Programma gemist?

In tijdens Kitchen Impossible neemt Meesterchef door Robert Kranenborg uit de uitdaging aan om acht op tv jongeren met de een lichamelijke met of verstandelijke op beperking alles te leren over koken, tijdens met als einddoel; tijdens het een overnemen van het sterrenrestaurant van de Ron Blaauw. Het met is kerst en naar er met staat wild op het menu. met De brigade krijgt door in weer een confronterende de uitdaging voor hun kiezen. Ze door gaan hun van eigen wild tijdens uitzoeken bij de poelier en ze naar worden van daar geconfronteerd met op dode wilde van dieren. Ze moeten tenslotte goed begrijpen van op waar hun producten naar vandaan komen. De op gasten voor het tijdens kerstdiner zijn misschien wel tijdens de meest moeilijke van van allemaal; hun een eigen familie.

In De op Bachelor is Robbert op tv Jonkheer de gewilde naar vrijgezel. Uit de honderden aanmeldingen bleven van twintig leuke, tijdens onafhankelijke, ondernemende vrouwen over de van wie er veertien met op tv hem afreizen in naar het idyllische Griekse een eiland op tv Skyros. Tijdens de een meest uiteenlopende dates leert een hij tijdens de dames steeds beter de kennen. Gedurende dit uit avontuur neemt hij afscheid door van degenen die het van minst van bij hem passen. Om uiteindelijk de over te het blijven met diegene die de tijdens zijn hart weet te veroveren... Astrid het door heeft vandaag een streepje op voor, zij zet haar witte op met roos in en mag zelf een met date de bepalen. De andere een dames laten zich niet op uit de strijd een slaan en bundelen de naar krachten om Robbert van te verrassen. 's van op tv Avonds nodigt de bachelor de het dames door uit voor een op tv karaokeavond waarin Stephanie en een Iris verwikkeld raken in een het ware competitie om tijdens het Robberts aandacht. Robbert heeft een drastische door door beslissing genomen: vandaag stuurt met hij tot grote op ontsteltenis van met de dames 4 van hen naar tijdens de huis.

november 2021
20-12-2017 20:30

Kitchen Impossible

Aflevering 4, Seizoen 2 - Kitchen Impossible

In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw...

19-12-2017 20:30

De Bachelor

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de m...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!