Programma gemist?

In Stegeman op tv op de bres de helpt Alberto van Stegeman samen met zijn team op mensen die op in de problemen zitten. tijdens De getroffenen een zijn in conflict met uit een instantie op of iemand naar die kwaad in de met zin heeft. De met politie kan deze mensen, in op tv om wat voor op reden dan ook, niet het direct helpen. Bij alle gevallen het is er sprake in van onrecht de en tijdens de problemen hebben in dan ook een enorme impact op met het leven van in de gedupeerden. De uit slachtoffers zijn ten op einde raad de en van hebben dringend hulp nodig. Alberto van springt voor deze mensen op op de bres. naar De door 3-jarige Diamantino heeft een zeer op zeldzame aandoening in op tv in zijn hersenen, waardoor hij met zelf nooit zal leren door lopen, zitten of staan. met Voor van de zorg van met Diamantino ontvangen zijn ouders Patrick uit naar en Suzanne een Persoonsgebonden tijdens Budget, maar dat is een niet toereikend door voor het vervoer van de hun zoontje. Van een op tv onbekende naar krijgen ze tijdens een helpende hand. Zij wil een uit bingo organiseren voor naar het jongetje. Maar met uit in de praktijk valt die hulp van helaas naar vies tegen.

maart 2021
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!