Programma gemist?

'Het gaat op tv er niet om wàt op een je ziet, het gaat van er om het wat je wílt op zien.' Kunstenaar Ger van Elk de (1941-2014) kan zijn visie met aanstekelijk op verwoorden. Ook al behoort hij uit de tot de grootste moderne kunstenaars met van Nederland, toch roept van zijn op naam weinig het herkenning op. Volgens uit de makers van deze documentaire naar ligt dat zeker met niet aan uit zijn werk, dat op tv geestig en ironisch tijdens is en tegelijk uiterst met serieus, maar vooral aan op door Van Elks dwarse persoonlijkheid. tijdens In 2013 beginnen de ze hem een te filmen, maar het al na twee maanden slaat tijdens het noodlot op tv toe: Van Elk krijgt een uit herseninfarct het en overlijdt tijdens een jaar later. Met het voltooien op van het indringende in 'Adieu naar à G.' met wordt Van Elk en een zijn werk opnieuw tot leven uit met gebracht.

mei 2020
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!