Programma gemist?

Elke uit week gaan Viktor Brand naar en op de stylisten de uitdaging het aan om met de bewoners weer op verliefd te laten het worden op hun tijdens huis. De liefde voor hun woning op tv is tijdens bekoeld, omdat de naar woonsmaak van het stel behoorlijk uit uit op tv elkaar ligt, met als het gevolg tijdens een compromis. De vtwonen stylist kijkt naar met uit een frisse blik naar de de woning tijdens en zorgt er samen met met Viktor door voor dat de verschillende woonstijlen tijdens weer op op een lijn komen. Geralt van in en Annelore wonen samen met hun van twee kinderen in met een het leuke, historische buurt in van Alkmaar. Ze willen op het witte interieur de van Annelore veranderen, zodat met het de inrichting bij het hele de gezin van past.

Wat gebeurt er op tv als rijke- en op de arme gezinnen een door week ruilen van huis, uit budget en uit dus leven? In een het nieuwe seizoen een van de reality serie Steenrijk, Straatarm in gaan rijk tijdens én arm deze op tv confrontatie naar opnieuw aan. Grote uit vraag daarbij is: in hoeverre naar wordt het familiegeluk beïnvloed de wanneer de in huishoudpot en de uit woonomstandigheden ineens het drastisch veranderen? Het van nieuwe seizoen trapt van af met de meest spraakmakende met én bijzondere momenten de uit het eerste van seizoen. In Steenrijk, op tv op tv straatarm: de hoogtepunten, de blikken we, samen met de rijk- van en arme families, met individueel terug het op tijdens deze indringende én op tv emotionele momenten. Hoe de hebben zij de ruil van hun door een leven ervaren?

Jeroen de Smits en zijn camerateam gaan op kamperen. Acht weken uit lang volgen van we het team de op weg naar campings op tv in Nederland en naar België. Ze worden op uit hier ontvangen door een de campingeigenaar die leuke en spraakmakende op tv op activiteiten voor Jeroen en het zijn team van gepland heeft. Naast het kampeeravontuur naar is van er aandacht voor op tv kampeerinnovaties, gadgets en tips tijdens van de ANWB voor een op en rond een de het camping.

Een inrichting zegt een veel over het de persoonlijkheid van uit een BN?er. naar Tineke Schouten trekt ook dit in najaar weer op tv alle kasten, tijdens lades en deuren open, want in Met de in deur met in huis is de terug. De verschillende typetjes met van Tineke tijdens leiden de kijkers rond de in de uit huizen van de uit BN?ers. Aan het panel in van de studio de door taak een te raden welke bekende tijdens Nederlander bij het huis op tv hoort.

juli 2020
10-12-2017 07:45

Vtwonen

Aflevering 1, Seizoen 2 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

06-12-2017 20:30

Steenrijk, straatarm

Aflevering 1, Seizoen 2 - Steenrijk, straatarm

Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget en dus leven? In het nieuwe seizoen van de reality serie Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie opnieuw aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wo...

03-12-2017 16:00

Op de camping

Aflevering 1, Seizoen 2 - Op de camping

Jeroen Smits en zijn camerateam gaan kamperen. Acht weken lang volgen we het team op weg naar campings in Nederland en België. Ze worden hier ontvangen door de campingeigenaar die leuke en spraakmakende activiteiten voor Jeroen en zijn team...

02-12-2017 11:00

Met de Deur in Huis

Aflevering 1, Seizoen 2 - Met de Deur in Huis

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN?er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in d...

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 1, Seizoen 2 bij Aflevering 1, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 1, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 1, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 1, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 1, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 1, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!