Programma gemist?

Elke week het gaan van Viktor Brand en de stylisten tijdens de uitdaging aan om in de bewoners weer een verliefd te door laten het worden op hun een huis. De liefde voor hun woning in uit is bekoeld, omdat de woonsmaak van tijdens het stel behoorlijk op tv uit op elkaar ligt, met als gevolg in van een compromis. De vtwonen stylist kijkt op met in een frisse blik met naar de de woning en zorgt er van samen met Viktor voor door dat de verschillende woonstijlen op tv weer een op een lijn komen. van Geralt en Annelore wonen naar door samen met hun twee in kinderen in naar een leuke, historische buurt in in Alkmaar. Ze willen door het witte interieur tijdens van in Annelore veranderen, zodat de inrichting bij met het hele met gezin van past.

Wat gebeurt er door als op tv rijke- en van arme gezinnen een week ruilen van van in huis, budget en dus leven? een In het nieuwe de seizoen van de door reality serie door Steenrijk, Straatarm gaan rijk op én in arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote tijdens vraag daarbij is: op in hoeverre tijdens wordt het op tv familiegeluk beïnvloed wanneer de het huishoudpot en de woonomstandigheden op tv ineens drastisch veranderen? van Het van nieuwe seizoen door trapt af met de met meest spraakmakende uit én bijzondere momenten uit het eerste uit seizoen. In Steenrijk, naar straatarm: de hoogtepunten, met door blikken we, samen met van de rijk- en arme in families, individueel terug tijdens op deze indringende én een emotionele de momenten. Hoe hebben de zij de op ruil van hun leven met ervaren?

Jeroen met Smits en het zijn camerateam gaan kamperen. tijdens Acht weken lang uit volgen we het team naar op tijdens weg naar campings in Nederland de en België. Ze worden tijdens hier ontvangen door op de campingeigenaar door die leuke en spraakmakende de activiteiten op tv voor Jeroen en zijn team door door gepland heeft. Naast de het kampeeravontuur is er aandacht op voor kampeerinnovaties, gadgets het en tips naar van de het ANWB voor op en rond van de in camping.

Een van inrichting zegt tijdens veel over de persoonlijkheid van een het BN?er. Tineke Schouten op tv trekt ook de dit najaar weer met alle kasten, lades van en door deuren open, want Met de door deur van in huis is de terug. De verschillende typetjes tijdens van Tineke leiden de op kijkers rond in de op tv met huizen van de BN?ers. Aan van het panel in tijdens de studio de op taak te raden in welke bekende Nederlander met bij op tv het huis hoort.

juni 2021
10-12-2017 07:45

Vtwonen

Aflevering 1, Seizoen 2 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

06-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 1, Seizoen 2 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

03-12-2017 16:00

Op de camping

Aflevering 1, Seizoen 2 - Op de camping

Jeroen Smits en zijn camerateam gaan kamperen. Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en spraakmakende activiteiten voor Jeroen en zijn team...

02-12-2017 11:00

Met de Deur in Huis

Aflevering 1, Seizoen 2 - Met de Deur in Huis

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN?er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in d...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!