Programma gemist?

Elke week gaan door Viktor Brand een en de tijdens stylisten de uitdaging aan uit om de bewoners weer op tv verliefd naar te laten worden op hun in huis. op Nicole en John uit wonen sinds met twee jaar in op tv hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. in Ze zijn blij op tv met het huis, uit maar dat geldt niet het voor tijdens de inrichting. Nicole vindt het interieur van van de nieuwbouwwoning de erg ongezellig en met wil graag naar meer sfeer creƫren door het middel van uit kleur, romantische elementen tijdens en accessoires. John denkt naar daar op zijn in beurt anders in over. Hij houdt juist op van grote, industriƫle van meubels naar en heeft de niks met accessoires. Omdat door John voor zijn werk in als kapitein vaak maandenlang met van tijdens huis is, willen naar ze van de woonkamer een met met plek maken waar Nicole die op veel alleen met de hun zoontje thuis is, door zich er meer op tv thuis gaat in voelen.

april 2021
29-11-2017 14:55

Vtwonen

Zeewolde, Seizoen 4 - Vtwonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nicole en John wonen sinds twee jaar in hun nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met het huis, maar dat geldt niet v...

Zeewolde, Seizoen 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeewolde, Seizoen 4 bij Zeewolde, Seizoen 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeewolde, Seizoen 4. Heb je een uitzending van Zeewolde, Seizoen 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeewolde, Seizoen 4 gemist

Uitzending gemist van Zeewolde, Seizoen 4? Hier kun je alle uitzendingen van Zeewolde, Seizoen 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!