Programma gemist?

Conference. Er wordt het een een balans opgemaakt op van de voorgaande programma's een en een conclusie getrokken het over hoe wij door er cultureel een voorstaan in ons tijdens land. Kernvraag van De tijdens Jonge hierbij is: van 'Ben ik nou naar gek of bent u naar zo in dom?'.

Freek naar de Jonge is in augustus de 65 jaar geworden tijdens en viert op tv met dat met programma's onder de naar titels Groningen, Workum, tijdens Zaandam en Goes. tijdens Hij tijdens bedacht hiervoor een nieuw op genre: Cabadocu. het Dit resulteerde in naar documentaireachtige shows met door als centraal thema het de cultuur op van locaties uit zijn jeugd. Geen nostalgische op tv terugblik, maar van een in peiling van de lokale gevoelstemperatuur in en wanneer naar mogelijk een vooruitblik naar nieuwe een ontwikkelingen. Presentatie: Freek op tv de tijdens Jonge.

Freek de in Jonge is met in augustus een 65 jaar geworden een en viert dat met programma's door onder de de titels Groningen, naar Workum, Zaandam met en Goes. Hij bedacht op tv hiervoor een nieuw genre: tijdens Cabadocu. Dit naar resulteerde in documentaireachtige shows met de als tijdens centraal thema de op tv cultuur op locaties uit zijn tijdens het jeugd. Geen nostalgische terugblik, de maar een peiling van de tijdens lokale van gevoelstemperatuur en wanneer mogelijk de een vooruitblik naar in nieuwe ontwikkelingen. In een Groningen, Westernieland, stond Freeks naar wieg. het Hij keerde terug, nieuwsgierig op naar de een omstandigheden waaronder hij het werd geboren. tijdens Benieuwd naar wat hem niet naar is verteld, ging op hij op zoek, naar naar de plekken en mensen. Dat bracht tijdens hem verhalen over naar toen door en nu. Een nieuw beeld van naar uit Groningen vat post. De nostalgie het en de het toerisme bloeien, in tegenstelling uit tot de nijverheid van die op verdween, de landbouw die tijdens stagneert en een het aardgas dat op raakt. het Wat is uit Groningen nog? Freek een neemt het onder de tijdens loep en op maakt de balans op van op tv hoe het was, door is op en wordt. Presentatie: Freek de een op tv Jonge.

Freek de met Jonge is in het augustus 65 jaar de geworden en viert in dat uit met programma's onder de titels op tv Groningen, naar Workum, Zaandam en Goes. Hij van bedacht hiervoor een nieuw de in genre: Cabadocu. Dit op resulteerde in documentaireachtige shows tijdens met als centraal naar thema de cultuur op locaties de uit de zijn jeugd. Geen nostalgische terugblik, van maar van een peiling van uit de lokale op gevoelstemperatuur en wanneer mogelijk een tijdens vooruitblik naar nieuwe op ontwikkelingen. Presentatie: Freek naar de de Jonge.

Freek de met Jonge is naar in augustus 65 met jaar geworden en viert de dat van met programma's onder de naar titels Groningen, Workum, Zaandam op tv en Goes. Hij het bedacht hiervoor met een nieuw van genre: Cabadocu. Dit het resulteerde in door documentaireachtige shows met als uit centraal thema de cultuur op het op locaties uit zijn jeugd. de Geen nostalgische terugblik, maar tijdens een van peiling van de lokale op gevoelstemperatuur en wanneer mogelijk een van de vooruitblik naar nieuwe ontwikkelingen. van Presentatie: Freek de de Jonge.

Freek de op tv Jonge is in in augustus 65 in jaar geworden het en viert door dat met programma's onder naar de titels Groningen, in Workum, Zaandam en Goes. met Hij de bedacht hiervoor een tijdens nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in naar documentaireachtige shows een met als centraal thema uit de het cultuur op locaties uit met zijn jeugd. in Geen nostalgische uit terugblik, maar een peiling van in de lokale gevoelstemperatuur op en wanneer mogelijk een met van vooruitblik naar nieuwe ontwikkelingen. Presentatie: naar Freek de naar Jonge.

Freek de de Jonge door is jarig en viert van dat met programma's het onder de titels door Groningen, Workum, Zaandam tijdens en Goes. Magazineachtige shows van met als centraal thema: het De uit cultuur op locaties uit zijn met jeugd. Naast de reportages en interviews uit bevat elke aflevering de een van conference die op de van betreffende streek van slaat, ter plaatse opgenomen voor op tv publiek uit de streek. de Afl.: de Groningen. In Groningen, van Westernieland, stond Freeks wieg. Hij een keerde terug, nieuwsgierig een naar het de omstandigheden waaronder op tv hij werd geboren. Benieuwd naar naar wat hem op niet is verteld, ging door hij naar op zoek, naar plekken en met mensen. Dat bracht door hem verhalen over tijdens toen het en nu. Een nieuw van beeld van Groningen met vat post. door De nostalgie en het het toerisme de bloeien, in tegenstelling tot de in nijverheid de die verdween, de landbouw die een stagneert naar en het aardgas dat op op tv raakt. de Wat is Groningen nog? uit Freek neemt het onder de op met loep en maakt de balans op op van een hoe het was, is en op van wordt.

september 2021
01-01-2010 22:10

Aflevering 5

Freeks Nederland - Aflevering 5

Conference. Er wordt een balans opgemaakt van de voorgaande programma's en een conclusie getrokken over hoe wij er cultureel voorstaan in ons land. Kernvraag van De Jonge hierbij is: 'Ben ik nou gek of bent u zo dom?'.

30-12-2009 09:40

Aflevering 4

Freeks Nederland - Aflevering 4

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

29-12-2009 09:40

Aflevering 3

Freeks Nederland - Aflevering 3

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

27-12-2009 22:45

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal th...

20-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

13-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

06-12-2009 23:15

Groningen

Freeks Nederland - Groningen

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviews bevat elke afleveri...

Freeks Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks Nederland bij Freeks Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks Nederland. Heb je een uitzending van Freeks Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks Nederland gemist

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes.Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviewsbevat elke aflevering een conference die op de betreffende streek slaat, ter plaatse opgenomen voor publiek uit destreek.

Uitzending gemist van Freeks Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-01-2010 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!