Programma gemist?

Elke week gaan het Viktor Brand de en door de stylisten de uitdaging met aan om de bewoners de weer verliefd een te laten worden op op hun huis. De liefde de voor een hun woning het is bekoeld, omdat de woonsmaak naar van het een stel behoorlijk door uit elkaar ligt, met als op gevolg een compromis. van De vtwonen stylist naar kijkt met van een frisse blik door naar de woning en zorgt van er samen met de in Viktor voor dat de op verschillende woonstijlen weer op in een uit lijn komen. Geralt en naar Annelore wonen samen met hun een twee kinderen het in het een leuke, historische buurt op in Alkmaar. Ze op tv willen het witte interieur van op Annelore uit veranderen, zodat door de inrichting bij het hele gezin de in past.

Wat gebeurt er op tv als rijke- op tv en arme gezinnen een een week ruilen van met huis, op budget en dus tijdens leven? In het nieuwe in seizoen in van de reality serie Steenrijk, Straatarm tijdens gaan tijdens rijk én arm de deze confrontatie opnieuw door aan. Grote vraag in daarbij is: het in hoeverre wordt het van familiegeluk beïnvloed met wanneer de huishoudpot naar en de woonomstandigheden ineens drastisch met veranderen? Het nieuwe naar seizoen trapt af tijdens met op tv de meest spraakmakende een én bijzondere momenten uit het eerste uit seizoen. In naar Steenrijk, straatarm: de door hoogtepunten, blikken we, op tv samen met de rijk- naar en de arme families, individueel terug op op deze de indringende én emotionele uit momenten. Hoe hebben van zij de door ruil van hun leven het ervaren?

Jeroen Smits en het zijn camerateam van gaan met kamperen. Acht weken lang in volgen we het team naar op het weg naar campings in Nederland het en naar België. Ze worden hier door ontvangen door de in campingeigenaar die leuke in en spraakmakende activiteiten voor naar Jeroen en uit zijn team gepland heeft. Naast door het kampeeravontuur op tv is door er aandacht voor kampeerinnovaties, de gadgets en tips een van de ANWB voor het op en in rond de de camping.

Een inrichting zegt op tv veel over uit de persoonlijkheid van een naar BN?er. tijdens Tineke Schouten in trekt ook dit najaar in weer alle kasten, met lades en deuren open, want de Met op de deur in huis de is in terug. De verschillende typetjes van het Tineke leiden de kijkers in rond in de van huizen van de de BN?ers. op tv Aan het in panel in de studio de taak tijdens te van raden welke bekende Nederlander bij in het een huis hoort.

oktober 2020
10-12-2017 07:45

Vtwonen

Aflevering 1, Seizoen 2 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

06-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 1, Seizoen 2 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

03-12-2017 16:00

Op de camping

Aflevering 1, Seizoen 2 - Op de camping

Jeroen Smits en zijn camerateam gaan kamperen. Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en spraakmakende activiteiten voor Jeroen en zijn team...

02-12-2017 11:00

Met de Deur in Huis

Aflevering 1, Seizoen 2 - Met de Deur in Huis

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN?er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in d...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!