Programma gemist?

In naar Kitchen Impossible neemt naar Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging van het aan om acht jongeren naar met een lichamelijke of de verstandelijke de beperking alles te leren over koken, een de met als einddoel; op het overnemen van het sterrenrestaurant van van Ron Blaauw. de Het is kerst en uit er staat met wild op op tv het menu. De brigade krijgt op tv weer een confronterende door uitdaging voor hun tijdens kiezen. het Ze gaan hun eigen door wild uitzoeken bij naar de uit poelier en ze worden daar met geconfronteerd met van dode wilde dieren. de Ze moeten tenslotte goed een begrijpen waar op tv hun producten een vandaan komen. De gasten uit voor het kerstdiner in zijn misschien wel uit de meest moeilijke van allemaal; de hun eigen naar familie.

In De Bachelor van is Robbert het Jonkheer de gewilde tijdens vrijgezel. Uit honderden in aanmeldingen bleven een twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen de in over van wie er veertien met tijdens met hem afreizen naar het door idyllische Griekse op tv eiland Skyros. Tijdens de meest het uiteenlopende dates leert met hij de dames in steeds beter uit kennen. Gedurende dit avontuur neemt van hij afscheid van op degenen die met het minst bij het hem door passen. Om uiteindelijk over te door blijven met diegene het die in zijn hart weet te veroveren... op Astrid heeft naar vandaag een met streepje voor, zij zet haar door witte roos in en in mag tijdens zelf een met date bepalen. De andere dames laten op tv zich niet uit uit de strijd de slaan en bundelen de van tijdens krachten om Robbert te verrassen. uit 's Avonds nodigt het de bachelor de op dames met uit voor een karaokeavond waarin uit Stephanie en Iris uit verwikkeld raken op in een ware met competitie om Robberts aandacht. Robbert een heeft een uit drastische beslissing het genomen: vandaag naar stuurt hij tot grote tijdens ontsteltenis van de dames 4 met uit van hen naar met huis.

februari 2020
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!