Programma gemist?

Danny trekt van op op tv met de actievoerders het van Animal Rights. Hij volgt een op tv aantal hardcore dierenactivisten op tijdens het verschillende acties waarbij de het confrontatie niet uitblijft. Toch het tijdens weerhoudt dit de actievoerders er niet op tv van door te uit gaan met hun naar strijd van tegen dierenleed.

In van Amerika volgt Danny een de Freedom Fighters. Een groep van jonge naar actievoerders die op tv strijdt tegen white supremacy en op racisme. In Durham, North naar Carolina, naar ontmoet hij Takiya Thompson, naar het boegbeeld op tv van deze Freedom Fighters. Het het filmpje waar Takiya tijdens op tv een standbeeld ter herinnering aan de tijdens slavernij neerhaalt, van ging viral. Sindsdien naar ontvangt ze naar doodsbedreigingen, zat ze ondergedoken en het moet door ze voor de rechtbank de verschijnen.

In naar Amerika volgt Danny de de Freedom van Fighters. Een groep jonge naar actievoerders die strijdt tegen white op supremacy de en racisme. In op Durham, North Carolina, van ontmoet hij op Takiya Thompson, het boegbeeld van het deze Freedom in Fighters. Het filmpje waar tijdens Takiya een standbeeld tijdens ter door herinnering aan de slavernij neerhaalt, ging uit van viral. Sindsdien ontvangt ze door doodsbedreigingen, zat ze ondergedoken de en moet ze voor op de rechtbank van verschijnen.

Overal van ter wereld een gaan steeds meer jongeren de straat op op om het te protesteren. In uit de vierdelige een serie Danny Demonstreert volgt door Danny Ghosen een door aantal controversiële op protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van van extreemrechts tot hardcore tijdens dierenactivisten. Van neonazi de hipsters uit tot vrijheidsstrijders. Hij naar leert de actievoerders achter deze door protestgroepen beter tijdens kennen in en wil weten wat hen in motiveert en de hoe ver ze gaan om op van hun idealen te verwezenlijken. In de eerste van aflevering een volgt Danny Jayda op tv Fransen, de poster girl van naar de extreemrechtse de organisatie Britain First. naar Zij zien de de islam en op koran als grootste bedreiging tijdens voor ‘hun’ door Engeland. Met het hun ‘direct actions’ tijdens gebruikt de partij tijdens een zeer confronterende op en intimiderende manier van actievoeren. Danny naar volgt Jayda tijdens de een uit grote demonstratie en gaat mee uit op tv als ze actie voert voor een op tv moskee waar ze door de confrontatie met aangaat met op moslim jongeren. In de een serie Danny naar Demonstreert probeert Danny op tv erachter te komen wat door de actievoerders motiveert op en hoe ver ze naar bereid zijn te een gaan op tv in de strijd om hun het idealen.

september 2021
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!