Programma gemist?

Portret op tv uit 2009 het van Leendert Pot van de met oudste wedstrijdroeier van tijdens Nederland. De film laat op zien dat met roeien een sport is op tv die je van tot de op hoge leeftijd kunt beoefenen. door Op op tv het juiste moment kracht zetten en de op het juiste de op moment de spanning weer door loslaten, daar gaat de het om bij het roeien. naar Zo gauw er het iemand niet op ontspant, begint de boot uit te wiebelen. door Zeker bij de acht van in is timing van het grootste met belang. Met Laurens ter een Keurst, 86 tijdens jaar, als middelpunt wordt een de magie tijdens van het roeien invoelbaar een door intieme beelden van van acht roeiers het op tijdens leeftijd. Met de geconcentreerde gezichten controleren ze in hun ruggen, benen, armen naar en handen. op De riemen gaan in op tv een strak tijdens ritme door het water. Acht met nog steeds krachtige tijdens lichamen door gaan op in in één vloeiende beweging. Het door fenomenale geluid trekt het de kijker langzaam maar op zeker mee in uit de cadans op van de de mannen en een hun boot. Tot de uit rust terugkeert, gevangen in met een een zoemende stilte van het water de met de daarin weerspiegelende van op tv begroeiing van de wal als een op deken van abstracte een naar kleurvlakken.

september 2020
06-12-2009 20:00

Aflevering 1

Doorgaan - Aflevering 1

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sport is die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanning weer...

Doorgaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doorgaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doorgaan bij Doorgaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doorgaan. Heb je een uitzending van Doorgaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doorgaan gemist

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sportis die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanningweer loslaten, daar gaat het om bij het roeien. Zo gauw er iemand niet ontspant, begint de boot te wiebelen. Zeker bijde acht is timing van het grootste belang. Met Laurens ter Keurst, 86 jaar, als middelpunt wordt de magie van hetroeien invoelbaar door intieme beelden van acht roeiers op leeftijd. Met geconcentreerde gezichten controleren ze hunruggen, benen, armen en handen. De riemen gaan in een strak ritme door het water. Acht nog steeds krachtige lichamengaan op in één vloeiende beweging. Het fenomenale geluid trekt de kijker langzaam maar zeker mee in de cadans van demannen en hun boot. Tot de rust terugkeert, gevangen in een zoemende stilte van het water met de daarin weerspiegelendebegroeiing van de wal als een deken van abstracte kleurvlakken.

Uitzending gemist van Doorgaan? Hier kun je alle uitzendingen van Doorgaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2009 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!