Programma gemist?

In Kitchen met Impossible door neemt Meesterchef Robert uit Kranenborg de uitdaging aan om acht uit jongeren met een door lichamelijke of verstandelijke in beperking alles op te door leren over koken, met als einddoel; door het overnemen van van het sterrenrestaurant van het Ron Blaauw. uit Het de is kerst en er staat wild in op het menu. uit De brigade het krijgt weer tijdens een confronterende uitdaging voor uit hun van kiezen. Ze gaan hun van eigen wild uitzoeken op bij de poelier en ze op op worden daar geconfronteerd met dode wilde tijdens dieren. Ze moeten met tenslotte een goed begrijpen waar hun uit producten vandaan komen. een De gasten voor het op tv kerstdiner zijn misschien tijdens wel tijdens de meest moeilijke van van allemaal; hun eigen naar familie.

In uit De Bachelor is Robbert van Jonkheer de gewilde naar vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen uit bleven van twintig leuke, onafhankelijke, een ondernemende vrouwen over van wie een er veertien tijdens met hem afreizen met naar het uit idyllische Griekse eiland Skyros. de Tijdens de meest het uiteenlopende dates leert op tv hij op de dames steeds met beter kennen. Gedurende dit avontuur met neemt hij de afscheid van in degenen die het minst bij de hem passen. het Om uiteindelijk over te blijven tijdens met met diegene die met zijn hart weet met te veroveren... Astrid heeft vandaag een in streepje voor, zij van zet tijdens haar witte roos het in en mag op zelf een date bepalen. een De andere dames laten van zich niet uit met de strijd slaan een en bundelen het de van krachten om Robbert op tv te verrassen. 's Avonds een nodigt de bachelor naar de dames uit voor een van karaokeavond waarin van Stephanie uit en Iris verwikkeld raken de in een ware competitie op om op tv Robberts aandacht. Robbert in heeft een drastische beslissing genomen: op vandaag een stuurt hij tot grote ontsteltenis in van de uit dames 4 van hen van naar de huis.

oktober 2021
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!