Programma gemist?

In met vtwonen verbouwen of verhuizen tijdens helpt presentatrice door Nicolette van met Dam stellen waarvan het huis een niet meer voldoet van aan naar hun woonwensen. Hun smaak is door het de de jaren heen veranderd of er van is sprake het van gezinsuitbreiding en gebrek uit door aan ruimte. Het koppel verkeert in op tweestrijd: tijdens verbouwen of verhuizen. De door een wil het koste wat uit het kost weg en de ander op tv wil nooit op zijn of haar van huis tijdens opgeven. Wat kiezen ze van als ze het van beide opties kunnen proeven? Rik naar en naar Tamara werken het beiden in het onderwijs en uit hebben elkaar dan met ook leren uit kennen als ?leuke tijdens collega?s?. Toen ze een door relatie kregen hebben het ze een op een gegeven de moment als ?test? dit huis bezichtigd door een om na te gaan of ze in dezelfde idee├źn/smaak hadden. door Dat huis van hebben ze het toen direct gekocht en op nog steeds door zijn ze gelukkig met met elkaar. Maar van nu wil Rik verbouwen. een Hij vindt het huis op tv heerlijk uit en een prima tijdens plek voor de kinderen. door Tamara in wil verhuizen, aangezien zij door hoopt op een op nieuwe keuken en een grotere het van woonkamer.

september 2021
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!