Programma gemist?

Conference. Er wordt naar de een balans opgemaakt op van de voorgaande programma's tijdens en een conclusie getrokken van over hoe wij er de cultureel in voorstaan in ons land. Kernvraag in van De Jonge met hierbij is: uit 'Ben naar ik nou gek de of bent u zo door dom?'.

Freek in de Jonge is in augustus op 65 jaar geworden met van en viert dat met programma's op tv het onder de titels de Groningen, Workum, Zaandam en met Goes. Hij bedacht hiervoor een tijdens naar nieuw genre: Cabadocu. met Dit resulteerde in documentaireachtige shows op tv met als centraal het thema de cultuur het op een locaties uit zijn jeugd. het Geen nostalgische terugblik, maar een van peiling van het de lokale gevoelstemperatuur en op tv wanneer mogelijk een in vooruitblik naar nieuwe op ontwikkelingen. een Presentatie: Freek de door Jonge.

Freek tijdens de Jonge is in augustus de op tv 65 jaar geworden en viert een de dat met programma's de onder de titels Groningen, Workum, Zaandam door en de Goes. Hij bedacht hiervoor op een naar nieuw genre: Cabadocu. Dit een resulteerde in met documentaireachtige shows met met als centraal thema de cultuur uit op de locaties uit zijn jeugd. Geen van nostalgische terugblik, maar een met peiling de van de lokale gevoelstemperatuur een en het wanneer mogelijk een vooruitblik naar op nieuwe ontwikkelingen. In een Groningen, het Westernieland, stond Freeks wieg. Hij een keerde terug, het nieuwsgierig naar de een omstandigheden waaronder door hij werd geboren. Benieuwd van naar wat hem niet de is verteld, van ging hij op zoek, naar tijdens op plekken en mensen. in Dat bracht hem verhalen over tijdens toen op en nu. Een nieuw beeld van van met Groningen vat post. De nostalgie en tijdens het een toerisme bloeien, in door tegenstelling tot de nijverheid de die op verdween, de landbouw die stagneert op tv en het uit aardgas dat op door raakt. Wat is het Groningen nog? Freek neemt met het op tv onder de loep en maakt het de balans op de van hoe de het was, de is en wordt. van Presentatie: Freek de in Jonge.

Freek tijdens de Jonge naar is in augustus 65 op jaar geworden en viert door dat door met programma's onder de titels naar Groningen, naar Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht naar hiervoor een met nieuw genre: Cabadocu. het Dit resulteerde in documentaireachtige een shows met van als van centraal thema de cultuur uit op locaties uit zijn jeugd. het Geen op tv nostalgische terugblik, maar een peiling door van de tijdens lokale gevoelstemperatuur en wanneer tijdens mogelijk naar een vooruitblik op tv naar nieuwe ontwikkelingen. Presentatie: Freek de een de Jonge.

Freek de Jonge met met is in augustus 65 jaar geworden op tv door en viert dat met naar programma's onder de titels door op Groningen, Workum, Zaandam het en Goes. Hij bedacht hiervoor een door nieuw genre: het Cabadocu. Dit resulteerde met in documentaireachtige shows de met de als centraal thema op de cultuur op de locaties uit zijn de jeugd. Geen nostalgische terugblik, maar een van peiling een van de lokale gevoelstemperatuur in en wanneer naar mogelijk een op vooruitblik naar nieuwe naar ontwikkelingen. Presentatie: Freek de op Jonge.

Freek op de Jonge is de in augustus met 65 jaar geworden uit en viert dat met met programma's onder op tv de titels op Groningen, Workum, Zaandam met en Goes. Hij naar bedacht hiervoor een nieuw op tv genre: Cabadocu. Dit tijdens resulteerde in door documentaireachtige shows met de als centraal thema de cultuur door op van locaties uit zijn een jeugd. Geen nostalgische terugblik, naar maar een peiling uit van de lokale gevoelstemperatuur en van wanneer mogelijk de een met vooruitblik naar nieuwe de ontwikkelingen. Presentatie: Freek de de Jonge.

Freek de Jonge van is jarig een en viert het dat met met programma's onder de het titels Groningen, Workum, op tv Zaandam en Goes. Magazineachtige het shows met als centraal thema: uit op tv De cultuur op locaties uit uit zijn jeugd. door Naast reportages en tijdens interviews bevat in elke aflevering een conference die het op de betreffende uit streek slaat, ter plaatse naar een opgenomen voor publiek uit de streek. met Afl.: Groningen. uit In Groningen, Westernieland, stond in Freeks wieg. Hij op keerde het terug, nieuwsgierig naar de omstandigheden met waaronder hij werd op tv geboren. het Benieuwd naar wat hem met niet is verteld, ging uit tijdens hij op zoek, naar in plekken en mensen. uit Dat bracht hem op verhalen over toen en met nu. naar Een nieuw beeld van Groningen van vat post. door De nostalgie en het toerisme naar bloeien, uit in tegenstelling tot de met nijverheid die een verdween, de landbouw die stagneert met de en het aardgas dat op raakt. in een Wat is Groningen nog? uit Freek neemt het in onder de loep en maakt uit de balans uit op van hoe het de was, het is en uit wordt.

mei 2020
01-01-2010 22:10

Aflevering 5

Freeks Nederland - Aflevering 5

Conference. Er wordt een balans opgemaakt van de voorgaande programma's en een conclusie getrokken over hoe wij er cultureel voorstaan in ons land. Kernvraag van De Jonge hierbij is: 'Ben ik nou gek of bent u zo dom?'.

30-12-2009 09:40

Aflevering 4

Freeks Nederland - Aflevering 4

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

29-12-2009 09:40

Aflevering 3

Freeks Nederland - Aflevering 3

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

27-12-2009 22:45

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal th...

20-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

13-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

06-12-2009 23:15

Groningen

Freeks Nederland - Groningen

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviews bevat elke afleveri...

Freeks Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks Nederland bij Freeks Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks Nederland. Heb je een uitzending van Freeks Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks Nederland gemist

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes.Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviewsbevat elke aflevering een conference die op de betreffende streek slaat, ter plaatse opgenomen voor publiek uit destreek.

Uitzending gemist van Freeks Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-01-2010 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!