Programma gemist?

De vrienden tijdens Sheldon, Leonard, Raj en door het Howard zijn echte geeks met een de voorliefde voor op wiskunde en fysica. een Ze snappen met alles op in het gebied van natuur- en de scheikunde in en van zwaartekracht tot atomen. Maar naar voeg atomen samen op tv tot een met vrouw en het op bevattingsvermogen van tijdens de mannen komt op tv tot stilstand. Gelukkig met hebben ze hun op blonde buurvrouw Penny een die lang een niet zo slim is, maar wel het een de sociale vaardigheden beheerst. op tv In deze naar aflevering worden Sheldon en Leonard tijdens voorgesteld tijdens aan een 15-jarig genie. Deze een blijkt slimmer dan Sheldon tijdens te zijn. door Sheldon is hiervan tijdens zo van tijdens streek dat hij met uit alles stopt. op tv Zijn vrienden bedenken een plan op om hem met op op te beuren.

februari 2020
30-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Jerusalem Duality, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jerusalem Duality, Seizoen 1 bij Jerusalem Duality, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jerusalem Duality, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Jerusalem Duality, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Jerusalem Duality, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!