Programma gemist?

'Het uit gaat er niet in om wàt je ziet, uit het gaat op er om wat je van wílt zien.' uit Kunstenaar Ger van op tv Elk (1941-2014) door kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook met al behoort hij het tijdens tot de grootste moderne uit kunstenaars van Nederland, toch roept een zijn naar naam weinig op tv herkenning op. Volgens de makers van door naar deze documentaire ligt dat zeker met niet tijdens aan zijn werk, dat geestig en uit ironisch is op en tegelijk op tv uiterst serieus, het maar vooral aan Van Elks op tv dwarse persoonlijkheid. tijdens In 2013 beginnen ze hem tijdens te filmen, op tv maar al naar na twee door maanden slaat het noodlot toe: het Van Elk krijgt een het herseninfarct en overlijdt op tv een door jaar later. Met het voltooien een van het met indringende 'Adieu à G.' in wordt Van een Elk en de zijn werk opnieuw in tot leven op gebracht.

december 2019
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!