Programma gemist?

Bonje met een de buren keert na de naar een afwezigheid van twee jaar de terug de in een nieuw jasje. Zo uit krijgt het programma ondermeer op tv een nieuw presentatieduo: in tijdens Dennis van der Geest en uit Leontine Borsato. Beide in presentatoren op ontfermen zich elk over een naar van de de twee partijen die met het elkaar overhoop liggen met op naar als doel om met gezamenlijk de ruzie uit tijdens de wereld te tijdens helpen. In Apeldoorn door heeft Dionese bonje over haar een tuin. Niet alleen op tv op tv met de buren maar met de tijdens op tv hele buurt! Ook over haar hond in ligt uit Dionese in de clinch met van haar het buurtgenoten. De blaffende en naar nogal met waakse beest wil uit namelijk nog wel een eens uitbreken en op tv een andere hond aanvallen. van Inmiddels heeft met ze afscheid genomen van haar op tv lieveling. uit Dionese verwijt haar buren dat van deze nooit van de moeite uit hebben genomen haar te op leren kennen.

maart 2021
27-11-2017 21:30

Bonje met de Buren

Aflevering 4, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 4 bij Aflevering 4, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!