Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, door Leonard, Raj en het Howard zijn echte geeks met door een van voorliefde voor wiskunde en tijdens fysica. Ze snappen alles op tijdens in het gebied van natuur- op en scheikunde en van zwaartekracht het tot atomen. Maar uit voeg atomen een samen tot van een vrouw en het bevattingsvermogen door van de mannen tijdens komt de tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun de blonde buurvrouw Penny die lang naar niet van zo slim het is, maar wel de tijdens sociale vaardigheden beheerst. In op tv deze door aflevering sturen Raj's ouders hem op de een blind tijdens date. uit Deze lijkt echter meer tijdens interesse in naar Sheldon te hebben. in Koothrappali is overweldigd nadat uit zijn ouders een met blind date regelden, maar een hij naar ontdekt dat hij daadwerkelijk kan praten uit tegen door het andere geslacht naar na een paar van drankjes.

juni 2021
27-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 bij The Grashopper Experiment, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Grashopper Experiment, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Grashopper Experiment, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!