Programma gemist?

Trauma met Centrum volgt het spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers door tijdens hun drukke en het soms levensreddende werkzaamheden. op tv Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten op tot trauma's als met gevolg naar van een ongeluk thuis tijdens of op tijdens de weg; door alle patiënten die de hulp inroepen van van deze zorgverleners de komen door aan bod in deze dagelijkse het door realityserie.

juni 2020
27-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 610 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 610 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 610 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 610 bij Aflevering 610 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 610. Heb je een uitzending van Aflevering 610 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 610 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 610? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 610 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!