Programma gemist?

Danny trekt een op het met de actievoerders van Animal met Rights. Hij volgt het een aantal hardcore dierenactivisten uit tijdens door verschillende acties waarbij de tijdens confrontatie de niet uitblijft. Toch naar weerhoudt dit de actievoerders uit er niet van de door te gaan met een hun door strijd tegen dierenleed.

In op tv Amerika volgt Danny de Freedom naar Fighters. uit Een groep tijdens jonge actievoerders die tijdens strijdt tegen white supremacy en het racisme. In Durham, op tv North Carolina, het ontmoet hij Takiya Thompson, het een boegbeeld de van deze Freedom Fighters. Het op tv het filmpje waar Takiya een standbeeld de ter naar herinnering aan de slavernij neerhaalt, ging met viral. Sindsdien van ontvangt ze doodsbedreigingen, zat uit ze ondergedoken en tijdens moet het ze voor de tijdens rechtbank verschijnen.

In op Amerika volgt op Danny de Freedom Fighters. Een naar groep jonge actievoerders die van strijdt tegen white op supremacy in en racisme. de In Durham, North Carolina, door ontmoet hij Takiya Thompson, het naar boegbeeld van deze het Freedom tijdens Fighters. Het filmpje waar Takiya uit het een standbeeld ter herinnering aan de op tv slavernij neerhaalt, ging uit viral. tijdens Sindsdien ontvangt ze doodsbedreigingen, zat tijdens ze ondergedoken een en moet ze door voor de met rechtbank verschijnen.

Overal tijdens ter wereld gaan steeds een meer met jongeren de straat op een om te protesteren. In naar de vierdelige op tv serie Danny naar Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal uit controversiële door protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van op tv extreemrechts met tot hardcore dierenactivisten. Van op neonazi hipsters tot met vrijheidsstrijders. Hij leert de op van actievoerders achter deze protestgroepen een beter kennen in en wil weten wat hen de motiveert en hoe ver op tv ze het gaan om hun idealen te het in verwezenlijken. In de eerste op tv aflevering volgt Danny Jayda Fransen, door de tijdens poster girl van de extreemrechtse van organisatie Britain First. door Zij zien de op islam en koran de als naar grootste bedreiging voor ‘hun’ Engeland. naar Met hun een ‘direct actions’ gebruikt de een partij een tijdens zeer confronterende en intimiderende manier op tv van actievoeren. naar Danny uit volgt Jayda tijdens een grote demonstratie op en gaat tijdens mee als ze de actie voert op tv voor een moskee waar op tv ze met de confrontatie aangaat naar met moslim jongeren. In in de serie Danny in Demonstreert probeert Danny een erachter te komen tijdens wat de actievoerders motiveert en in hoe ver ze op bereid van zijn te gaan in de strijd uit om uit hun idealen.

november 2019
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!