Programma gemist?

Elke tijdens week gaan van Viktor Brand en de stylisten de het uitdaging uit aan om de bewoners weer uit verliefd te door laten worden op uit hun huis. de Nicole en John wonen met sinds twee met jaar in op tv hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze op zijn blij met op tv het huis, door maar dat geldt niet uit voor de inrichting. een Nicole vindt het de interieur uit van de nieuwbouwwoning erg ongezellig het en wil graag meer de sfeer creëren op door middel van op kleur, romantische elementen en op accessoires. op tv John denkt daar op zijn op tv beurt anders over. de Hij houdt juist het van naar grote, industriële door meubels en heeft niks een met accessoires. Omdat tijdens John voor zijn werk naar als naar kapitein vaak maandenlang van huis is, door willen de ze van de uit woonkamer een plek maken op waar Nicole op tv die veel het alleen met hun zoontje thuis het is, naar zich er meer thuis op tv gaat voelen.

november 2019
29-11-2017 14:55

Vtwonen

Zeewolde, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nicole en John wonen sinds twee jaar in hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met het huis, maar dat geldt niet v...

Zeewolde, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeewolde, Seizoen 4 bij Zeewolde, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeewolde, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeewolde, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Zeewolde, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Zeewolde, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!