Programma gemist?

Conference. een Er wordt met een balans opgemaakt een van de voorgaande een programma's en een conclusie getrokken naar over hoe in wij er cultureel voorstaan een in ons de land. Kernvraag van op De Jonge hierbij van is: 'Ben een ik nou gek of bent met u zo in dom?'.

Freek in de Jonge van is in augustus met 65 jaar geworden op en viert dat tijdens met programma's onder de een titels Groningen, Workum, Zaandam een en Goes. Hij tijdens bedacht het hiervoor een nieuw genre: een Cabadocu. Dit resulteerde in in documentaireachtige shows met op op tv als centraal thema tijdens de cultuur op locaties op tv uit zijn jeugd. met Geen nostalgische terugblik, maar een op een peiling van de lokale gevoelstemperatuur en in wanneer mogelijk een van vooruitblik tijdens naar nieuwe ontwikkelingen. Presentatie: in Freek de van Jonge.

Freek de op Jonge het is in augustus 65 jaar geworden van op tv en viert dat met programma's uit onder door de titels Groningen, naar Workum, Zaandam en Goes. uit Hij bedacht hiervoor een tijdens nieuw genre: Cabadocu. uit op Dit resulteerde in documentaireachtige shows met met als centraal thema door door de cultuur op een locaties uit zijn met jeugd. Geen nostalgische terugblik, maar door een peiling van de de lokale gevoelstemperatuur in en wanneer op tv mogelijk een vooruitblik naar naar nieuwe ontwikkelingen. tijdens In Groningen, het Westernieland, stond Freeks wieg. Hij keerde de terug, uit nieuwsgierig naar de omstandigheden uit waaronder naar hij werd geboren. van Benieuwd naar wat hem niet door is verteld, ging hij een op zoek, naar een plekken en mensen. met Dat bracht hem op tv verhalen op over toen en nu. tijdens Een nieuw beeld de van Groningen in vat post. De nostalgie en uit het toerisme bloeien, tijdens in tegenstelling met tot de nijverheid door die verdween, met de landbouw in die stagneert en op het aardgas dat op raakt. Wat op tv is Groningen het nog? Freek op tv neemt het onder naar de loep en maakt in de balans met op van hoe het de was, is en wordt. een Presentatie: Freek op tv de de Jonge.

Freek de tijdens Jonge is in tijdens augustus 65 in jaar geworden en viert op tv dat met programma's onder het de door titels Groningen, Workum, Zaandam op en Goes. Hij bedacht het de hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. op Dit resulteerde in tijdens documentaireachtige shows met op als door centraal thema de in cultuur op locaties op tv uit zijn jeugd. Geen nostalgische terugblik, op tv maar een door peiling van de lokale naar gevoelstemperatuur van en wanneer mogelijk een vooruitblik uit naar nieuwe een ontwikkelingen. een Presentatie: Freek de naar Jonge.

Freek naar de Jonge is in op augustus 65 jaar op tv geworden en op tv viert uit dat met programma's onder de uit titels Groningen, Workum, Zaandam tijdens en een Goes. Hij bedacht hiervoor de een nieuw het genre: Cabadocu. Dit naar resulteerde in documentaireachtige uit shows met het als centraal thema de cultuur naar op locaties op tv uit zijn jeugd. het Geen nostalgische terugblik, maar een het peiling tijdens van de uit lokale gevoelstemperatuur en wanneer mogelijk een een vooruitblik naar op nieuwe ontwikkelingen. van Presentatie: Freek de op Jonge.

Freek de Jonge uit is tijdens in augustus 65 jaar in geworden door en viert op dat met programma's onder de op tv titels Groningen, van Workum, Zaandam en Goes. van Hij uit bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. door Dit door resulteerde in documentaireachtige uit shows met als centraal thema in van de cultuur op locaties met uit zijn jeugd. het Geen nostalgische terugblik, maar het een peiling met van de lokale op gevoelstemperatuur en wanneer mogelijk een van in vooruitblik naar nieuwe op ontwikkelingen. Presentatie: Freek de naar Jonge.

Freek door de Jonge is jarig de en de viert dat met programma's onder in de titels in Groningen, Workum, Zaandam op en Goes. Magazineachtige uit shows met als uit centraal thema: De cultuur op tv op locaties uit de zijn jeugd. Naast reportages door en naar interviews bevat elke op aflevering een conference die op naar de met betreffende streek slaat, ter in plaatse op tv opgenomen voor publiek het uit de streek. Afl.: uit Groningen. In met Groningen, Westernieland, stond in Freeks wieg. Hij keerde terug, in nieuwsgierig naar de de omstandigheden waaronder hij op werd geboren. Benieuwd naar op tv tijdens wat hem niet is verteld, ging van hij op door zoek, naar plekken naar en in mensen. Dat bracht hem verhalen van over op toen en nu. in Een nieuw beeld van Groningen vat op post. van De nostalgie en uit het toerisme bloeien, in tegenstelling de het tot de nijverheid die verdween, de met landbouw die stagneert een en het het aardgas dat op raakt. de Wat is tijdens Groningen nog? Freek op neemt het onder de het een loep en maakt de op balans op uit van hoe het was, is en op door wordt.

oktober 2020
01-01-2010 22:10

Aflevering 5

Freeks Nederland - Aflevering 5

Conference. Er wordt een balans opgemaakt van de voorgaande programma's en een conclusie getrokken over hoe wij er cultureel voorstaan in ons land. Kernvraag van De Jonge hierbij is: 'Ben ik nou gek of bent u zo dom?'.

30-12-2009 09:40

Aflevering 4

Freeks Nederland - Aflevering 4

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

29-12-2009 09:40

Aflevering 3

Freeks Nederland - Aflevering 3

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

27-12-2009 22:45

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal th...

20-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

13-12-2009 23:15

Aflevering 2

Freeks Nederland - Aflevering 2

Freek de Jonge is in augustus 65 jaar geworden en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Hij bedacht hiervoor een nieuw genre: Cabadocu. Dit resulteerde in documentaireachtige shows met als centraal t...

06-12-2009 23:15

Groningen

Freeks Nederland - Groningen

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes. Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviews bevat elke afleveri...

Freeks Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freeks Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freeks Nederland bij Freeks Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freeks Nederland. Heb je een uitzending van Freeks Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freeks Nederland gemist

Freek de Jonge is jarig en viert dat met programma's onder de titels Groningen, Workum, Zaandam en Goes.Magazineachtige shows met als centraal thema: De cultuur op locaties uit zijn jeugd. Naast reportages en interviewsbevat elke aflevering een conference die op de betreffende streek slaat, ter plaatse opgenomen voor publiek uit destreek.

Uitzending gemist van Freeks Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Freeks Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-01-2010 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!