Programma gemist?

In op vtwonen verbouwen of verhuizen tijdens helpt presentatrice Nicolette op tv van uit Dam stellen waarvan het huis het niet meer voldoet aan een hun woonwensen. Hun op tv smaak is door een een de jaren heen veranderd of uit er is sprake van het gezinsuitbreiding van en gebrek aan ruimte. tijdens Het koppel een verkeert in tweestrijd: verbouwen een of verhuizen. de De een op tv wil koste wat op het kost weg en de ander het wil nooit op tv zijn het of haar huis opgeven. Wat kiezen op ze van als ze met van beide opties kunnen op proeven? Rik van en Tamara werken tijdens beiden in het onderwijs uit en hebben elkaar met dan ook leren kennen als van ?leuke collega?s?. door Toen ze uit een relatie kregen hebben een ze met op een gegeven moment als het ?test? dit huis bezichtigd het om naar na te gaan het of ze dezelfde ideeën/smaak van hadden. Dat in huis hebben een ze toen direct gekocht en nog tijdens steeds zijn ze in gelukkig in met elkaar. Maar nu door wil Rik verbouwen. van Hij vindt naar het huis van heerlijk en een prima plek voor de de uit kinderen. Tamara wil verhuizen, aangezien de zij hoopt naar op een een nieuwe keuken en een een grotere in woonkamer.

november 2020
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!