Programma gemist?

Conference. Er wordt op een een balans opgemaakt van een de voorgaande programma's en tijdens een conclusie met getrokken over hoe wij naar er cultureel voorstaan door in ons land. op tv Kernvraag van De Jonge het hierbij is: uit 'Ben ik uit nou gek of met bent u zo de dom?'.

Freek op de Jonge is op tv in augustus 65 de jaar geworden in en viert het dat met programma's onder het de titels Groningen, Workum, een Zaandam en de Goes. Hij het bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. met Dit resulteerde van in documentaireachtige door shows met als in centraal thema de cultuur op naar een locaties uit zijn jeugd. naar Geen nostalgische op terugblik, maar een peiling van de naar lokale gevoelstemperatuur van en wanneer mogelijk op een vooruitblik in naar nieuwe ontwikkelingen. Presentatie: uit Freek door de Jonge.

Freek door de Jonge tijdens is in augustus 65 jaar geworden een en viert door dat met naar programma's onder de titels een de Groningen, Workum, Zaandam en Goes. naar Hij bedacht in hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. het Dit resulteerde een in documentaireachtige shows van met als centraal van thema de cultuur op het locaties uit van zijn jeugd. Geen de nostalgische terugblik, maar een naar peiling de van de het lokale gevoelstemperatuur en wanneer mogelijk met een vooruitblik naar op nieuwe ontwikkelingen. In Groningen, met Westernieland, uit stond Freeks wieg. Hij keerde het terug, naar nieuwsgierig naar de omstandigheden waaronder naar hij werd geboren. een Benieuwd het naar wat op tv hem niet is verteld, van ging hij op met zoek, naar plekken en mensen. in Dat bracht op hem verhalen over in toen en nu. Een op tv nieuw beeld naar van Groningen tijdens vat post. door De nostalgie en het toerisme bloeien, de de in tegenstelling tot de nijverheid die de verdween, de landbouw met die in stagneert en het aardgas een dat op raakt. Wat van is Groningen nog? in in Freek neemt het op tv onder de loep en met maakt de balans op in van hoe uit het was, naar is en wordt. Presentatie: Freek de op naar Jonge.

Freek met de Jonge is met in augustus 65 jaar met geworden en door viert dat met programma's de onder de titels Groningen, met Workum, uit Zaandam en Goes. Hij tijdens bedacht hiervoor door een nieuw tijdens genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige door shows met als het het centraal thema de cultuur op locaties op tv uit zijn jeugd. de op Geen nostalgische terugblik, maar een peiling de van de lokale naar met gevoelstemperatuur en wanneer in mogelijk een vooruitblik naar nieuwe een ontwikkelingen. Presentatie: Freek de het door Jonge.

Freek de de Jonge tijdens is in augustus 65 jaar geworden uit uit en viert dat door met programma's onder een de titels Groningen, Workum, Zaandam op tv en in Goes. Hij bedacht hiervoor een naar nieuw genre: Cabadocu. door Dit door resulteerde in op tv documentaireachtige shows met als centraal door thema de cultuur door op een locaties uit zijn tijdens jeugd. Geen nostalgische terugblik, maar van een peiling van op tv de lokale gevoelstemperatuur en uit wanneer mogelijk uit een op tv vooruitblik naar nieuwe tijdens ontwikkelingen. Presentatie: Freek in de Jonge.

Freek de Jonge de is op tv in augustus een 65 jaar geworden en viert met dat met programma's op onder de titels het Groningen, met Workum, Zaandam en Goes. Hij in bedacht hiervoor een uit nieuw genre: naar Cabadocu. op tv Dit resulteerde in documentaireachtige in shows met als centraal naar thema de het cultuur op locaties uit zijn met jeugd. Geen een nostalgische terugblik, maar uit een peiling van in de lokale een gevoelstemperatuur en in wanneer mogelijk een vooruitblik naar nieuwe door ontwikkelingen. Presentatie: op tv Freek de in Jonge.

Freek de Jonge de in is jarig en viert dat met op tv programma's op onder de tijdens titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. naar de Magazineachtige shows met als centraal tijdens thema: De cultuur op met locaties op uit zijn jeugd. op Naast reportages en interviews het bevat elke aflevering een in van conference die op door de betreffende streek op tv slaat, ter plaatse een opgenomen voor publiek uit de in streek. Afl.: Groningen. In de Groningen, Westernieland, stond in Freeks wieg. Hij door keerde terug, nieuwsgierig op het naar de omstandigheden waaronder tijdens hij werd geboren. Benieuwd uit naar wat hem niet het is het verteld, ging hij op zoek, een naar plekken en van mensen. Dat bracht tijdens hem verhalen over uit toen en in nu. Een nieuw beeld door van Groningen van vat post. De uit nostalgie en het de toerisme bloeien, in het tegenstelling tot de door nijverheid die het verdween, de landbouw die stagneert het en van het aardgas dat op de raakt. door Wat is Groningen nog? met Freek neemt het op onder de loep en maakt tijdens de balans op het van naar hoe het was, van is en een wordt.

januari 2021
01-01-2010 22:10

Aflevering 5

Freeks Nederland - Aflevering 5

Conference. Er wordt een balans opgemaakt van de voorgaande programma's en een conclusie getrokken over hoe wij er cultureel voorstaan in ons land. Kernvraag van De Jonge hierbij is: 'Ben ik nou gek of bent u zo dom?'.

30-12-2009 09:40

Aflevering 4

Freeks Nederland - Aflevering 4

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

29-12-2009 09:40

Aflevering 3

Freeks Nederland - Aflevering 3

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

27-12-2009 22:45

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal th...

20-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

13-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

06-12-2009 23:15

Groningen

Freeks Nederland - Groningen

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviews bevat elke afleveri...

Freeks Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks Nederland bij Freeks Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks Nederland. Heb je een uitzending van Freeks Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks Nederland gemist

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes.Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviewsbevat elke aflevering een conference die op de betreffende streek slaat, ter plaatse opgenomen voor publiek uit destreek.

Uitzending gemist van Freeks Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-01-2010 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!