Programma gemist?

Bonje met met de het buren keert na een afwezigheid van het twee jaar het terug op tv in een nieuw jasje. Zo krijgt op tv het een programma ondermeer een nieuw op presentatieduo: Dennis van der op Geest een en Leontine de Borsato. Beide presentatoren door ontfermen zich elk over naar een van de naar twee partijen de die met elkaar overhoop door liggen met als doel van om in gezamenlijk de ruzie uit tijdens de wereld te op helpen. In Apeldoorn heeft Dionese in door bonje over haar het tuin. Niet alleen met uit de buren maar met door de hele buurt! Ook een over haar het hond naar ligt Dionese in de tijdens clinch met haar buurtgenoten. De in blaffende met en nogal waakse beest naar wil op namelijk nog wel eens uitbreken en door een uit andere hond aanvallen. Inmiddels een heeft ze afscheid op genomen van haar de lieveling. van Dionese verwijt haar door buren dat deze nooit de moeite de hebben genomen op haar te leren op tv kennen.

oktober 2020
27-11-2017 21:30

Bonje met de Buren

Aflevering 4, Seizoen 4 - Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 4 bij Aflevering 4, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!