Programma gemist?

'Het op tv gaat er in niet om wàt je van ziet, het gaat de er om wat een je wílt zien.' Kunstenaar Ger op tv van Elk een (1941-2014) kan zijn tijdens visie aanstekelijk de verwoorden. Ook al behoort hij uit tot de op grootste moderne in kunstenaars van Nederland, toch roept op tv zijn naam weinig op tv herkenning op. Volgens een in de makers van deze documentaire een ligt dat zeker niet door aan zijn werk, in dat geestig door en ironisch is op tv en tegelijk uiterst in serieus, op maar vooral aan Van Elks dwarse op persoonlijkheid. tijdens In 2013 in beginnen ze hem door te filmen, maar van al na twee maanden slaat van het noodlot toe: Van de Elk het krijgt een herseninfarct naar en overlijdt een van jaar later. in Met het voltooien van het op indringende 'Adieu de à G.' op wordt Van Elk en zijn door werk opnieuw tot leven uit door gebracht.

september 2020
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!