Programma gemist?

'Het gaat op er niet om wàt de je het ziet, het gaat er om in wat tijdens je wílt de zien.' Kunstenaar Ger in van Elk (1941-2014) kan zijn visie uit aanstekelijk uit verwoorden. Ook al behoort hij naar tot een de grootste moderne kunstenaars van naar Nederland, toch roept op tv zijn een naam weinig herkenning een op. Volgens de van makers van uit deze documentaire ligt op tv dat zeker niet aan op tv zijn werk, de dat geestig en ironisch een is en tegelijk uiterst serieus, naar maar vooral door aan een Van Elks dwarse naar persoonlijkheid. In 2013 beginnen ze op tv hem tijdens te filmen, maar al na tijdens twee maanden slaat het naar noodlot toe: Van door Elk op krijgt een herseninfarct uit en overlijdt door een jaar later. Met het het voltooien van het het indringende 'Adieu het à G.' wordt Van Elk in en op zijn werk opnieuw tot de leven de gebracht.

januari 2021
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!