Programma gemist?

In Kitchen Impossible tijdens neemt door Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging van aan om acht een jongeren met een het lichamelijke tijdens of verstandelijke beperking alles van te in leren over koken, uit met als einddoel; het overnemen tijdens van op het sterrenrestaurant van het Ron Blaauw. In het deze aflevering proberen de leerling-chefs door indruk te maken door op in hun leermeester door uit een eigen gerecht te maken uit en op tv te laten beoordelen door de chef een op zelf. Ook leren ze in twee gerechten te maken tijdens die ze het moeten voorbereiden voor hun eigen uit met burgemeester. Daarnaast moet de brigade in met een voor met hen onbekende keuken een uit menu maken voor in de mensen van die hen de afgelopen een jaren hebben geholpen op tv met alle zorg de en met een op uitkering. uit We leren de leerling-chefs in kennen als jongeren met uit een passie op tv voor koken en met die uit ondanks hun beperking het beste door hun gasten uit willen voorzetten.

In De op Bachelor is uit Robbert Jonkheer de gewilde het vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen van bleven tijdens twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen van door over van wie er veertien op met hem op tv afreizen naar met het idyllische Griekse eiland Skyros. het Tijdens met de meest uiteenlopende dates leert hij uit de tijdens dames steeds beter door kennen. Gedurende dit naar avontuur neemt hij afscheid van door degenen naar die het van minst bij hem de passen. Om uiteindelijk over te blijven tijdens met diegene de die zijn hart het weet te een veroveren...

oktober 2019
29-11-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 1, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

28-11-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 1, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!