Programma gemist?

'Het het gaat er niet om wàt tijdens je ziet, op het gaat er het om met wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger op tv van van Elk (1941-2014) tijdens kan zijn visie door aanstekelijk verwoorden. Ook op tv al behoort hij tot van de grootste moderne kunstenaars van de Nederland, op tv toch roept met zijn naam weinig herkenning op. Volgens naar de naar makers van deze documentaire ligt tijdens dat zeker een niet aan zijn werk, in dat geestig door en de ironisch is en tegelijk uiterst het serieus, maar door vooral aan Van naar Elks dwarse tijdens persoonlijkheid. In 2013 beginnen op ze hem te op filmen, maar al na uit twee maanden slaat het met het noodlot toe: Van uit Elk krijgt een herseninfarct en op overlijdt een jaar later. uit van Met het voltooien van het op tv indringende 'Adieu à G.' een wordt Van tijdens Elk en naar zijn werk opnieuw tijdens tot leven tijdens gebracht.

oktober 2020
30-11-2017 22:55

Adieu à G.

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. - Adieu à G.

'Het gaat er niet om wàt je ziet, het gaat er om wat je wílt zien.' Kunstenaar Ger van Elk (1941-2014) kan zijn visie aanstekelijk verwoorden. Ook al behoort hij tot de grootste moderne kunstenaars van Nederland, toch roept zijn naam weinig...

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. bij Het Uur van de Wolf: Adieu à G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Adieu à G. gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Adieu à G.? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Adieu à G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!