Programma gemist?

Een op scripted realityserie gebaseerd op het waargebeurde ervaringen de van dokters tijdens die elke dag weer voor op ingewikkelde uitdagingen komen te een staan om de naar patiënten het zo goed mogelijk te de helpen. Een hoogzwangere de vrouw wordt met spoed met tijdens het ziekenhuis binnengebracht, omdat ze hevige van buikpijn heeft. de Als ze plotseling wit tijdens wordt van en de bloeddruk van de op tv baby de daalt, besluit Peter naar Paul om de tijdens baby te halen. op De artsen komen door erachter dat een de vrouw een gescheurde adenoom op in haar lever heeft. uit Rob naar Veenman is doorverwezen naar naar dokter Siebe, omdat hij naar wordt geplaagd door een momenten van de geheugenverlies. het Wanneer de onderzoeken niets uitwijzen, komt het dokter Siebe van erachter een dat Thomas aan Pseudologia op tv Fantastica lijdt.

november 2019
21-12-2017 19:55

Dokters

Aflevering 4, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een hoogzwangere vrouw wordt met spoed het ziekenhuis binn...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!