Programma gemist?

In met Stegeman op de op tv bres helpt van Alberto Stegeman samen het met zijn team mensen op tv die in de problemen uit zitten. De van getroffenen zijn op tv in conflict met naar een instantie of iemand die het kwaad in de zin van heeft. De politie met kan deze mensen, het om wat door voor reden op tv dan ook, niet direct naar helpen. Bij alle gevallen door is er sprake van de van onrecht en de problemen hebben van van dan ook een enorme impact in op het leven van van de gedupeerden. De van slachtoffers zijn ten het de einde raad en hebben dringend een hulp door nodig. Alberto springt voor van deze mensen op de met bres. naar De 3-jarige Diamantino heeft een op tv zeer zeldzame uit aandoening in tijdens zijn hersenen, waardoor uit hij zelf nooit zal leren lopen, uit zitten of staan. uit Voor de een zorg een van Diamantino ontvangen zijn ouders Patrick uit op en Suzanne een de Persoonsgebonden Budget, maar dat is de niet toereikend voor met het vervoer een van hun zoontje. in Van een onbekende in krijgen ze een helpende naar hand. Zij door wil een naar bingo organiseren voor het jongetje. Maar naar in de op praktijk door valt die hulp helaas uit vies tegen.

juni 2021
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!