Programma gemist?

Onze talenten, Nick uit Schilder, van Simon Keizer en Kees een Tol, gaan zonder in centen op pad een en tijdens leveren vlak voor tijdens vertrek hun portemonnee in. Ze de gaan, samen met een uit in gast-BN?er, ontdekken hoe het is een om gedropt naar te worden op een andere een plek door in de wereld. Lukt het uit hen de om drie dagen te door overleven door zonder geld? In het naar buitenland, waar een hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, uit het Simon en Kees terugvallen op tijdens hun talenten om zeker een te zijn van op tv een slaapplek en op eten. In elke op aflevering gaan de in drie in mannen met een een nieuwe gast de uitdaging op tv aan. Wie deze gast op het is blijft een verrassing tot tijdens dat ze op door het vliegveld de staan. Op het een vliegveld leveren Nick, Simon, een Kees en de op gast-BN?er al hun geld op tv in en met start het avontuur. Samen tijdens met acteur met Tygo de Gernandt reizen Nick, naar Simon en Kees door af naar een van de van onbekendste hoofdsteden op van Europa; Ljubljana. Deze door stad staat in het met teken van het van milieu, dus uit dan moet wildkamperen met toch ook wel door kunnen?

december 2021
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!