebben dan met ook een enorme impact de op het leven van tijdens de gedupeerden. een De slachtoffers zijn ten door tijdens einde raad en hebben dringend hulp een nodig. op Alberto springt voor op deze mensen op door de bres. door De 3-jarige Diamantino heeft een zeer op tv zeldzame aandoening in de zijn naar hersenen, waardoor op tv hij zelf nooit van zal leren lopen, zitten of staan. naar Voor het de zorg van Diamantino ontvangen met zijn ouders op tv Patrick op en Suzanne een Persoonsgebonden het Budget, maar dat is niet in toereikend voor naar het vervoer een van hun zoontje. uit Van een onbekende krijgen ze in een helpende in hand. Zij het wil een het bingo organiseren voor het uit jongetje. Maar in de praktijk naar valt die hulp het helaas een vies tegen.

november 2020
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!