Programma gemist?

In Kitchen een Impossible neemt Meesterchef in Robert Kranenborg de uitdaging in aan om acht op tv jongeren met een in lichamelijke naar of verstandelijke beperking alles te het leren in over koken, met door als einddoel; het overnemen van met het sterrenrestaurant van uit Ron Blaauw. Het de met is kerst en het er staat wild op het menu. in De brigade op tv krijgt weer een confronterende op uitdaging voor hun door kiezen. het Ze gaan hun een eigen wild uitzoeken bij een de poelier en op tv ze worden daar geconfronteerd van met dode een wilde dieren. Ze op tv moeten tenslotte goed het begrijpen waar hun op producten vandaan de komen. De in gasten voor het een kerstdiner zijn misschien wel de meest de het moeilijke van allemaal; hun eigen van familie.

In De het Bachelor is Robbert de Jonkheer de gewilde vrijgezel. naar Uit honderden naar aanmeldingen door bleven twintig leuke, onafhankelijke, tijdens ondernemende vrouwen over van wie naar met er veertien met hem naar afreizen naar het met idyllische Griekse eiland Skyros. op tv Tijdens de meest uiteenlopende uit in dates leert hij de het dames steeds de beter kennen. Gedurende dit door avontuur neemt met hij afscheid van degenen op tv die het minst bij door hem passen. Om uiteindelijk van over de te blijven met diegene die van zijn op tv hart weet te veroveren... het Astrid naar heeft vandaag een streepje voor, op zij tijdens zet haar witte roos het in en mag uit zelf een date bepalen. een De andere dames laten een uit zich niet uit de strijd slaan de en het bundelen de krachten op om Robbert te verrassen. met 's met Avonds nodigt de bachelor de dames door uit voor een het karaokeavond waarin op Stephanie en van Iris verwikkeld de raken in een ware op tv competitie om Robberts aandacht. met Robbert heeft een met drastische beslissing een genomen: vandaag stuurt hij tot uit in grote ontsteltenis van op tv de dames 4 van hen met naar het huis.

maart 2021
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!