Programma gemist?

In met Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert in in Kranenborg de uitdaging aan een om acht jongeren van met een lichamelijke of verstandelijke de beperking alles te door de leren over koken, de met als einddoel; in het overnemen van het op tv sterrenrestaurant van in Ron Blaauw. In deze het aflevering proberen de leerling-chefs indruk de te op tv maken op hun het leermeester door een eigen gerecht van te maken en met een te laten beoordelen tijdens door de chef zelf. Ook op leren de ze twee gerechten te maken op tv die met ze moeten voorbereiden voor hun op tv eigen naar burgemeester. Daarnaast moet de brigade in met van een voor hen onbekende keuken een naar menu maken de voor de mensen tijdens die naar hen de afgelopen jaren hebben de geholpen met alle zorg met en met van een uitkering. We van leren de leerling-chefs uit kennen als jongeren in met een een passie voor koken en die met door ondanks hun beperking het een beste hun gasten tijdens willen voorzetten.

In De het Bachelor is Robbert Jonkheer de van de gewilde vrijgezel. een Uit honderden aanmeldingen in bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende op vrouwen over van wie met er het veertien met hem afreizen uit naar het idyllische Griekse met eiland Skyros. met Tijdens de meest tijdens uiteenlopende dates op leert hij met de dames steeds beter kennen. Gedurende naar dit in avontuur neemt op tv hij afscheid van degenen die de het op minst bij hem de passen. Om uiteindelijk over te op tv blijven door met diegene die zijn hart weet in op tv te veroveren...

december 2020
29-11-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 1, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

28-11-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 1, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!