Programma gemist?

Rob in en zijn team op zetten elke week een uit tuin op op zijn kop het die drastisch aan verandering toe is; op tv van kleine en met grote tuinen tot met schooltuinen uit en daktuinen. Nadat tijdens Rob en Ivo een passend naar ontwerp het bedenken, neemt Ivo het zware uit een werk in de tuin voor zijn tijdens rekening. Ondertussen op tv pakt Suzanne de de styling op tv aan de binnenkant van de het aan van huis aan de naar hand van een 3D naar schets. Kok Jeremy verwent het van hardwerkende op tv team op het zijn eigenwijze manier en laat wekelijks uit zien welke met bijzondere gerechten je naar op uit de barbecue kan door maken. De behulpzame Tia werkt als het activiteitenbegeleidster tijdens en helpt naar graag andere mensen. Dit keer op tv wordt zij in op tv het zonnetje gezet door uit Rob, met Ivo en Suzanne. Tia maakt door mokken samen naar met de bewoners op van Het Dorp. Dit uit brengt Ivo het op het een idee om dit toe met te passen in haar van tuin. met Suzanne besluit alle meubels een te uit vervangen, omdat in de uit woonkamer veel is gerookt. een uit Daarnaast verrast Jeremy het team naar met tijdens een complete feesttafel. En door Piet heeft leuke in tips voor door huisdieren met het oog op op tv de een komende feestdagen.

december 2021
09-12-2017 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15, Seizoen 8 - Robs Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk in de tuin voor z...

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 8 bij Aflevering 15, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!