Programma gemist?

Onze talenten, in Nick Schilder, Simon Keizer de en Kees de Tol, gaan zonder centen van de op pad en leveren vlak voor van vertrek hun portemonnee uit in. Ze gaan, op samen met een op gast-BN?er, een ontdekken hoe het is om door gedropt te door worden op een op andere plek op in de wereld. Lukt van het hen om drie door dagen van te overleven zonder uit geld? In het door buitenland, waar hun bekendheid niet het bestaat, moeten Nick, met Simon en Kees op terugvallen uit op hun talenten van om zeker te door zijn van een het slaapplek en eten. een In elke aflevering gaan de een drie mannen met de een een nieuwe gast de uitdaging aan. op Wie deze gast een is naar blijft een verrassing naar tot dat ze op van het vliegveld staan. Op van de het vliegveld leveren Nick, een Simon, Kees en de gast-BN?er in al hun op geld in en start door door het avontuur. Samen met acteur de Tygo Gernandt door reizen Nick, Simon en Kees tijdens af naar een met van de onbekendste in hoofdsteden van Europa; een Ljubljana. tijdens Deze stad uit staat in het teken het van het op milieu, dus dan moet van wildkamperen toch ook wel op kunnen?

februari 2020
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!