Programma gemist?

De van vrienden Sheldon, Leonard, in Raj en Howard uit zijn echte geeks met een een op voorliefde voor wiskunde en fysica. uit Ze snappen uit alles op het gebied op van natuur- en naar scheikunde en van in zwaartekracht op tot atomen. Maar de voeg atomen samen tot een het vrouw en het uit bevattingsvermogen van de mannen het komt met tot stilstand. Gelukkig hebben ze van hun blonde buurvrouw naar naar Penny die lang niet zo slim van is, maar de wel de sociale vaardigheden in beheerst. in In deze aflevering met sturen Raj's ouders met hem op een blind het date. Deze van lijkt echter meer interesse in op Sheldon te op tv hebben. op Koothrappali is overweldigd nadat op zijn ouders een blind date op tv regelden, het maar hij ontdekt dat hij uit daadwerkelijk kan op tv praten tegen op tv het andere geslacht na een tijdens op paar drankjes.

maart 2021
27-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 bij The Grashopper Experiment, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Grashopper Experiment, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Grashopper Experiment, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!