Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, op Raj en Howard de zijn echte geeks met een het naar voorliefde voor wiskunde en een fysica. Ze snappen met alles op het uit gebied van natuur- de en scheikunde naar en van zwaartekracht tot atomen. een Maar voeg in atomen samen tijdens tot een vrouw en het bevattingsvermogen van van op tv de mannen komt tijdens tot stilstand. Gelukkig in hebben ze hun tijdens blonde buurvrouw Penny die lang van niet zo tijdens slim in is, maar wel de sociale vaardigheden naar beheerst. In een deze aflevering worden Sheldon het en met Leonard voorgesteld aan op een 15-jarig genie. met Deze blijkt slimmer dan Sheldon het te de zijn. Sheldon is hiervan zo met van streek de dat hij met alles uit stopt. Zijn vrienden de bedenken een plan het om hem op tijdens te de beuren.

november 2021
30-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Jerusalem Duality, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jerusalem Duality, Seizoen 1 bij Jerusalem Duality, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jerusalem Duality, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Jerusalem Duality, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Jerusalem Duality, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!