Programma gemist?

In het Kitchen Impossible neemt op tv Meesterchef Robert op Kranenborg de uitdaging aan op om acht op tv jongeren met een lichamelijke of met verstandelijke beperking alles het te leren over koken, uit in met als einddoel; op tv het overnemen van het sterrenrestaurant van de Ron uit Blaauw. Het in is kerst en er staat tijdens wild op het uit menu. De naar brigade krijgt weer een confronterende tijdens uitdaging een voor hun kiezen. Ze met gaan hun eigen in wild uitzoeken bij het de poelier en het ze uit worden daar geconfronteerd met van dode wilde dieren. Ze moeten het tenslotte naar goed begrijpen waar naar hun producten vandaan naar komen. De gasten voor het op kerstdiner naar zijn misschien op tv wel de meest moeilijke van allemaal; het hun eigen in familie.

In uit De Bachelor is door Robbert Jonkheer de door gewilde vrijgezel. Uit het honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, uit onafhankelijke, op tv ondernemende vrouwen over van wie een tijdens er veertien met hem op afreizen naar het idyllische een Griekse het eiland Skyros. Tijdens op de meest uiteenlopende dates leert hij uit door de dames steeds beter op tv kennen. Gedurende dit op tv avontuur neemt hij afscheid van in degenen uit die het minst bij hem op passen. Om uiteindelijk de over te blijven op tv met diegene van die door zijn hart weet te veroveren... het Astrid een heeft vandaag een streepje van voor, zij op tv zet haar witte roos in en naar mag van zelf een tijdens date bepalen. De andere op tv dames laten zich niet uit uit op de strijd slaan een en bundelen de krachten om een Robbert te de verrassen. 's Avonds nodigt in de bachelor de tijdens dames door uit voor een karaokeavond waarin Stephanie uit en een Iris verwikkeld met raken in een ware competitie om een Robberts een aandacht. Robbert een heeft een drastische beslissing genomen: vandaag met stuurt uit hij tot grote met ontsteltenis van de door dames 4 naar van hen naar tijdens huis.

juni 2021
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!