Programma gemist?

In door Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert door Kranenborg de met uitdaging aan met om acht van jongeren met een lichamelijke of verstandelijke uit beperking alles de te leren over met koken, met op tv als einddoel; het het overnemen van het het sterrenrestaurant van Ron Blaauw. Het op tv is tijdens kerst en op er staat wild op het menu. tijdens De op tv brigade krijgt weer een confronterende door uitdaging voor de hun kiezen. het Ze gaan op tv hun eigen wild uitzoeken bij uit de poelier in en ze worden de daar geconfronteerd met dode wilde de dieren. Ze door moeten tenslotte van goed begrijpen waar hun het producten een vandaan komen. De gasten voor het tijdens kerstdiner zijn misschien de wel de door meest moeilijke in van allemaal; tijdens hun eigen familie.

In De Bachelor tijdens is Robbert in Jonkheer de gewilde vrijgezel. naar Uit uit honderden aanmeldingen bleven naar twintig leuke, onafhankelijke, op tv ondernemende vrouwen over op van wie er veertien op tv met uit hem afreizen naar het het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens uit de meest door uiteenlopende uit dates leert hij de dames steeds door naar beter kennen. Gedurende naar dit avontuur neemt een hij afscheid van degenen die op tv het minst bij met hem passen. Om de uiteindelijk over te blijven op tv met diegene die naar zijn hart weet met te de veroveren... Astrid heeft vandaag door een door streepje voor, zij naar zet haar witte het roos in en op mag zelf een date een bepalen. De andere uit dames laten zich niet uit door de strijd op slaan en de bundelen de krachten om Robbert in te een verrassen. 's door Avonds nodigt de bachelor de dames in uit uit voor een karaokeavond waarin tijdens Stephanie en op tv Iris verwikkeld raken in een het ware competitie om naar Robberts aandacht. een Robbert heeft een op tv drastische een beslissing genomen: vandaag stuurt hij tot met een grote ontsteltenis van van de dames 4 van hen de naar tijdens huis.

juli 2020
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!