Programma gemist?

In met Kitchen Impossible neemt op Meesterchef Robert het Kranenborg de uitdaging aan om uit acht jongeren met een een lichamelijke of met verstandelijke beperking op alles te leren tijdens over koken, met als met einddoel; het overnemen in van het van sterrenrestaurant van op Ron Blaauw. Het is kerst en een er staat met wild met op het menu. De brigade krijgt tijdens weer een op tv confronterende door uitdaging voor hun kiezen. Ze gaan op tv hun eigen een wild uitzoeken bij de de poelier en ze met worden daar het geconfronteerd naar met dode wilde dieren. Ze in moeten tenslotte tijdens goed begrijpen waar hun producten van vandaan komen. uit De gasten voor de het kerstdiner zijn misschien de wel de meest de naar moeilijke van allemaal; hun eigen tijdens familie.

In De door Bachelor uit is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. van door Uit honderden aanmeldingen bleven twintig op tv leuke, onafhankelijke, door ondernemende vrouwen over in van wie er veertien met tijdens hem afreizen de naar in het idyllische Griekse eiland Skyros. door Tijdens door de meest uiteenlopende dates leert hij een in de dames steeds beter kennen. van Gedurende dit het avontuur neemt hij afscheid van door degenen naar die het minst het bij hem passen. op Om uiteindelijk over te een blijven met diegene die een zijn op tv hart weet te veroveren... Astrid op tv heeft vandaag een uit streepje voor, het zij naar zet haar witte roos in het en naar mag zelf een op tv date bepalen. De naar andere dames laten het zich niet uit naar de strijd slaan en bundelen de in op tv krachten om Robbert het te verrassen. 's Avonds een nodigt de bachelor de de dames uit van voor een karaokeavond waarin de Stephanie en Iris naar verwikkeld de raken in een ware de competitie om Robberts aandacht. met Robbert heeft naar een drastische beslissing genomen: op tv vandaag stuurt hij tot van grote ontsteltenis van tijdens de het dames 4 van hen naar op met huis.

oktober 2020
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!