Programma gemist?

De een vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en Howard door zijn echte geeks met een in voorliefde voor wiskunde van met en fysica. Ze snappen alles op in een het gebied van natuur- en naar scheikunde en van zwaartekracht door tot atomen. Maar het voeg atomen het samen tot een vrouw tijdens een en het bevattingsvermogen van de naar mannen komt tot stilstand. op tv Gelukkig hebben met ze hun blonde tijdens buurvrouw op tv Penny die lang niet zo slim uit is, maar wel tijdens door de sociale vaardigheden beheerst. tijdens In deze aflevering sturen Raj's van ouders hem op in een blind date. tijdens van Deze lijkt echter meer interesse in een op tv Sheldon te hebben. Koothrappali op is overweldigd nadat het zijn ouders in een blind date regelden, tijdens maar hij door ontdekt dat hij door daadwerkelijk kan praten tegen het het andere geslacht na op tv een paar op tv drankjes.

februari 2020
27-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 bij The Grashopper Experiment, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Grashopper Experiment, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Grashopper Experiment, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!