Programma gemist?

Portret uit 2009 door van Leendert Pot op tv van de oudste uit wedstrijdroeier uit van Nederland. De film in laat zien dat een roeien een door sport is naar die je tot op hoge naar leeftijd in kunt beoefenen. Op het juiste moment in kracht in zetten en het op het juiste moment met de spanning weer loslaten, een daar door gaat het om bij naar het roeien. Zo door gauw er iemand niet met ontspant, begint de boot naar te een wiebelen. Zeker bij een de acht is door timing van een het grootste belang. Met tijdens Laurens ter tijdens Keurst, 86 jaar, als uit middelpunt wordt de naar magie van het roeien op invoelbaar door naar intieme beelden van acht op roeiers op leeftijd. Met op geconcentreerde gezichten naar controleren het ze hun ruggen, benen, de armen en handen. De riemen op tv gaan in op tv een strak op ritme door het het water. Acht nog steeds krachtige met lichamen een gaan op in één de vloeiende tijdens beweging. Het fenomenale geluid trekt de de kijker in langzaam maar zeker mee in in uit de cadans van de in mannen en hun in boot. Tot de rust naar terugkeert, gevangen in naar een door zoemende stilte van het water de met de daarin uit weerspiegelende in begroeiing van de wal uit als een naar deken van abstracte naar kleurvlakken.

mei 2020
06-12-2009 20:00

Aflevering 1

Doorgaan - Aflevering 1

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sport is die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanning weer...

Doorgaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doorgaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doorgaan bij Doorgaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doorgaan. Heb je een uitzending van Doorgaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doorgaan gemist

Portret uit 2009 van Leendert Pot van de oudste wedstrijdroeier van Nederland. De film laat zien dat roeien een sportis die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Op het juiste moment kracht zetten en op het juiste moment de spanningweer loslaten, daar gaat het om bij het roeien. Zo gauw er iemand niet ontspant, begint de boot te wiebelen. Zeker bijde acht is timing van het grootste belang. Met Laurens ter Keurst, 86 jaar, als middelpunt wordt de magie van hetroeien invoelbaar door intieme beelden van acht roeiers op leeftijd. Met geconcentreerde gezichten controleren ze hunruggen, benen, armen en handen. De riemen gaan in een strak ritme door het water. Acht nog steeds krachtige lichamengaan op in één vloeiende beweging. Het fenomenale geluid trekt de kijker langzaam maar zeker mee in de cadans van demannen en hun boot. Tot de rust terugkeert, gevangen in een zoemende stilte van het water met de daarin weerspiegelendebegroeiing van de wal als een deken van abstracte kleurvlakken.

Uitzending gemist van Doorgaan? Hier kun je alle uitzendingen van Doorgaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2009 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!