Programma gemist?

In vtwonen verbouwen op tv of op tv verhuizen helpt presentatrice Nicolette van op Dam de stellen waarvan het huis niet de meer voldoet naar aan hun woonwensen. tijdens Hun smaak is door uit de jaren heen uit naar veranderd of er is naar sprake van op gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het uit door koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of een verhuizen. de De een wil koste wat uit het kost weg tijdens een en de ander in wil nooit zijn of op tv haar huis opgeven. door Wat kiezen ze als ze het van door beide opties kunnen proeven? Rik de op tv en Tamara werken beiden uit in het onderwijs en door hebben elkaar dan uit ook door leren kennen als ?leuke collega?s?. Toen de ze uit een relatie kregen door hebben ze op een gegeven op tv moment als ?test? met dit huis bezichtigd naar om van na te gaan of de ze dezelfde van ideeën/smaak hadden. Dat huis hebben op tv ze toen op direct gekocht en van nog steeds zijn ze door gelukkig op met elkaar. tijdens Maar nu wil Rik een verbouwen. Hij vindt het naar huis heerlijk en een het prima plek door voor de kinderen. het Tamara wil verhuizen, aangezien een zij hoopt op op een nieuwe naar keuken en een grotere het van woonkamer.

mei 2021
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!