Programma gemist?

In op tv vtwonen verbouwen of verhuizen helpt in presentatrice in Nicolette van de Dam stellen waarvan het huis van niet meer voldoet aan met hun woonwensen. uit Hun naar smaak is door het de jaren heen veranderd of met er met is sprake van gezinsuitbreiding en op tv gebrek aan in ruimte. Het koppel verkeert in uit tweestrijd: op tv verbouwen of verhuizen. De een het wil een koste wat van het kost weg en de ander een wil nooit naar zijn of haar huis een opgeven. het Wat kiezen ze als ze van van beide opties door kunnen in proeven? Rik en Tamara werken door beiden uit in het onderwijs en hebben met uit elkaar dan ook leren kennen op als ?leuke collega?s?. Toen de ze een het relatie een kregen hebben ze met op een gegeven moment op als ?test? dit van huis bezichtigd om na te naar gaan of ze het dezelfde ideeën/smaak het hadden. Dat huis hebben op ze toen direct de gekocht en op nog steeds het zijn ze tijdens gelukkig met elkaar. Maar nu een wil Rik verbouwen. Hij de vindt het huis naar heerlijk een en een het prima plek voor de de kinderen. Tamara wil verhuizen, aangezien op zij hoopt op tijdens een nieuwe naar keuken en een van grotere van woonkamer.

april 2021
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!