Programma gemist?

Rob met en zijn team zetten elke door week een tuin de op zijn het kop die met drastisch aan het verandering toe is; van kleine door en grote op tuinen tot op schooltuinen en daktuinen. Nadat met Rob en op tv Ivo een passend ontwerp op tv bedenken, neemt Ivo het in zware werk in tijdens de tuin voor zijn de het rekening. Ondertussen pakt van Suzanne de styling aan de binnenkant van met van het aan huis op aan de hand van een het 3D uit schets. Kok naar Jeremy verwent het hardwerkende team op in zijn eigenwijze manier op en laat wekelijks de naar zien welke bijzondere gerechten tijdens je op de barbecue in kan maken. De een behulpzame Tia werkt uit als activiteitenbegeleidster naar en helpt graag andere op mensen. Dit in keer wordt zij in het een van zonnetje gezet door Rob, naar Ivo en Suzanne. Tia de maakt met mokken samen met de bewoners tijdens van Het Dorp. Dit de brengt Ivo op uit het idee naar om dit toe te met passen in in haar tuin. Suzanne besluit naar alle uit meubels te vervangen, de omdat in de woonkamer op veel is gerookt. naar in Daarnaast verrast Jeremy het team met met het een complete feesttafel. En uit Piet heeft leuke tips door voor huisdieren met het door oog tijdens op de komende naar feestdagen.

februari 2020
09-12-2017 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15, Seizoen 8 - Robs Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk in de tuin voor z...

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 8 bij Aflevering 15, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!