Programma gemist?

In tijdens Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert tijdens op tv Kranenborg de uitdaging aan uit om acht jongeren met de een lichamelijke of de verstandelijke beperking alles op tv te leren van over koken, met als einddoel; met het overnemen op tv van van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw. In het het deze aflevering proberen de leerling-chefs indruk in te door maken op in hun leermeester door een door eigen gerecht uit te maken en met te laten beoordelen door de in chef zelf. op tv Ook leren door ze twee gerechten te maken uit die ze moeten voorbereiden in voor hun in eigen burgemeester. Daarnaast moet in de een brigade in een op voor hen onbekende keuken een op menu het maken voor de mensen het die hen het de afgelopen op tv jaren hebben geholpen met met alle zorg en met met een uitkering. op tv We leren op tv de leerling-chefs kennen als jongeren het met de een passie voor het koken en die ondanks hun beperking uit het beste tijdens hun naar gasten willen voorzetten.

In op De Bachelor is de Robbert Jonkheer de uit gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen op tv naar bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende de vrouwen over van wie het er veertien in met hem afreizen naar het het met idyllische Griekse eiland het Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende de dates het leert hij de dames steeds met beter kennen. Gedurende door een dit avontuur neemt met hij afscheid van degenen die het het minst bij op tv hem passen. Om met uiteindelijk een over te blijven met diegene die op tv zijn uit hart weet te naar veroveren...

september 2021
29-11-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 1, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

28-11-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 1, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!