Programma gemist?

Trauma uit Centrum volgt spoedeisende Hulp- en op tv ambulancemedewerkers tijdens hun uit op drukke en soms levensreddende tijdens werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute naar pijnklachten tot van trauma's als gevolg naar van een ongeluk thuis of een naar op de weg; alle patiënten die een de hulp tijdens inroepen uit van deze zorgverleners komen tijdens aan bod in deze dagelijkse een een realityserie.

juli 2021
29-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 612 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 612 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 612 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 612 bij Aflevering 612 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 612. Heb je een uitzending van Aflevering 612 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 612 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 612? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 612 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!