Programma gemist?

Rob uit en zijn naar team zetten elke week een tuin op tv op tijdens zijn kop die drastisch aan de verandering toe op tv is; van kleine en het grote van tuinen tot schooltuinen het en daktuinen. met Nadat Rob en Ivo een van passend ontwerp bedenken, tijdens neemt Ivo het zware op tv werk in van de op tuin voor zijn rekening. tijdens Ondertussen pakt Suzanne de de styling aan de binnenkant tijdens door van het aan de huis aan de hand van in een het 3D schets. Kok Jeremy verwent het tijdens hardwerkende in team op uit zijn eigenwijze manier van en laat wekelijks zien welke bijzondere door gerechten je op de de de barbecue kan door maken. De behulpzame Tia naar werkt als activiteitenbegeleidster op en helpt graag door andere mensen. het Dit keer wordt zij in naar het zonnetje door gezet door Rob, Ivo en op tv Suzanne. Tia de maakt mokken samen met door een de bewoners van met Het Dorp. Dit brengt naar Ivo op het idee op tv om dit toe tijdens te passen in van haar uit tuin. Suzanne besluit alle het meubels te vervangen, omdat in met de op tv woonkamer veel is het gerookt. Daarnaast verrast de Jeremy een het team met een een complete feesttafel. En Piet heeft met de leuke tips voor huisdieren op tv met het oog op de met komende de feestdagen.

juli 2020
09-12-2017 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 15, Seizoen 8 - Robs Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk in de tuin voor z...

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 15, Seizoen 8 bij Aflevering 15, Seizoen 8 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 15, Seizoen 8. Heb je een uitzending van Aflevering 15, Seizoen 8 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 15, Seizoen 8 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 15, Seizoen 8? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 15, Seizoen 8 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-12-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!