Programma gemist?

Elke op tv week gaan Viktor Brand uit en de stylisten met de van uitdaging aan om de bewoners weer op verliefd te laten in van worden op hun in huis. Nicole en John wonen in sinds twee het jaar in hun nieuwbouwwoning tijdens in Zeewolde. Ze zijn naar uit blij met het huis, van maar dat geldt niet voor tijdens de van inrichting. Nicole vindt het in interieur van de nieuwbouwwoning de erg uit ongezellig en wil graag meer in sfeer creëren het door middel van kleur, uit romantische elementen naar en accessoires. John een denkt daar in op zijn beurt het anders over. Hij houdt de juist van uit grote, industriële tijdens meubels en heeft niks met de accessoires. Omdat John voor in een zijn werk als kapitein uit vaak maandenlang van huis met is, tijdens willen ze van de woonkamer een in plek maken van waar Nicole die veel uit een alleen met hun zoontje thuis is, een zich uit er meer in thuis gaat voelen.

augustus 2020
29-11-2017 14:55

Vtwonen

Zeewolde, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nicole en John wonen sinds twee jaar in hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met het huis, maar dat geldt niet v...

Zeewolde, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeewolde, Seizoen 4 bij Zeewolde, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeewolde, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeewolde, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Zeewolde, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Zeewolde, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!