Programma gemist?

Een scripted uit realityserie met gebaseerd op waargebeurde door ervaringen van dokters een die elke dag het weer voor ingewikkelde een uitdagingen komen te door staan om de met patiënten zo goed mogelijk te helpen. in door Een hoogzwangere vrouw wordt met het spoed het op tv ziekenhuis binnengebracht, omdat de ze hevige uit buikpijn heeft. Als ze plotseling wit een wordt en tijdens de bloeddruk van door de uit baby daalt, besluit Peter het Paul om de baby het te halen. De artsen in met komen erachter dat de vrouw tijdens een een gescheurde adenoom op haar lever van heeft. Rob Veenman is tijdens het doorverwezen naar dokter Siebe, omdat een hij het wordt geplaagd door momenten van in geheugenverlies. naar Wanneer de onderzoeken niets tijdens uitwijzen, komt in dokter Siebe erachter dat Thomas aan van de Pseudologia Fantastica lijdt.

juli 2021
21-12-2017 19:55

Dokters

Aflevering 4, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een hoogzwangere vrouw wordt met spoed het ziekenhuis binn...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!