Programma gemist?

In Stegeman uit op in de bres helpt Alberto Stegeman de samen met zijn team naar mensen uit die in de problemen zitten. uit De in getroffenen zijn in de conflict met een instantie het of iemand die kwaad door in de de zin heeft. een De politie kan van deze mensen, om met wat voor reden dan tijdens ook, niet in direct helpen. Bij alle gevallen het door is er sprake de van onrecht en de problemen naar hebben dan ook naar een enorme impact in op het leven naar van de naar gedupeerden. De slachtoffers zijn tijdens ten einde raad uit en hebben dringend hulp het nodig. Alberto springt uit op voor deze mensen op de de bres. in De 3-jarige Diamantino heeft een van zeer zeldzame in aandoening in zijn hersenen, waardoor het hij naar zelf nooit zal leren lopen, van zitten met of staan. Voor de zorg van van met Diamantino ontvangen zijn ouders op Patrick en Suzanne een op Persoonsgebonden het Budget, maar dat is niet door op tv toereikend voor het op vervoer van hun zoontje. in Van een van onbekende krijgen ze een helpende een hand. Zij een wil een bingo door organiseren voor het jongetje. Maar door in de naar praktijk valt die een hulp in helaas vies tegen.

augustus 2020
26-11-2017 21:25

Stegeman op de Bres

Aflevering 3, Seizoen 3 - Stegeman op de Bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan oo...

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 3, Seizoen 3 bij Aflevering 3, Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 3, Seizoen 3. Heb je een uitzending van Aflevering 3, Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 3, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 3, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 3, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!