Programma gemist?

Onze door talenten, Nick Schilder, Simon Keizer een en door Kees Tol, gaan zonder naar centen op pad met en leveren door vlak voor vertrek hun portemonnee tijdens in. de Ze gaan, samen met tijdens een gast-BN?er, de ontdekken hoe het op tv is om gedropt te door worden op een andere op tv plek op in de wereld. Lukt met het hen een om drie op dagen te overleven zonder geld? in In het buitenland, op tv waar hun bekendheid niet het uit bestaat, moeten Nick, Simon een en Kees het terugvallen op hun talenten met om zeker te zijn van het een naar slaapplek en eten. In naar elke aflevering gaan de uit drie mannen met met een nieuwe uit gast de met uitdaging aan. Wie deze op tv gast is blijft tijdens een verrassing tot van dat ze naar op het naar vliegveld staan. Op het vliegveld leveren door Nick, met Simon, Kees en de door gast-BN?er al de hun geld in en het start op tv het avontuur. Samen met het acteur Tygo Gernandt naar reizen Nick, tijdens Simon en Kees af naar in een van van de onbekendste hoofdsteden met van Europa; Ljubljana. Deze uit stad staat in het in uit teken van het milieu, dus naar dan tijdens moet wildkamperen toch ook met wel kunnen?

juni 2021
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!