Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en Howard zijn op echte door geeks met een voorliefde voor in wiskunde en op tv fysica. Ze snappen alles op op tv door het gebied van natuur- en op tv scheikunde een en van zwaartekracht op tot atomen. Maar voeg het atomen samen tot een een vrouw en het bevattingsvermogen door van de op tv mannen komt tot van stilstand. Gelukkig hebben ze tijdens hun blonde buurvrouw met Penny een die lang niet zo het slim is, met maar wel de tijdens sociale vaardigheden beheerst. met In deze aflevering sturen tijdens Raj's ouders hem op tijdens een blind date. op tv Deze lijkt echter naar meer tijdens interesse in Sheldon te hebben. op Koothrappali uit is overweldigd nadat zijn op tv ouders een blind date de regelden, maar hij naar ontdekt tijdens dat hij daadwerkelijk tijdens kan praten tegen uit het andere geslacht met na een paar de drankjes.

oktober 2019
27-11-2017 19:35

The Big Bang Theory

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 bij The Grashopper Experiment, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Grashopper Experiment, Seizoen 1. Heb je een uitzending van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Grashopper Experiment, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van The Grashopper Experiment, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van The Grashopper Experiment, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!