Programma gemist?

Elke uit week gaan een Viktor Brand en door de stylisten de uitdaging aan om met de bewoners weer door verliefd naar te laten worden door op hun huis. tijdens Nicole en John wonen tijdens sinds twee jaar in met hun nieuwbouwwoning de in Zeewolde. Ze op tv zijn uit blij met het huis, maar op tv dat geldt niet de voor de inrichting. Nicole in met vindt het interieur door van de nieuwbouwwoning het erg ongezellig en wil graag de meer sfeer een creëren door op tv middel van kleur, op romantische elementen en op tv accessoires. John denkt daar op zijn tijdens beurt uit anders over. Hij het houdt juist van grote, uit industriële meubels en heeft door uit niks met accessoires. Omdat John voor op zijn tijdens werk als op tv kapitein vaak maandenlang een van huis is, willen ze tijdens van de tijdens woonkamer een plek maken waar tijdens Nicole het die veel alleen met hun op de zoontje thuis is, zich er meer een thuis gaat op voelen.

maart 2020
29-11-2017 14:55

Vtwonen

Zeewolde, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nicole en John wonen sinds twee jaar in hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met het huis, maar dat geldt niet v...

Zeewolde, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeewolde, Seizoen 4 bij Zeewolde, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeewolde, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeewolde, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Zeewolde, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Zeewolde, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!