Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj van en Howard zijn naar echte op tv geeks met een voorliefde van voor wiskunde en fysica. Ze tijdens snappen van alles op het gebied uit van van natuur- en scheikunde en van naar zwaartekracht tot atomen. van Maar voeg de atomen samen tot een de vrouw en op het bevattingsvermogen het van de mannen komt tot stilstand. op Gelukkig hebben ze op tv hun blonde buurvrouw door Penny die lang het niet van zo slim het is, maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. de In deze in aflevering sturen Raj's ouders hem op tv op een blind date. met Deze naar lijkt echter de meer interesse in Sheldon te uit hebben. naar Koothrappali is overweldigd in nadat zijn ouders een blind van date regelden, maar hij door de ontdekt dat hij daadwerkelijk uit kan praten met tegen het andere geslacht na in een op tv paar drankjes.

juli 2020
27-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 bij The Grashopper Experiment, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Grashopper Experiment, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Grashopper Experiment, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!