Programma gemist?

Portret uit het 2009 van van Leendert Pot van de oudste de wedstrijdroeier uit van Nederland. De uit film laat tijdens zien dat roeien in een sport is die je een tot het op hoge leeftijd kunt beoefenen. het Op het juiste moment een kracht zetten en de op het juiste van moment de op tv spanning weer naar loslaten, daar het gaat het om bij het roeien. op tv Zo gauw het er iemand op tv niet ontspant, naar begint de boot te wiebelen. Zeker de bij de acht uit is de timing van het grootste belang. tijdens naar Met Laurens ter Keurst, 86 met jaar, als middelpunt wordt uit de de magie van op tv het roeien invoelbaar door intieme beelden met van op tv acht roeiers op leeftijd. op Met in geconcentreerde gezichten controleren door ze hun ruggen, benen, armen en uit tijdens handen. De riemen gaan in een tijdens strak in ritme door uit het water. Acht nog steeds krachtige naar met lichamen gaan op in één vloeiende op tv beweging. Het op tv fenomenale het geluid trekt de kijker langzaam maar het zeker mee het in de uit cadans van de mannen naar en hun boot. Tot op tv met de rust terugkeert, gevangen op tv in een zoemende op tv stilte van het water in met de met daarin weerspiegelende begroeiing van de met wal als een het deken naar van abstracte op tv kleurvlakken.

januari 2021
06-12-2009 20:00

Aflevering 1

Doorgaan - Aflevering 1

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sport is die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanning weer...

Doorgaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doorgaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doorgaan bij Doorgaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doorgaan. Heb je een uitzending van Doorgaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doorgaan gemist

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sportis die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanningweer loslaten, daar gaat het om bij het roeien. Zo gauw er iemand niet ontspant, begint de boot te wiebelen. Zeker bijde acht is timing van het grootste belang. Met Laurens ter Keurst, 86 jaar, als middelpunt wordt de magie van hetroeien invoelbaar door intieme beelden van acht roeiers op leeftijd. Met geconcentreerde gezichten controleren ze hunruggen, benen, armen en handen. De riemen gaan in een strak ritme door het water. Acht nog steeds krachtige lichamengaan op in één vloeiende beweging. Het fenomenale geluid trekt de kijker langzaam maar zeker mee in de cadans van demannen en hun boot. Tot de rust terugkeert, gevangen in een zoemende stilte van het water met de daarin weerspiegelendebegroeiing van de wal als een deken van abstracte kleurvlakken.

Uitzending gemist van Doorgaan? Hier kun je alle uitzendingen van Doorgaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2009 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!