Programma gemist?

Danny trekt op in met een de actievoerders het van Animal Rights. Hij volgt op tv een door aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties een tijdens waarbij de confrontatie niet uit uitblijft. Toch weerhoudt dit de de actievoerders naar er niet van door te het door gaan met hun strijd tegen het dierenleed.

In het Amerika volgt door Danny de Freedom van Fighters. Een groep jonge actievoerders in die strijdt in tegen white supremacy en racisme. in met In Durham, North Carolina, ontmoet in hij Takiya Thompson, op het boegbeeld van van deze uit Freedom Fighters. Het filmpje tijdens waar Takiya met een standbeeld ter van herinnering aan de slavernij neerhaalt, ging een viral. in Sindsdien ontvangt ze met doodsbedreigingen, zat ze ondergedoken het en moet ze voor op tv op tv de rechtbank verschijnen.

In Amerika met volgt uit Danny de Freedom op tv Fighters. Een groep tijdens jonge actievoerders die van strijdt tegen white supremacy door en racisme. uit In Durham, North Carolina, van ontmoet hij door Takiya Thompson, het boegbeeld van deze op van Freedom Fighters. Het in filmpje waar Takiya een standbeeld in ter herinnering aan van de slavernij neerhaalt, op tv ging viral. het Sindsdien ontvangt een ze doodsbedreigingen, zat ze ondergedoken en door met moet ze voor van de rechtbank verschijnen.

Overal ter wereld naar op tv gaan steeds meer tijdens jongeren de straat de op om te de protesteren. In de vierdelige serie op tv Danny Demonstreert volgt Danny een Ghosen een door aantal controversiële protestgroepen met op tv uiteenlopende in idealen. Van op extreemrechts tot hardcore dierenactivisten. Van naar neonazi op hipsters tot vrijheidsstrijders. Hij leert de met actievoerders achter op tv deze protestgroepen op beter kennen en de wil weten op wat hen motiveert van en hoe ver ze een gaan om hun idealen te op tv verwezenlijken. In de een eerste aflevering volgt het Danny Jayda uit Fransen, de poster girl op tv van de extreemrechtse organisatie door naar Britain First. Zij de zien de islam en een koran als grootste bedreiging op tv voor ‘hun’ Engeland. de Met hun ‘direct actions’ een gebruikt de partij op met een zeer confronterende en intimiderende naar manier van met actievoeren. Danny volgt Jayda tijdens tijdens een grote demonstratie het en gaat op tv mee als ze actie uit voert voor door een naar moskee waar ze de confrontatie aangaat tijdens met moslim jongeren. In het de door serie Danny Demonstreert met probeert Danny erachter te komen met wat de van actievoerders motiveert en uit hoe ver ze bereid tijdens in zijn te gaan in de strijd naar om hun het idealen.

mei 2021
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!