Programma gemist?

Danny trekt naar op op tv met de actievoerders van Animal in Rights. Hij volgt de een aantal door hardcore dierenactivisten in tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie op niet het uitblijft. Toch weerhoudt dit tijdens de actievoerders tijdens er niet het van door te op gaan met hun strijd tegen van dierenleed.

In een Amerika volgt in Danny de Freedom Fighters. Een groep een jonge actievoerders die uit het strijdt tegen white supremacy en racisme. uit In Durham, de North Carolina, ontmoet hij door in Takiya Thompson, het boegbeeld van deze naar de Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya in op een standbeeld ter uit herinnering aan de slavernij neerhaalt, ging op viral. Sindsdien ontvangt naar ze naar doodsbedreigingen, zat ze ondergedoken en van moet op ze voor de rechtbank tijdens verschijnen.

In Amerika op tv volgt op tv Danny de Freedom Fighters. Een uit groep jonge actievoerders op tv die met strijdt tegen white supremacy en racisme. een In uit Durham, North Carolina, ontmoet met hij Takiya door Thompson, het boegbeeld van deze een Freedom op Fighters. Het filmpje waar Takiya in een standbeeld van ter herinnering aan door de door slavernij neerhaalt, ging van viral. Sindsdien ontvangt ze doodsbedreigingen, zat het tijdens ze ondergedoken en moet tijdens ze voor een de rechtbank verschijnen.

Overal tijdens ter wereld gaan steeds meer op tijdens jongeren de straat op naar om te protesteren. uit In de vierdelige serie met Danny Demonstreert volgt door Danny Ghosen een aantal door op controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van van extreemrechts tot een hardcore naar dierenactivisten. Van neonazi hipsters tot vrijheidsstrijders. naar Hij leert het de actievoerders in achter deze door protestgroepen beter kennen en wil weten het wat tijdens hen motiveert en hoe ver in ze gaan op om hun idealen te uit verwezenlijken. In de eerste op aflevering volgt de Danny Jayda Fransen, door de poster girl van op tv de de extreemrechtse organisatie Britain op First. Zij de zien de islam en koran als met grootste bedreiging een voor in ‘hun’ Engeland. Met hun een ‘direct actions’ gebruikt de partij een een zeer confronterende de en intimiderende manier de van actievoeren. uit Danny volgt uit Jayda tijdens een grote uit demonstratie tijdens en gaat mee als ze tijdens actie voert voor door een moskee waar van ze het de confrontatie aangaat met in moslim jongeren. In de serie van Danny in Demonstreert probeert Danny erachter te door komen wat in de actievoerders met motiveert en hoe ver op tv ze bereid zijn te gaan op tv tijdens in de strijd van om hun idealen.

oktober 2020
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!