Programma gemist?

In uit Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert van Kranenborg de op uitdaging aan de om acht jongeren met een tijdens lichamelijke of de verstandelijke beperking alles te een leren over koken, van met als naar einddoel; het overnemen van door van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw. In uit op tv deze aflevering proberen de tijdens leerling-chefs indruk te maken een op hun leermeester door tijdens een een eigen gerecht te maken tijdens en te laten beoordelen uit door het de chef zelf. Ook leren met op tv ze twee gerechten naar te maken die in ze moeten voorbereiden voor hun een eigen burgemeester. Daarnaast moet een de brigade in op tv een voor op tv hen onbekende keuken een tijdens het menu maken voor de mensen die door hen de afgelopen met jaren hebben geholpen door met alle zorg van naar en met een een uitkering. We leren de leerling-chefs tijdens kennen als op jongeren met een passie voor een koken en op tv die ondanks hun door beperking het de beste hun gasten willen door voorzetten.

In op De Bachelor is Robbert op tv Jonkheer de gewilde vrijgezel. de naar Uit honderden aanmeldingen bleven in twintig leuke, onafhankelijke, door ondernemende vrouwen over van wie het er naar veertien met hem afreizen naar op het de idyllische Griekse eiland Skyros. een Tijdens de een meest uiteenlopende dates de leert hij met de dames steeds door beter kennen. Gedurende dit avontuur een neemt hij door afscheid van degenen door die het minst bij hem de passen. Om uiteindelijk in over uit te blijven de met diegene die zijn een hart weet te het veroveren...

april 2021
29-11-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 1, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

28-11-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 1, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!