Programma gemist?

Onze met talenten, Nick Schilder, Simon Keizer van op en Kees Tol, gaan naar zonder centen van op pad en leveren vlak van voor vertrek de hun portemonnee in. Ze gaan, een samen uit met een gast-BN?er, van ontdekken hoe in het is om gedropt te worden tijdens op een tijdens andere plek met in de wereld. uit Lukt het hen de om drie dagen te overleven met zonder geld? In uit het buitenland, naar waar hun bekendheid niet een bestaat, moeten Nick, naar door Simon en Kees terugvallen op hun op talenten om tijdens zeker te zijn van van op een slaapplek en eten. In elke op aflevering gaan het de van drie mannen met een nieuwe gast naar met de uitdaging aan. Wie naar deze gast is blijft tijdens een verrassing met tot dat ze de op het vliegveld met staan. Op het met vliegveld leveren Nick, Simon, een Kees en de op tv gast-BN?er op tv al hun geld in en in start het avontuur. naar Samen met acteur Tygo het de Gernandt reizen Nick, Simon en Kees van af naar een met van in de onbekendste tijdens hoofdsteden van Europa; Ljubljana. Deze een stad staat naar in het teken uit van het de milieu, dus dan moet wildkamperen in toch ook wel van kunnen?

oktober 2020
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!