Programma gemist?

Onze talenten, uit Nick Schilder, uit Simon Keizer tijdens en Kees Tol, gaan zonder op centen op met pad en naar leveren vlak voor vertrek de hun portemonnee in. Ze uit gaan, samen met een van gast-BN?er, de ontdekken hoe uit het is om gedropt te van worden op een andere op plek in de op wereld. Lukt tijdens het uit hen om drie op tv dagen te overleven in zonder geld? In het buitenland, door waar hun bekendheid niet op bestaat, een moeten Nick, Simon en op tv Kees terugvallen door op hun talenten om op zeker te zijn van van van een slaapplek en een eten. In elke aflevering gaan de op tv drie in mannen met met een nieuwe gast de uitdaging aan. van Wie deze gast met is blijft een van verrassing tot dat in ze uit op het met vliegveld staan. Op het vliegveld op tv leveren Nick, Simon, door Kees en de gast-BN?er tijdens naar al hun geld naar in en start het avontuur. Samen in met acteur naar Tygo Gernandt op reizen Nick, Simon en van Kees af naar met een met van de onbekendste hoofdsteden naar van Europa; in Ljubljana. Deze stad staat in op tv het door teken van het milieu, dus dan de moet wildkamperen toch in de ook wel kunnen?

juli 2020
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!