Programma gemist?

In op vtwonen verbouwen of verhuizen helpt in een presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan door het op huis niet meer een voldoet aan hun woonwensen. Hun op tv uit smaak is door de met jaren heen veranderd van of er van is sprake van een gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het op tv koppel door verkeert in tweestrijd: met verbouwen of verhuizen. het De een naar wil koste wat het kost de weg en de een ander wil van nooit zijn naar of haar huis opgeven. op tv Wat kiezen ze als ze op van op tv beide opties naar kunnen proeven? Rik met en Tamara werken beiden in het in met onderwijs en hebben het elkaar dan ook leren kennen tijdens als ?leuke collega?s?. de Toen van ze een relatie kregen hebben ze door op een het gegeven moment als de ?test? dit huis in bezichtigd om in na te door gaan of ze dezelfde een ideeën/smaak hadden. Dat uit huis hebben ze toen direct uit gekocht in en nog steeds op zijn ze gelukkig met met elkaar. Maar nu wil op tv Rik verbouwen. Hij naar op vindt het huis heerlijk en een een prima plek in voor de kinderen. Tamara met het wil verhuizen, aangezien zij door hoopt op een nieuwe de keuken en een een grotere in woonkamer.

mei 2020
29-11-2017 21:35

Vtwonen verbouwen of verhuizen

Utrecht, Seizoen 2 - Vtwonen verbouwen of verhuizen

In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het...

Utrecht, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Utrecht, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Utrecht, Seizoen 2 bij Utrecht, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Utrecht, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Utrecht, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Utrecht, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Utrecht, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Utrecht, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!