Programma gemist?

In naar vtwonen verbouwen of met verhuizen helpt presentatrice Nicolette van van Dam stellen waarvan door het huis op niet meer voldoet het aan hun woonwensen. uit Hun smaak het is door de naar jaren heen veranderd of er in is sprake van in gezinsuitbreiding op tv en gebrek aan ruimte. het Het koppel het verkeert in tweestrijd: verbouwen of uit verhuizen. De de een op wil koste wat het kost weg tijdens en de tijdens ander wil nooit van zijn of haar huis naar opgeven. Wat kiezen uit een ze als ze van beide opties tijdens kunnen proeven? op Rik en uit Tamara werken beiden in het het onderwijs en hebben door elkaar door dan ook leren van kennen als ?leuke de collega?s?. Toen ze uit een relatie met kregen hebben ze op een gegeven met moment als ?test? naar dit huis bezichtigd door de om na te gaan de of ze een dezelfde ideeën/smaak hadden. Dat huis hebben van ze toen naar direct gekocht en het nog steeds zijn naar ze een gelukkig met elkaar. Maar nu wil op Rik verbouwen. naar Hij vindt met het huis heerlijk en in een op tv prima plek voor de het kinderen. Tamara wil op tv verhuizen, aangezien naar zij hoopt op een nieuwe in keuken en een door grotere in woonkamer.

maart 2020
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!