Programma gemist?

Portret uit 2009 op tv van op tv Leendert Pot van de oudste in wedstrijdroeier van van Nederland. op tv De film laat tijdens zien dat roeien een sport met is die je de tot op van hoge leeftijd kunt een beoefenen. Op het juiste moment tijdens van kracht zetten en op door het juiste uit moment de spanning weer loslaten, daar met gaat het op tv om bij het door roeien. Zo van gauw er op iemand niet ontspant, de begint de boot te wiebelen. Zeker een bij de acht tijdens is in timing van het grootste met belang. Met met Laurens ter de Keurst, 86 jaar, als middelpunt het wordt de magie van een het in roeien invoelbaar tijdens door intieme beelden van uit acht roeiers op leeftijd. Met van geconcentreerde gezichten op controleren tijdens ze hun ruggen, benen, van armen en handen. naar De riemen gaan in door een strak ritme door een op tv het water. Acht nog steeds krachtige tijdens lichamen gaan op van in door één vloeiende beweging. Het in fenomenale geluid het trekt de kijker langzaam naar maar een zeker mee in de cadans een van de mannen en de hun tijdens boot. Tot de rust terugkeert, van gevangen in de een zoemende stilte in van op het water met de door daarin weerspiegelende begroeiing van op tv de wal uit als een deken van abstracte met door kleurvlakken.

september 2021
06-12-2009 20:00

Aflevering 1

Doorgaan - Aflevering 1

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sport is die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanning weer...

Doorgaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doorgaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doorgaan bij Doorgaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doorgaan. Heb je een uitzending van Doorgaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doorgaan gemist

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sportis die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanningweer loslaten, daar gaat het om bij het roeien. Zo gauw er iemand niet ontspant, begint de boot te wiebelen. Zeker bijde acht is timing van het grootste belang. Met Laurens ter Keurst, 86 jaar, als middelpunt wordt de magie van hetroeien invoelbaar door intieme beelden van acht roeiers op leeftijd. Met geconcentreerde gezichten controleren ze hunruggen, benen, armen en handen. De riemen gaan in een strak ritme door het water. Acht nog steeds krachtige lichamengaan op in één vloeiende beweging. Het fenomenale geluid trekt de kijker langzaam maar zeker mee in de cadans van demannen en hun boot. Tot de rust terugkeert, gevangen in een zoemende stilte van het water met de daarin weerspiegelendebegroeiing van de wal als een deken van abstracte kleurvlakken.

Uitzending gemist van Doorgaan? Hier kun je alle uitzendingen van Doorgaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2009 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!