Programma gemist?

Portret uit het 2009 van Leendert uit Pot naar van de oudste wedstrijdroeier met van Nederland. De film een laat zien dat roeien een een sport is van die in je tot op op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op de het juiste moment van kracht zetten en uit van op het juiste van moment de spanning naar weer loslaten, daar gaat het het om bij op tv het roeien. Zo naar gauw er iemand niet ontspant, met begint de de boot te wiebelen. Zeker op tv in bij de acht is timing tijdens van het grootste tijdens belang. Met Laurens uit ter Keurst, een 86 jaar, in als middelpunt wordt door de magie van het roeien invoelbaar door door intieme beelden van met van acht roeiers op uit leeftijd. Met geconcentreerde een gezichten controleren een ze hun ruggen, benen, armen en op tv handen. De riemen een naar gaan in een strak op tv ritme door het naar water. Acht nog steeds krachtige door lichamen gaan uit op in één vloeiende een beweging. Het van fenomenale tijdens geluid trekt de kijker langzaam met maar zeker mee in de in de cadans van de mannen van en hun tijdens boot. Tot de rust terugkeert, op tv gevangen in in een zoemende stilte van op tv het water door met de daarin weerspiegelende op uit begroeiing van de wal als een uit deken van abstracte naar tijdens kleurvlakken.

mei 2021
06-12-2009 20:00

Aflevering 1

Doorgaan - Aflevering 1

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sport is die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanning weer...

Doorgaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doorgaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doorgaan bij Doorgaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doorgaan. Heb je een uitzending van Doorgaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doorgaan gemist

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sportis die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanningweer loslaten, daar gaat het om bij het roeien. Zo gauw er iemand niet ontspant, begint de boot te wiebelen. Zeker bijde acht is timing van het grootste belang. Met Laurens ter Keurst, 86 jaar, als middelpunt wordt de magie van hetroeien invoelbaar door intieme beelden van acht roeiers op leeftijd. Met geconcentreerde gezichten controleren ze hunruggen, benen, armen en handen. De riemen gaan in een strak ritme door het water. Acht nog steeds krachtige lichamengaan op in één vloeiende beweging. Het fenomenale geluid trekt de kijker langzaam maar zeker mee in de cadans van demannen en hun boot. Tot de rust terugkeert, gevangen in een zoemende stilte van het water met de daarin weerspiegelendebegroeiing van de wal als een deken van abstracte kleurvlakken.

Uitzending gemist van Doorgaan? Hier kun je alle uitzendingen van Doorgaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2009 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!