Programma gemist?

Een het scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde ervaringen van dokters tijdens met die elke dag weer voor op ingewikkelde uitdagingen de komen te staan om de naar patiënten op zo goed mogelijk naar te helpen. tijdens Een hoogzwangere vrouw in wordt met spoed op het ziekenhuis binnengebracht, omdat ze hevige op tv buikpijn de heeft. Als ze het plotseling wit een wordt en de bloeddruk door van de baby daalt, besluit van Peter naar Paul om de baby te tijdens uit halen. De artsen komen door erachter dat het de vrouw een gescheurde adenoom op tijdens haar lever met heeft. Rob Veenman is van doorverwezen het naar dokter Siebe, omdat hij een wordt geplaagd het door momenten het van geheugenverlies. het Wanneer de onderzoeken met niets uitwijzen, komt dokter op Siebe erachter uit dat Thomas aan Pseudologia het Fantastica lijdt.

april 2020
21-12-2017 19:55

Dokters

Aflevering 4, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een hoogzwangere vrouw wordt met spoed het ziekenhuis binn...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!