Programma gemist?

Danny met trekt op met in de actievoerders de van Animal Rights. Hij door volgt een aantal tijdens hardcore dierenactivisten naar tijdens verschillende acties waarbij op tv de confrontatie niet uit uitblijft. Toch weerhoudt dit de van de actievoerders er niet van door te op tv gaan met de hun strijd door tegen dierenleed.

In Amerika naar volgt Danny van de Freedom op tv Fighters. Een groep jonge actievoerders die een strijdt tegen white naar supremacy met en racisme. In Durham, North het Carolina, met ontmoet hij Takiya op Thompson, het boegbeeld door van deze Freedom Fighters. tijdens Het filmpje waar Takiya een een het standbeeld ter op tv herinnering aan de slavernij neerhaalt, met ging viral. Sindsdien ontvangt op tv ze doodsbedreigingen, zat van ze ondergedoken het en de moet ze voor de op tv rechtbank verschijnen.

In naar Amerika volgt Danny de Freedom de Fighters. Een het groep jonge de actievoerders die op strijdt tegen white supremacy en op tv racisme. In Durham, North van Carolina, ontmoet op hij Takiya in Thompson, het de boegbeeld van deze met Freedom Fighters. Het filmpje waar op tv Takiya een door standbeeld ter herinnering tijdens aan de slavernij tijdens neerhaalt, ging viral. Sindsdien ontvangt van op tv ze doodsbedreigingen, zat ze naar ondergedoken en in moet ze voor de rechtbank in verschijnen.

Overal de ter wereld gaan steeds op tv meer jongeren de straat tijdens op om van te protesteren. In de de tijdens vierdelige serie Danny Demonstreert volgt uit Danny Ghosen een aantal naar naar controversiële protestgroepen met de uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot door hardcore tijdens dierenactivisten. Van neonazi hipsters tot op tv vrijheidsstrijders. Hij leert het de actievoerders achter deze naar protestgroepen beter kennen uit en wil weten naar wat hen op motiveert van en hoe ver ze op tv gaan om uit hun idealen te verwezenlijken. In de het eerste aflevering volgt Danny de Jayda Fransen, de naar poster girl op van de extreemrechtse organisatie een Britain op First. Zij zien het de islam en tijdens koran als grootste bedreiging voor het ‘hun’ uit Engeland. Met hun ‘direct actions’ naar gebruikt door de partij een een zeer confronterende en intimiderende een manier van actievoeren. het Danny door volgt Jayda tijdens een grote demonstratie op tv op en gaat mee als ze door actie voert voor een op tv moskee waar van ze de confrontatie aangaat met met moslim jongeren. In uit de serie Danny op Demonstreert probeert Danny tijdens erachter te komen van wat van de actievoerders motiveert op en hoe door ver ze bereid zijn door te gaan in uit de strijd om hun het idealen.

juni 2020
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!