Programma gemist?

Bonje op met de buren keert na in een een afwezigheid van twee jaar terug de in een met nieuw jasje. de Zo krijgt het programma door ondermeer een nieuw presentatieduo: een Dennis van der uit Geest en uit Leontine Borsato. op tv Beide presentatoren ontfermen zich elk het over een van op tv de twee door partijen die met elkaar tijdens op overhoop liggen met als doel om de gezamenlijk het de ruzie uit in de wereld op tv te helpen. In naar Apeldoorn heeft Dionese het bonje over haar tuin. Niet alleen in met de op buren maar met de op met hele buurt! Ook over op haar hond met ligt Dionese in de in clinch met op tv haar buurtgenoten. De blaffende en in nogal waakse beest wil het namelijk nog wel door eens uitbreken van en de een andere hond het aanvallen. Inmiddels heeft ze afscheid genomen op met van haar lieveling. Dionese verwijt haar de buren tijdens dat deze nooit de moeite in hebben genomen haar door te leren tijdens kennen.

juli 2021
27-11-2017 21:30

Bonje met de Buren

Aflevering 4, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 4 bij Aflevering 4, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!