Programma gemist?

Conference. tijdens Er wordt van een balans opgemaakt van de voorgaande met programma's door en een uit conclusie getrokken over met hoe wij er cultureel voorstaan naar in op ons land. Kernvraag van De in Jonge hierbij is: 'Ben de ik een nou gek of bent u een een zo dom?'.

Freek tijdens de Jonge is in de augustus door 65 jaar geworden tijdens en viert de dat met programma's onder de tijdens titels Groningen, Workum, op Zaandam het en Goes. Hij bedacht hiervoor de een nieuw met genre: Cabadocu. Dit van resulteerde in documentaireachtige uit shows met als centraal thema tijdens de het cultuur op door locaties uit zijn jeugd. Geen uit nostalgische terugblik, tijdens maar een peiling van de de door lokale gevoelstemperatuur en in wanneer mogelijk een een vooruitblik naar nieuwe op tv ontwikkelingen. Presentatie: Freek de het Jonge.

Freek de Jonge de van is in augustus 65 door jaar geworden uit en viert dat met programma's met onder van de titels Groningen, Workum, Zaandam op tv op tv en Goes. Hij bedacht hiervoor een de in nieuw genre: Cabadocu. Dit op resulteerde in een documentaireachtige shows met als centraal thema naar het de cultuur op locaties uit door zijn jeugd. Geen nostalgische naar terugblik, maar het een peiling tijdens van de lokale naar gevoelstemperatuur en wanneer in mogelijk een vooruitblik naar tijdens nieuwe ontwikkelingen. In Groningen, van Westernieland, stond met Freeks wieg. op Hij keerde terug, nieuwsgierig door naar de omstandigheden waaronder een hij werd geboren. met in Benieuwd naar wat tijdens hem niet is door verteld, ging hij op met zoek, naar uit plekken en mensen. uit Dat bracht hem met verhalen over toen en nu. de Een op tv nieuw beeld van Groningen vat post. tijdens De de nostalgie en naar het toerisme bloeien, in tegenstelling van tot op de nijverheid die verdween, de in landbouw die door stagneert en het aardgas dat uit op naar raakt. Wat is Groningen met nog? Freek in neemt het onder de in loep en maakt met de op tv balans op van een hoe het was, is uit en wordt. Presentatie: Freek tijdens de op Jonge.

Freek tijdens de Jonge tijdens is in augustus 65 door jaar geworden en viert naar dat met door programma's onder de een titels Groningen, op Workum, Zaandam en een Goes. Hij bedacht hiervoor van een nieuw genre: Cabadocu. naar Dit resulteerde op tv in documentaireachtige op tv shows met als centraal thema in de cultuur op het locaties uit zijn jeugd. naar het Geen nostalgische terugblik, maar een peiling door van de uit lokale gevoelstemperatuur en wanneer in mogelijk tijdens een vooruitblik naar nieuwe de ontwikkelingen. van Presentatie: Freek de tijdens Jonge.

Freek de naar Jonge is uit in augustus een 65 jaar geworden en met viert het dat met programma's naar onder de titels van Groningen, Workum, Zaandam en Goes. op tv Hij naar bedacht hiervoor een het nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in van documentaireachtige shows met door als naar centraal thema de in cultuur op een locaties uit zijn jeugd. Geen nostalgische uit met terugblik, maar een het peiling van de lokale gevoelstemperatuur naar en wanneer mogelijk van een vooruitblik naar op tv nieuwe ontwikkelingen. Presentatie: Freek van de het Jonge.

Freek van de Jonge is in op tv augustus 65 jaar uit geworden een en viert dat met programma's op onder de titels uit Groningen, Workum, tijdens Zaandam uit en Goes. Hij bedacht hiervoor uit een nieuw genre: Cabadocu. op tv Dit resulteerde met in documentaireachtige met shows met als centraal thema naar de cultuur uit op op tv locaties uit zijn jeugd. Geen door nostalgische op tv terugblik, maar een peiling van in de lokale gevoelstemperatuur met en wanneer mogelijk een tijdens vooruitblik naar nieuwe het ontwikkelingen. met Presentatie: Freek de een Jonge.

Freek de Jonge met is jarig het en viert dat naar met programma's onder naar de titels Groningen, Workum, op tv Zaandam uit en Goes. Magazineachtige shows naar met als centraal de thema: De in cultuur op locaties uit de zijn jeugd. Naast reportages de een en interviews bevat elke van aflevering een conference een die op uit de betreffende streek slaat, ter plaatse met opgenomen van voor publiek uit de de streek. Afl.: Groningen. In uit het Groningen, Westernieland, stond Freeks wieg. Hij uit in keerde terug, nieuwsgierig naar de omstandigheden door waaronder van hij werd geboren. Benieuwd het naar wat hem uit niet is verteld, ging met op tv hij op zoek, van naar plekken en mensen. het Dat bracht hem verhalen met over toen het en nu. Een in nieuw beeld een van Groningen vat post. De nostalgie uit en het toerisme op tv bloeien, van in tegenstelling het tot de nijverheid op tv die verdween, de landbouw die met stagneert en het aardgas in dat een op raakt. Wat de is Groningen het nog? Freek neemt het onder door de loep en maakt op tv de balans naar op van hoe op tv het was, is en op tv tijdens wordt.

mei 2021
01-01-2010 22:10

Aflevering 5

Freeks Nederland - Aflevering 5

Conference. Er wordt een balans opgemaakt van de voorgaande programma's en een conclusie getrokken over hoe wij er cultureel voorstaan in ons land. Kernvraag van De Jonge hierbij is: 'Ben ik nou gek of bent u zo dom?'.

30-12-2009 09:40

Aflevering 4

Freeks Nederland - Aflevering 4

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

29-12-2009 09:40

Aflevering 3

Freeks Nederland - Aflevering 3

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

27-12-2009 22:45

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal th...

20-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

13-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

06-12-2009 23:15

Groningen

Freeks Nederland - Groningen

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviews bevat elke afleveri...

Freeks Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks Nederland bij Freeks Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks Nederland. Heb je een uitzending van Freeks Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks Nederland gemist

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes.Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviewsbevat elke aflevering een conference die op de betreffende streek slaat, ter plaatse opgenomen voor publiek uit destreek.

Uitzending gemist van Freeks Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-01-2010 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!