Programma gemist?

Elke week door gaan in Viktor Brand en de stylisten in de uitdaging aan om de de bewoners weer de verliefd in te laten worden op hun het huis. naar Nicole en John wonen een sinds twee jaar met in hun nieuwbouwwoning van in in Zeewolde. Ze zijn blij uit met het huis, het maar dat van geldt niet voor de door inrichting. Nicole vindt met het interieur van in de nieuwbouwwoning erg ongezellig en door wil graag op tv meer sfeer creëren op tv door middel van het kleur, romantische elementen en naar accessoires. John op denkt daar op zijn uit beurt anders over. met Hij een houdt juist met van grote, industriële meubels en heeft op tv het niks met accessoires. Omdat een John voor zijn werk als een van kapitein vaak maandenlang van huis het is, willen ze van een de woonkamer met een plek maken met waar Nicole tijdens die veel alleen een met hun zoontje uit thuis is, op tv zich er meer naar thuis gaat voelen.

augustus 2021
29-11-2017 14:55

Vtwonen

Zeewolde, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nicole en John wonen sinds twee jaar in hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met het huis, maar dat geldt niet v...

Zeewolde, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeewolde, Seizoen 4 bij Zeewolde, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeewolde, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeewolde, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Zeewolde, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Zeewolde, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!