Programma gemist?

Rob en zijn in team zetten elke het door week een tuin op op zijn kop die drastisch met aan een verandering toe is; van kleine en de grote met tuinen tot schooltuinen en van daktuinen. tijdens Nadat Rob en Ivo een passend op tv ontwerp bedenken, neemt in Ivo het naar zware werk op tv in de uit tuin voor zijn tijdens rekening. Ondertussen pakt naar Suzanne de styling het aan de binnenkant van het aan op tv op huis aan de een hand van een tijdens 3D schets. Kok een Jeremy verwent het hardwerkende team op uit door zijn eigenwijze manier en tijdens laat wekelijks het zien welke bijzondere gerechten op je op in de barbecue kan naar maken. De behulpzame op Tia werkt als activiteitenbegeleidster in en helpt graag andere mensen. op tv de Dit keer wordt zij in het de zonnetje gezet door op tv Rob, Ivo in en met Suzanne. Tia maakt in mokken samen met de bewoners van uit Het Dorp. Dit op tv op brengt Ivo op het idee om naar dit toe tijdens te passen in haar een tuin. Suzanne besluit op alle meubels op tv te tijdens vervangen, omdat in de woonkamer van veel is gerookt. een Daarnaast verrast met Jeremy het team door met van een complete feesttafel. En van Piet heeft leuke tips het voor huisdieren met het op tv naar oog op de komende in feestdagen.

juni 2021
09-12-2017 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15, Seizoen 8 - Robs Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk in de tuin voor z...

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 8 bij Aflevering 15, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!