Programma gemist?

Danny trekt in op met uit de actievoerders het van Animal Rights. Hij op tv volgt een aantal op tv hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties naar waarbij op tv de confrontatie niet uitblijft. de Toch een weerhoudt dit de actievoerders er met niet van met door te gaan naar met hun strijd de tegen dierenleed.

In op tv Amerika volgt Danny de Freedom in op Fighters. Een groep jonge in actievoerders die strijdt tegen met white op tv supremacy en racisme. In een Durham, North Carolina, op tv ontmoet hij Takiya tijdens Thompson, het boegbeeld van deze op tv het Freedom Fighters. Het filmpje tijdens waar Takiya uit een standbeeld ter herinnering aan op de op tv slavernij neerhaalt, ging naar viral. Sindsdien ontvangt naar ze doodsbedreigingen, zat op ze ondergedoken en door moet ze voor tijdens de rechtbank verschijnen.

In uit Amerika volgt Danny de Freedom naar Fighters. Een door groep jonge actievoerders die uit door strijdt tegen white supremacy en tijdens racisme. In Durham, North op tv Carolina, naar ontmoet hij naar Takiya Thompson, het boegbeeld tijdens van deze in Freedom Fighters. Het van filmpje waar Takiya een door standbeeld ter herinnering aan de naar slavernij neerhaalt, met ging viral. het Sindsdien ontvangt ze uit doodsbedreigingen, zat ze op ondergedoken en moet ze voor op tv de rechtbank het verschijnen.

Overal ter uit wereld gaan steeds op tv meer jongeren de straat op tv de op om te protesteren. de In de vierdelige door serie Danny Demonstreert tijdens volgt Danny Ghosen een aantal op controversiële op tv protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van de extreemrechts een tot hardcore op dierenactivisten. Van neonazi hipsters het tot vrijheidsstrijders. Hij leert de het actievoerders op tv achter deze protestgroepen beter in kennen en wil met weten de wat hen motiveert en hoe ver het op tv ze gaan om hun idealen door te verwezenlijken. In naar de eerste aflevering volgt een Danny Jayda Fransen, de naar op poster girl van de een extreemrechtse organisatie naar Britain First. Zij zien het de islam van en koran als grootste bedreiging voor door de ‘hun’ Engeland. Met hun ‘direct actions’ naar gebruikt de door partij op een zeer confronterende en intimiderende op tv manier op van actievoeren. Danny volgt Jayda de tijdens een grote demonstratie het en met gaat mee van als ze actie een voert voor een moskee waar ze op tv de door confrontatie aangaat op tv met moslim jongeren. In de serie met Danny Demonstreert naar probeert Danny naar erachter te komen wat de actievoerders een door motiveert en hoe ver in ze bereid zijn naar te gaan in de in strijd om een hun idealen.

januari 2021
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!