Programma gemist?

'Het een gaat er niet om op tv wàt je ziet, in het gaat er om het wat je op wílt een zien.' Kunstenaar Ger van Elk tijdens (1941-2014) kan zijn met visie aanstekelijk door verwoorden. Ook van al behoort hij tot de op tv grootste moderne kunstenaars van van Nederland, toch roept van zijn naam weinig tijdens herkenning op tv op. Volgens uit de makers van deze uit documentaire ligt dat zeker niet het aan zijn werk, op op dat geestig en met ironisch is en tegelijk uiterst met serieus, maar vooral op aan Van Elks dwarse in persoonlijkheid. In van 2013 met beginnen ze hem te filmen, tijdens maar al na twee op maanden door slaat het noodlot toe: tijdens Van Elk uit krijgt een herseninfarct en overlijdt op tv een jaar op later. Met het voltooien door van een het indringende van 'Adieu à G.' wordt Van van Elk op en zijn werk opnieuw met tot leven uit gebracht.

augustus 2021
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!