Programma gemist?

In door Kitchen Impossible neemt Meesterchef tijdens Robert Kranenborg naar de uitdaging tijdens aan om acht jongeren met een tijdens lichamelijke naar of verstandelijke beperking alles de te leren over door koken, met van als einddoel; op tv het overnemen van het sterrenrestaurant van tijdens Ron Blaauw. van Het is uit kerst en er staat wild een op op het menu. op De brigade krijgt weer met een confronterende uitdaging voor op tv hun kiezen. Ze uit gaan hun het eigen wild uitzoeken bij de door poelier van en ze worden daar tijdens geconfronteerd met dode op tv wilde dieren. een Ze moeten naar tenslotte goed begrijpen waar de hun producten vandaan komen. De tijdens gasten voor het met kerstdiner zijn door misschien wel van de meest moeilijke van het allemaal; hun een eigen familie.

In uit De Bachelor is door Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. van Uit honderden uit aanmeldingen bleven twintig leuke, uit uit onafhankelijke, ondernemende vrouwen het over van wie er veertien tijdens met hem afreizen naar naar het het idyllische Griekse op eiland Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende de de dates leert hij met de dames steeds beter kennen. op tv Gedurende dit op tv avontuur neemt hij van afscheid van degenen die het in minst uit bij hem passen. Om door uiteindelijk in over te blijven met diegene die door zijn hart weet tijdens met te veroveren... Astrid heeft met vandaag een streepje uit voor, zij zet haar witte met tijdens roos in en mag zelf in een date bepalen. De de andere dames laten op zich niet uit van de strijd slaan uit en bundelen van de krachten om in Robbert met te verrassen. 's Avonds nodigt de op bachelor de dames op tv uit met voor een een karaokeavond waarin Stephanie en van Iris verwikkeld raken in in een ware competitie tijdens om Robberts aandacht. Robbert het heeft een met drastische beslissing genomen: tijdens vandaag stuurt hij tot de grote ontsteltenis van een de dames 4 met van hen naar naar de huis.

april 2021
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!