Programma gemist?

In met Kitchen Impossible neemt op Meesterchef Robert Kranenborg de op uitdaging aan op tv om acht jongeren met op een lichamelijke op of verstandelijke beperking alles tijdens te leren over op tv koken, met met als einddoel; het het overnemen van het uit sterrenrestaurant van met Ron Blaauw. In deze aflevering naar proberen de leerling-chefs indruk uit te maken het op hun leermeester op door een eigen gerecht in tijdens te maken en een te laten beoordelen door de tijdens chef zelf. Ook naar leren ze twee het gerechten te maken die door ze moeten een voorbereiden door voor hun eigen tijdens burgemeester. Daarnaast moet de uit brigade in een voor hen door onbekende keuken een op menu op maken voor de een mensen die door hen de afgelopen jaren op hebben geholpen met alle met zorg tijdens en met een door uitkering. We leren de leerling-chefs kennen uit als met jongeren met naar een passie voor koken door en die ondanks hun op beperking het beste hun naar gasten willen in voorzetten.

In De Bachelor een is Robbert Jonkheer een de gewilde uit vrijgezel. Uit van honderden aanmeldingen bleven twintig in leuke, onafhankelijke, de ondernemende vrouwen over door van wie van er veertien met hem afreizen naar de door het idyllische Griekse de eiland Skyros. Tijdens de op tv meest uiteenlopende tijdens dates leert hij op de dames steeds beter kennen. Gedurende naar dit avontuur neemt door hij afscheid het van degenen naar die het minst bij van hem het passen. Om uiteindelijk over te blijven op met diegene tijdens die zijn hart naar weet tijdens te veroveren...

april 2020
29-11-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 1, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

28-11-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 1, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!