Programma gemist?

In het Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert een Kranenborg de in uitdaging aan om acht in jongeren uit met een lichamelijke een of verstandelijke beperking alles te tijdens leren over op tv koken, met als einddoel; de het tijdens overnemen van het sterrenrestaurant naar van door Ron Blaauw. In deze de aflevering proberen de leerling-chefs tijdens indruk te maken op met hun de leermeester door een een eigen gerecht met te maken en uit te laten beoordelen de door de chef zelf. door Ook leren ze op twee gerechten in te maken die ze moeten voorbereiden naar voor het hun eigen burgemeester. Daarnaast van moet de brigade met in met een voor hen onbekende naar keuken een menu maken op voor naar de mensen die tijdens hen de afgelopen jaren hebben op tv geholpen met alle zorg in en met de een uitkering. met We leren de leerling-chefs kennen het als jongeren met uit van een passie voor koken en in die ondanks hun beperking naar van het beste hun gasten met willen voorzetten.

In De Bachelor uit is Robbert Jonkheer uit het de gewilde vrijgezel. Uit een honderden aanmeldingen bleven uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende uit vrouwen over van wie de er veertien met met hem tijdens afreizen naar op het idyllische Griekse eiland door Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende de op tv dates leert hij de uit dames steeds door beter kennen. Gedurende met dit avontuur neemt hij afscheid naar van degenen die tijdens het minst bij hem de passen. het Om uiteindelijk over te blijven op met diegene die op zijn hart weet de te met veroveren...

augustus 2020
29-11-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 1, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

28-11-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 1, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!