Programma gemist?

De vrienden op tv Sheldon, Leonard, Raj en met Howard zijn echte het geeks een met een uit voorliefde voor wiskunde de en fysica. Ze snappen alles de op een het gebied van natuur- en scheikunde de en van zwaartekracht naar tot atomen. Maar een voeg atomen samen met uit tot een vrouw en door het bevattingsvermogen van de een mannen met komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze op tv op tv hun blonde buurvrouw Penny die lang het niet zo uit slim is, in maar wel de sociale vaardigheden het beheerst. In deze het de aflevering sturen Raj's ouders hem van op een blind date. in Deze door lijkt echter op meer interesse in Sheldon te hebben. van Koothrappali tijdens is overweldigd nadat naar zijn ouders een het blind date regelden, naar maar hij ontdekt dat hij het daadwerkelijk door kan praten tegen het op andere geslacht na op een paar uit drankjes.

november 2021
27-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 bij The Grashopper Experiment, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Grashopper Experiment, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Grashopper Experiment, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!