Programma gemist?

Een scripted realityserie op tv gebaseerd op een waargebeurde ervaringen van een dokters die elke uit dag de weer voor ingewikkelde uitdagingen komen in te staan een om de patiënten zo van goed mogelijk te uit helpen. Een hoogzwangere vrouw tijdens wordt met de spoed het ziekenhuis binnengebracht, in omdat ze hevige een naar buikpijn heeft. Als ze plotseling wit op wordt en uit de bloeddruk met van de baby daalt, besluit tijdens Peter Paul op tv om de baby te op halen. De met artsen komen erachter dat tijdens de een vrouw een een gescheurde adenoom op haar lever heeft. tijdens Rob van Veenman is doorverwezen naar dokter op Siebe, met omdat hij in wordt geplaagd door momenten van geheugenverlies. van Wanneer de het onderzoeken niets uitwijzen, de komt naar dokter Siebe erachter dat Thomas naar aan Pseudologia het Fantastica lijdt.

april 2021
21-12-2017 19:55

Dokters

Aflevering 4, Seizoen 2 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een hoogzwangere vrouw wordt met spoed het ziekenhuis binn...

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 4, Seizoen 2 bij Aflevering 4, Seizoen 2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 4, Seizoen 2. Heb je een uitzending van Aflevering 4, Seizoen 2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2017 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!