Programma gemist?

Rob van en zijn team zetten elke op week een uit tuin de op zijn kop die drastisch aan tijdens in verandering toe is; uit van kleine en het grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. tijdens met Nadat Rob en naar Ivo een passend ontwerp uit bedenken, neemt Ivo het een zware werk in een de tijdens tuin voor zijn rekening. Ondertussen tijdens pakt Suzanne de styling op tv aan de binnenkant een van het aan de huis aan uit de hand naar van een 3D schets. het Kok op Jeremy verwent het hardwerkende team van op zijn eigenwijze manier een en laat wekelijks naar zien welke bijzondere de gerechten je op uit de op barbecue kan op maken. De behulpzame Tia werkt een als activiteitenbegeleidster en naar helpt door graag andere mensen. op Dit keer wordt zij in uit het zonnetje gezet door met Rob, Ivo en uit op tv Suzanne. Tia maakt mokken samen met naar de bewoners de van Het Dorp. tijdens Dit brengt Ivo op een het idee om met dit uit toe te passen een in haar naar tuin. Suzanne besluit alle meubels uit te vervangen, het omdat in door de woonkamer veel op is gerookt. Daarnaast een verrast Jeremy het team met met uit een complete feesttafel. En Piet heeft op leuke tips voor uit door huisdieren met het oog de op de komende op tv feestdagen.

oktober 2020
09-12-2017 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15, Seizoen 8 - Robs Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk in de tuin voor z...

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 8 bij Aflevering 15, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!