Programma gemist?

De op tv vrienden Sheldon, Leonard, Raj en op tv de Howard zijn echte geeks met een de voorliefde voor wiskunde tijdens en fysica. Ze de snappen alles naar op het gebied van naar met natuur- en scheikunde door en van zwaartekracht tot van atomen. Maar met voeg atomen samen tot een vrouw op en in het bevattingsvermogen van de mannen in tijdens komt tot stilstand. op Gelukkig hebben ze hun blonde met buurvrouw Penny die met lang niet zo slim een van is, maar wel de sociale het vaardigheden beheerst. van In deze aflevering worden van Sheldon het en Leonard voorgesteld de aan een 15-jarig met genie. Deze blijkt slimmer een dan Sheldon te zijn. Sheldon met is hiervan zo de in van streek dat hij de met alles uit stopt. Zijn vrienden bedenken een uit plan op om hem op te van beuren.

juni 2021
30-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Jerusalem Duality, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jerusalem Duality, Seizoen 1 bij Jerusalem Duality, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jerusalem Duality, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Jerusalem Duality, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Jerusalem Duality, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!