Programma gemist?

'Het gaat er uit niet om wàt door je ziet, de het gaat er om uit van wat je wílt in zien.' Kunstenaar Ger het van Elk (1941-2014) kan zijn visie tijdens aanstekelijk verwoorden. uit Ook al behoort hij van op tot de grootste moderne kunstenaars van van Nederland, naar toch roept door zijn naam weinig herkenning met op. Volgens op tv de makers van naar deze documentaire ligt dat de zeker niet tijdens aan zijn werk, dat van geestig en ironisch met is en uit tegelijk uiterst serieus, maar vooral het aan Van Elks het dwarse persoonlijkheid. In 2013 tijdens beginnen ze van hem te van filmen, maar al na twee van door maanden slaat het noodlot in toe: Van Elk krijgt het een in herseninfarct en overlijdt een jaar later. het Met het voltooien het van het in indringende 'Adieu door à G.' wordt een Van Elk en zijn een werk opnieuw tot leven met tijdens gebracht.

april 2021
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!