Programma gemist?

Onze talenten, Nick een een Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, op gaan zonder het centen op pad en een leveren vlak voor naar door vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, een samen op met een gast-BN?er, ontdekken door hoe het is tijdens om gedropt te worden een op op een andere een plek in de wereld. de Lukt het hen om het drie dagen op tv te overleven uit zonder geld? In het buitenland, de waar hun bekendheid met niet bestaat, moeten op Nick, Simon door en Kees terugvallen een op hun talenten om zeker uit te zijn tijdens van een slaapplek de en eten. In een elke aflevering gaan op de drie mannen door met een nieuwe gast tijdens de uitdaging van aan. Wie deze gast in is blijft met een verrassing tot op tv dat op ze op het vliegveld staan. Op met naar het vliegveld leveren tijdens Nick, Simon, Kees en tijdens de gast-BN?er al hun geld op tv in en start het het avontuur. tijdens Samen met de acteur Tygo Gernandt reizen in Nick, Simon en Kees van van af naar een van de onbekendste tijdens hoofdsteden van Europa; door Ljubljana. Deze naar stad naar staat in het teken met van het milieu, het dus dan het moet wildkamperen toch ook op tv wel kunnen?

februari 2021
28-11-2017 20:30

Talenten zonder Centen

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 - Talenten zonder Centen

Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN?er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld....

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 bij Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Ljubljana - Tygo Gernandt, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!