Programma gemist?

Elke week gaan het Viktor Brand de en de stylisten de door uitdaging aan om met uit de bewoners weer verliefd in te laten worden op uit hun huis. De een liefde voor hun woning het is door bekoeld, omdat de woonsmaak op tv van uit het stel behoorlijk in uit elkaar ligt, met door als gevolg een compromis. De een vtwonen stylist in kijkt met met een frisse blik uit naar de woning en zorgt uit er samen door met door Viktor voor dat de verschillende op woonstijlen weer op van een lijn de komen. Geralt en tijdens Annelore wonen samen met hun op twee kinderen in op tv een tijdens leuke, historische buurt in Alkmaar. van Ze willen door het het witte interieur van Annelore veranderen, zodat tijdens de inrichting bij een het hele gezin op tv het past.

Wat naar gebeurt er als rijke- naar en arme gezinnen met een week ruilen van de huis, budget een en een dus leven? In van het nieuwe seizoen van de in reality serie uit Steenrijk, Straatarm gaan rijk uit én in arm deze confrontatie op opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: van een in hoeverre wordt het familiegeluk beïnvloed op tv wanneer de huishoudpot naar en in de woonomstandigheden ineens naar drastisch veranderen? in Het nieuwe seizoen trapt af met in de meest spraakmakende de én bijzondere momenten in uit het door eerste door seizoen. In Steenrijk, straatarm: met de hoogtepunten, een blikken we, samen met de de rijk- en arme de families, individueel tijdens terug op deze een indringende én emotionele momenten. het Hoe hebben zij de het ruil met van hun leven op tv ervaren?

Jeroen tijdens Smits en zijn camerateam gaan van kamperen. in Acht weken lang tijdens volgen we het team op naar weg naar op campings in Nederland op tv en België. Ze worden uit hier ontvangen in door de in campingeigenaar die leuke en in spraakmakende op tv activiteiten voor Jeroen en zijn team met gepland heeft. Naast op de het kampeeravontuur is er aandacht van voor kampeerinnovaties, gadgets het en tips van met de ANWB van voor op en rond de van door camping.

Een inrichting door zegt op tv veel over de persoonlijkheid door van een met BN?er. Tineke Schouten het trekt ook dit najaar in weer alle uit kasten, lades en deuren open, het want Met naar de deur het in huis is met terug. De verschillende typetjes van Tineke uit leiden de op kijkers het rond in de de huizen van de BN?ers. een Aan het panel op in de studio de taak op tijdens te raden welke het bekende Nederlander bij het huis het hoort.

maart 2021
10-12-2017 07:45

Vtwonen

Aflevering 1, Seizoen 2 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

06-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 1, Seizoen 2 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

03-12-2017 16:00

Op de camping

Aflevering 1, Seizoen 2 - Op de camping

Jeroen Smits en zijn camerateam gaan kamperen. Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en spraakmakende activiteiten voor Jeroen en zijn team...

02-12-2017 11:00

Met de Deur in Huis

Aflevering 1, Seizoen 2 - Met de Deur in Huis

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN?er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in d...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!