Programma gemist?

Onze een talenten, Nick Schilder, door Simon Keizer en Kees Tol, tijdens gaan uit zonder centen op de pad en leveren van vlak voor vertrek hun uit portemonnee in. op Ze gaan, samen met naar een gast-BN?er, naar ontdekken hoe het is om in gedropt te worden op tv op uit een andere op tv plek in de wereld. Lukt het van hen op tv om drie dagen naar te overleven zonder geld? op In het tijdens buitenland, waar hun met bekendheid niet bestaat, van moeten Nick, Simon en uit Kees terugvallen een op hun talenten om zeker door te uit zijn van een slaapplek en van eten. In in elke aflevering gaan de van drie naar mannen met een met nieuwe gast het de uitdaging aan. het Wie deze gast is blijft op tv een verrassing tot het dat ze op het door vliegveld de staan. Op naar het vliegveld leveren in Nick, Simon, Kees en de gast-BN?er tijdens al tijdens hun geld van in en start het avontuur. Samen door met uit acteur Tygo Gernandt reizen Nick, op tv Simon en van Kees tijdens af naar een van van de onbekendste van hoofdsteden van Europa; Ljubljana. met Deze stad door staat in het teken van het op milieu, door dus dan naar moet wildkamperen toch ook naar wel kunnen?

november 2019
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!