Programma gemist?

Rob uit en zijn team zetten elke van week een in tuin op tijdens zijn kop die drastisch aan op verandering op tv toe is; van kleine tijdens en tijdens grote tuinen tot een schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en de op tv Ivo een passend ontwerp bedenken, een neemt Ivo het met zware werk op tv in de tuin voor op tv zijn rekening. door Ondertussen pakt naar Suzanne de styling aan door de binnenkant van van het aan huis van aan de hand van een door de 3D schets. Kok Jeremy verwent op tv het op tv hardwerkende team op zijn eigenwijze manier in uit en laat wekelijks zien welke bijzondere met gerechten je op met de barbecue van kan maken. een De behulpzame Tia naar werkt als activiteitenbegeleidster en helpt van de graag andere mensen. Dit keer wordt het zij naar in het zonnetje tijdens gezet door de Rob, Ivo en Suzanne. Tia in maakt mokken samen met naar de bewoners van een Het Dorp. Dit een brengt Ivo op de het naar idee om dit toe door te de passen in haar van tuin. Suzanne besluit alle meubels door te een vervangen, omdat in uit de woonkamer veel een is gerookt. Daarnaast het verrast Jeremy het team met een op tv een complete feesttafel. op En Piet heeft een leuke tips voor huisdieren met op tv het op oog op de op tv komende feestdagen.

februari 2021
09-12-2017 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15, Seizoen 8 - Robs Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk in de tuin voor z...

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 8 bij Aflevering 15, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!