Programma gemist?

Bonje met door de buren keert na naar een met afwezigheid van twee jaar terug tijdens in een nieuw van jasje. Zo van krijgt het programma in ondermeer een op nieuw presentatieduo: Dennis van uit der Geest naar en Leontine Borsato. Beide in presentatoren een ontfermen zich elk het over een van tijdens de twee partijen die met elkaar op tv een overhoop liggen met als doel op tv om gezamenlijk een de ruzie uit de wereld de te met helpen. In een Apeldoorn heeft Dionese bonje over een haar tuin. Niet alleen naar met met de buren maar met op de hele buurt! op Ook van over haar hond tijdens ligt Dionese in de clinch op tv met haar buurtgenoten. De tijdens blaffende en nogal op waakse beest wil door namelijk nog wel de eens uitbreken en naar een andere tijdens hond met aanvallen. Inmiddels heeft ze afscheid genomen met van haar lieveling. de Dionese tijdens verwijt haar buren het dat deze nooit de de moeite hebben tijdens genomen haar te leren een kennen.

februari 2020
27-11-2017 21:30

Bonje met de Buren

Aflevering 4, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 4 bij Aflevering 4, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!