Programma gemist?

Een scripted op realityserie op tv gebaseerd op waargebeurde ervaringen van tijdens dokters die elke dag een weer uit voor ingewikkelde uitdagingen op tv komen te in staan om de patiënten zo goed het mogelijk te helpen. de Een naar hoogzwangere vrouw wordt op met spoed het ziekenhuis binnengebracht, op tv omdat met ze hevige buikpijn in heeft. Als de ze plotseling wit het wordt en de bloeddruk een van de baby tijdens daalt, besluit Peter Paul om het de baby te met halen. De een artsen in komen erachter dat op tv de vrouw een met gescheurde adenoom op haar lever door heeft. Rob Veenman in is doorverwezen het naar dokter naar Siebe, omdat hij wordt geplaagd tijdens door momenten tijdens van geheugenverlies. Wanneer de op tv onderzoeken niets tijdens uitwijzen, komt dokter Siebe op tv erachter op dat Thomas aan Pseudologia Fantastica uit lijdt.

december 2020
21-12-2017 19:55

Dokters

Aflevering 4, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een hoogzwangere vrouw wordt met spoed het ziekenhuis binn...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!