Programma gemist?

In Stegeman in op de bres een helpt door Alberto Stegeman samen naar met zijn team mensen die een in de problemen de zitten. De het getroffenen zijn in conflict met in tijdens een instantie of iemand die kwaad op tv van in de zin heeft. een De politie kan deze een mensen, om wat voor naar reden dan ook, op niet direct helpen. door naar Bij alle gevallen is in er sprake de van onrecht en de problemen op hebben een dan ook een enorme impact op in het met leven van de gedupeerden. De uit slachtoffers zijn de ten einde raad en van hebben in dringend hulp nodig. Alberto de springt uit voor deze mensen op met de bres. De 3-jarige op tv Diamantino heeft een zeer uit zeldzame aandoening op tv in het zijn hersenen, waardoor hij zelf nooit naar zal leren tijdens lopen, de zitten of staan. Voor de zorg de van Diamantino in ontvangen tijdens zijn ouders Patrick en het Suzanne een Persoonsgebonden met Budget, maar op dat is niet toereikend voor op het vervoer het van hun uit zoontje. Van een het onbekende krijgen ze een helpende tijdens hand. Zij wil een een bingo organiseren de voor het jongetje. op Maar in de het praktijk valt die hulp uit helaas vies door tegen.

maart 2020
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!