Programma gemist?

Bonje met in de buren een keert na een afwezigheid het van met twee jaar terug in een van nieuw jasje. Zo op krijgt het programma met ondermeer een nieuw met presentatieduo: in Dennis van der met Geest en Leontine Borsato. uit Beide presentatoren ontfermen zich door elk over een met van de twee op tv partijen die met tijdens elkaar in overhoop liggen met als doel naar om gezamenlijk van de ruzie in uit de wereld te van helpen. In Apeldoorn heeft Dionese op tv bonje over haar een tuin. Niet de alleen op met de buren maar met uit de op tv hele buurt! Ook over op tv haar hond de ligt Dionese in met de clinch met haar buurtgenoten. een De blaffende en nogal naar waakse beest tijdens wil namelijk nog wel een eens tijdens uitbreken en een uit andere hond aanvallen. Inmiddels op tv heeft ze afscheid de genomen van haar tijdens lieveling. Dionese op tv verwijt haar op buren dat deze de nooit de moeite hebben genomen naar haar uit te leren kennen.

juli 2020
27-11-2017 21:30

Bonje met de Buren

Aflevering 4, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 4 bij Aflevering 4, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!