Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en uit Howard zijn echte geeks in met een op tv voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze een tijdens snappen alles op het gebied van op tv de natuur- en scheikunde en van tijdens zwaartekracht tot in atomen. Maar voeg atomen van samen tot een vrouw tijdens en het bevattingsvermogen naar van de mannen in komt tot tijdens stilstand. een Gelukkig hebben ze hun de blonde buurvrouw Penny uit die lang niet zo slim van op is, maar wel de sociale vaardigheden het beheerst. In deze tijdens aflevering worden uit Sheldon en Leonard voorgesteld uit aan op een 15-jarig genie. Deze een blijkt slimmer dan van Sheldon te zijn. tijdens Sheldon is hiervan door zo van streek dat uit het hij met alles met stopt. Zijn vrienden een bedenken een plan om hem op naar te tijdens beuren.

juli 2020
30-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Jerusalem Duality, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jerusalem Duality, Seizoen 1 bij Jerusalem Duality, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jerusalem Duality, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Jerusalem Duality, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Jerusalem Duality, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!