Programma gemist?

Een tijdens scripted realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen van in dokters die elke met dag weer voor van ingewikkelde uitdagingen in komen te staan tijdens om de in patiënten zo goed mogelijk op te helpen. Een met hoogzwangere vrouw wordt met spoed naar op het ziekenhuis binnengebracht, omdat naar ze hevige buikpijn heeft. Als een ze tijdens plotseling wit op wordt en de bloeddruk van de door baby daalt, besluit op tv Peter in Paul om de baby in te van halen. De artsen komen erachter tijdens dat de vrouw uit een gescheurde adenoom op in een haar lever heeft. het Rob Veenman is doorverwezen met naar dokter naar Siebe, omdat hij wordt geplaagd naar door momenten van van geheugenverlies. Wanneer op de onderzoeken niets uit uitwijzen, komt op dokter Siebe erachter dat van Thomas aan tijdens Pseudologia Fantastica lijdt.

augustus 2020
21-12-2017 19:55

Dokters

Aflevering 4, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een hoogzwangere vrouw wordt met spoed het ziekenhuis binn...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!