Programma gemist?

Danny trekt met op met de op tv actievoerders van Animal op Rights. Hij op volgt een aantal hardcore op tv dierenactivisten tijdens verschillende acties de tijdens waarbij de confrontatie niet uitblijft. met Toch weerhoudt dit de tijdens op actievoerders er niet door van door te uit gaan met hun uit strijd tegen dierenleed.

In op Amerika volgt Danny de op Freedom Fighters. op Een groep op jonge actievoerders die strijdt tegen white op tv supremacy en racisme. de In tijdens Durham, North Carolina, op tv ontmoet hij Takiya Thompson, het door uit boegbeeld van deze het Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya op tv de een standbeeld ter herinnering door aan de het slavernij neerhaalt, ging viral. Sindsdien van ontvangt ze doodsbedreigingen, de zat ze ondergedoken en tijdens moet naar ze voor de rechtbank naar verschijnen.

In tijdens Amerika volgt Danny uit de Freedom Fighters. Een groep met jonge actievoerders op tv die strijdt tegen van white supremacy en de racisme. In naar Durham, North Carolina, ontmoet hij het op tv Takiya Thompson, het boegbeeld van deze op Freedom met Fighters. Het filmpje waar Takiya in tijdens een standbeeld ter tijdens herinnering aan de het slavernij neerhaalt, ging viral. Sindsdien ontvangt het ze een doodsbedreigingen, zat ze ondergedoken en tijdens moet ze voor tijdens de rechtbank op verschijnen.

Overal tijdens ter wereld gaan steeds uit meer jongeren met de straat op om de te protesteren. In op de op vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny met van Ghosen een aantal controversiële uit protestgroepen met uiteenlopende idealen. op tv Van extreemrechts in tot hardcore in dierenactivisten. Van neonazi hipsters tot vrijheidsstrijders. naar Hij leert van de door actievoerders achter deze protestgroepen beter kennen het en op tv wil weten naar wat hen motiveert en uit hoe ver ze het gaan om hun idealen op te verwezenlijken. In de eerste uit aflevering volgt op tv Danny het Jayda Fransen, de poster girl de van de extreemrechtse organisatie een door Britain First. Zij zien de van islam en een koran als grootste bedreiging voor uit ‘hun’ Engeland. Met in met hun ‘direct actions’ gebruikt de partij de een zeer confronterende op en intimiderende een manier van op tv actievoeren. Danny volgt Jayda tijdens met een grote het demonstratie en gaat mee door als ze tijdens actie voert voor naar een naar moskee waar ze de uit confrontatie aangaat met moslim op jongeren. In naar de serie Danny Demonstreert door probeert Danny erachter uit te komen wat de een actievoerders uit motiveert en hoe ver het ze bereid zijn van te gaan in de strijd met om hun de idealen.

oktober 2021
21-12-2017 20:55

Animal Rights

Danny Demonstreert - Animal Rights

Danny trekt op met de actievoerders van Animal Rights. Hij volgt een aantal hardcore dierenactivisten tijdens verschillende acties waarbij de confrontatie niet uitblijft. Toch weerhoudt dit de actievoerders er niet van door te gaan met hun ...

14-12-2017 20:55

Freedom Fighters

Danny Demonstreert - Freedom Fighters

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

07-12-2017 20:55

Identitäire Bewegung

Danny Demonstreert - Identitäire Bewegung

In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerders die strijdt tegen white supremacy en racisme. In Durham, North Carolina, ontmoet hij Takiya Thompson, het boegbeeld van deze Freedom Fighters. Het filmpje waar Takiya...

30-11-2017 21:20

Nieuw: Danny Demonstreert

Danny Demonstreert - Nieuw: Danny Demonstreert

Overal ter wereld gaan steeds meer jongeren de straat op om te protesteren. In de vierdelige serie Danny Demonstreert volgt Danny Ghosen een aantal controversiële protestgroepen met uiteenlopende idealen. Van extreemrechts tot hardcore dier...

Danny Demonstreert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Danny Demonstreert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Danny Demonstreert bij Danny Demonstreert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Danny Demonstreert. Heb je een uitzending van Danny Demonstreert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Danny Demonstreert gemist

Uitzending gemist van Danny Demonstreert? Hier kun je alle uitzendingen van Danny Demonstreert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!