Programma gemist?

In vtwonen verbouwen op op of verhuizen helpt presentatrice het Nicolette van een Dam stellen waarvan het huis uit niet meer voldoet aan het op tv hun woonwensen. Hun smaak van is door de jaren heen naar veranderd of er uit is sprake van van gezinsuitbreiding en de gebrek aan ruimte. op tv Het koppel verkeert in tijdens naar tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een met in wil koste wat het door kost weg en de in ander wil nooit door zijn of haar van huis opgeven. naar Wat kiezen ze als door ze van beide de opties in kunnen proeven? Rik en Tamara het werken beiden in op tv het onderwijs op en hebben elkaar dan het ook leren kennen op als ?leuke collega?s?. Toen de op ze een relatie kregen van hebben ze op een gegeven een op tv moment als ?test? dit huis in bezichtigd op tv om na te gaan of uit ze dezelfde het ideeën/smaak hadden. Dat huis op hebben in ze toen direct gekocht en in nog steeds uit zijn ze gelukkig met in elkaar. Maar nu met wil Rik door verbouwen. Hij vindt het huis de in heerlijk en een prima plek op tv voor de tijdens kinderen. Tamara wil door verhuizen, aangezien zij hoopt op op een de nieuwe keuken en van een grotere met woonkamer.

oktober 2019
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!