Programma gemist?

Elke de week gaan Viktor Brand de en uit de stylisten de uitdaging uit aan om de bewoners weer naar verliefd te laten naar worden op op hun huis. een De liefde voor de hun woning is naar bekoeld, omdat in de woonsmaak van het het stel behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met als gevolg uit een met compromis. De vtwonen stylist kijkt met met een frisse een met blik naar de woning en uit zorgt met er samen met Viktor tijdens voor dat de verschillende woonstijlen de tijdens weer op een uit lijn komen. Geralt en Annelore met wonen samen tijdens met hun twee kinderen met in een leuke, historische tijdens tijdens buurt in Alkmaar. Ze willen het het witte interieur van in Annelore tijdens veranderen, zodat de door inrichting bij het in hele gezin op tv past.

Wat gebeurt er naar als rijke- en in arme gezinnen een de week ruilen van uit de huis, budget en dus leven? In van het in nieuwe seizoen van op de reality uit serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk in én arm naar deze confrontatie opnieuw aan. Grote van vraag daarbij is: uit in hoeverre wordt van het familiegeluk beïnvloed het wanneer naar de huishoudpot en met de woonomstandigheden ineens drastisch op veranderen? door Het nieuwe seizoen trapt af een met de meest op tv spraakmakende én bijzondere naar momenten naar uit het eerste op tv seizoen. In Steenrijk, straatarm: in de hoogtepunten, blikken we, samen naar op tv met de rijk- en naar arme families, individueel terug van op deze indringende én tijdens emotionele momenten. Hoe de een hebben zij de ruil van de hun leven de ervaren?

Jeroen op tv Smits en zijn tijdens camerateam gaan kamperen. door Acht weken de lang volgen we het team het op tijdens weg naar campings in Nederland naar en België. Ze van worden hier ontvangen in door de campingeigenaar die tijdens leuke en op tv spraakmakende activiteiten een voor Jeroen en zijn team met gepland met heeft. Naast het tijdens kampeeravontuur is op tv er aandacht voor kampeerinnovaties, gadgets tijdens en naar tips van de ANWB voor op op tv en rond in de op tv camping.

Een inrichting zegt op veel over de de persoonlijkheid door van een BN?er. het Tineke Schouten van trekt ook dit najaar weer alle naar kasten, lades en een naar deuren open, want Met de deur met in huis naar is terug. De naar verschillende typetjes met van Tineke leiden de kijkers een rond op tv in de huizen van van de BN?ers. uit Aan het panel in de de op tv studio de taak te tijdens raden welke bekende de Nederlander bij het huis op tv hoort.

februari 2020
10-12-2017 07:45

Vtwonen

Aflevering 1, Seizoen 2 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

06-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 1, Seizoen 2 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

03-12-2017 16:00

Op de camping

Aflevering 1, Seizoen 2 - Op de camping

Jeroen Smits en zijn camerateam gaan kamperen. Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en spraakmakende activiteiten voor Jeroen en zijn team...

02-12-2017 11:00

Met de Deur in Huis

Aflevering 1, Seizoen 2 - Met de Deur in Huis

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN?er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in d...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!