Programma gemist?

Elke week gaan op tv Viktor Brand op tv en de stylisten met de met uitdaging aan om de door bewoners weer verliefd te het laten worden op het hun huis. door Nicole en de John wonen sinds twee jaar de in hun nieuwbouwwoning in in Zeewolde. Ze naar zijn blij op met het huis, maar naar dat geldt de niet voor de door inrichting. Nicole vindt het interieur van van het de nieuwbouwwoning erg ongezellig en met wil graag meer het sfeer door creëren door middel van het kleur, van romantische elementen en accessoires. het John denkt daar van op zijn beurt het anders over. Hij houdt juist het van het grote, industriële naar meubels en heeft niks met accessoires. de door Omdat John voor van zijn werk als een kapitein vaak maandenlang van huis naar is, willen ze in van de uit woonkamer een met plek maken waar Nicole die veel op de alleen met hun van zoontje thuis is, zich er meer de thuis gaat naar voelen.

december 2020
29-11-2017 14:55

Vtwonen

Zeewolde, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nicole en John wonen sinds twee jaar in hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met het huis, maar dat geldt niet v...

Zeewolde, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeewolde, Seizoen 4 bij Zeewolde, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeewolde, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeewolde, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Zeewolde, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Zeewolde, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!