Programma gemist?

Trauma de Centrum volgt spoedeisende op Hulp- en de ambulancemedewerkers tijdens hun drukke een en soms levensreddende werkzaamheden. Van de ademhalingsproblemen, naar acute pijnklachten tot trauma's als een een gevolg van een ongeluk van thuis of op de weg; door een alle patiënten die de hulp inroepen het van naar deze zorgverleners komen aan bod uit op in deze dagelijkse op realityserie.

oktober 2020
30-11-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 613 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten...

Aflevering 613 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 613 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 613 bij Aflevering 613 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 613. Heb je een uitzending van Aflevering 613 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 613 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 613? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 613 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!