Programma gemist?

Elke week gaan uit Viktor Brand en in het de stylisten de uitdaging naar aan om de op bewoners weer verliefd te laten in naar worden op hun door huis. De liefde tijdens voor hun woning door is bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van tijdens het stel behoorlijk uit elkaar in ligt, met op tv als gevolg een in compromis. De vtwonen stylist kijkt op met op tv een frisse tijdens blik naar de door woning en zorgt er samen het met op Viktor voor dat de door verschillende woonstijlen weer op tv op een het lijn komen. Geralt en Annelore wonen door samen met tijdens hun twee kinderen in van een leuke, historische de buurt in naar Alkmaar. Ze willen door het witte interieur van een Annelore veranderen, tijdens zodat de de inrichting bij het hele uit gezin uit past.

Wat in gebeurt er als rijke- en het arme gezinnen in een uit week ruilen van huis, budget een en dus leven? In op tijdens het nieuwe seizoen van het de reality serie naar Steenrijk, Straatarm gaan rijk van én arm deze confrontatie door op opnieuw aan. Grote met vraag daarbij is: tijdens in hoeverre wordt het familiegeluk in beïnvloed wanneer tijdens de huishoudpot en de woonomstandigheden de uit ineens drastisch veranderen? Het nieuwe op seizoen tijdens trapt af met de meest in spraakmakende door én bijzondere momenten uit het eerste van uit seizoen. In Steenrijk, straatarm: de door hoogtepunten, blikken we, van samen een met de rijk- en arme families, de tijdens individueel terug op met deze indringende én emotionele momenten. het Hoe hebben zij het de ruil van hun in leven in ervaren?

Jeroen Smits door en zijn camerateam door gaan tijdens kamperen. Acht weken lang volgen we tijdens het team het op van weg naar campings in van Nederland en België. Ze een worden hier tijdens ontvangen door de campingeigenaar van die leuke en spraakmakende het activiteiten voor Jeroen de en door zijn team gepland heeft. Naast van in het kampeeravontuur is er aandacht voor een kampeerinnovaties, op tv gadgets en op tv tips van de ANWB voor met op op tv en rond de naar camping.

Een uit inrichting zegt veel het over de persoonlijkheid van een naar BN?er. Tineke Schouten de op tv trekt ook dit van najaar weer alle kasten, lades en van deuren open, want het Met een de deur tijdens in huis is van terug. De verschillende typetjes van Tineke van leiden door de kijkers met rond in de huizen door van de BN?ers. Aan het het panel in op tv de het studio de taak te raden welke van bekende Nederlander naar bij van het huis hoort.

december 2021
10-12-2017 07:45

Vtwonen

Aflevering 1, Seizoen 2 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

06-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 1, Seizoen 2 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

03-12-2017 16:00

Op de camping

Aflevering 1, Seizoen 2 - Op de camping

Jeroen Smits en zijn camerateam gaan kamperen. Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en spraakmakende activiteiten voor Jeroen en zijn team...

02-12-2017 11:00

Met de Deur in Huis

Aflevering 1, Seizoen 2 - Met de Deur in Huis

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN?er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in d...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!