Programma gemist?

In uit Stegeman op de bres de helpt Alberto op tv Stegeman samen in met zijn team mensen die tijdens in de het problemen zitten. De getroffenen zijn op tv naar in conflict met een tijdens instantie of iemand die kwaad in het in de zin heeft. De naar politie kan door deze mensen, om wat voor naar reden met dan ook, niet een direct helpen. een Bij alle gevallen op tv is er sprake van onrecht en van de naar problemen hebben uit dan ook een enorme impact van op uit het leven van de in gedupeerden. De slachtoffers naar zijn ten einde op tv raad en hebben een dringend hulp nodig. de Alberto springt voor deze mensen tijdens uit op de bres. De 3-jarige Diamantino naar heeft op tv een zeer de zeldzame aandoening in zijn hersenen, met waardoor hij een zelf nooit zal een leren lopen, zitten of staan. uit Voor de zorg een van Diamantino ontvangen de zijn met ouders Patrick en Suzanne een van naar Persoonsgebonden Budget, maar dat uit is niet toereikend voor het naar vervoer de van hun zoontje. Van een van onbekende het krijgen ze een helpende een hand. Zij in wil een bingo organiseren voor het het op jongetje. Maar in de van praktijk valt een die hulp helaas vies uit tegen.

oktober 2019
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!