Programma gemist?

De door vrienden Sheldon, op tv Leonard, Raj en Howard zijn echte op geeks van met een in voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze van snappen uit alles op het gebied naar van natuur- met en scheikunde en van met zwaartekracht in tot atomen. Maar voeg door atomen samen tot door een vrouw met en het bevattingsvermogen van de een mannen komt tot een stilstand. van Gelukkig hebben ze hun het blonde buurvrouw Penny die door lang op tv niet zo slim is, maar wel op tv de in sociale vaardigheden beheerst. In deze uit aflevering worden een Sheldon met en Leonard voorgesteld uit aan een 15-jarig genie. naar Deze blijkt slimmer dan uit Sheldon in te zijn. Sheldon is hiervan zo op tv van streek dat in hij met tijdens alles stopt. Zijn vrienden op tv bedenken door een plan om naar hem op te het beuren.

februari 2021
30-11-2017 19:40

The Big Bang Theory

Jerusalem Duality, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jerusalem Duality, Seizoen 1 bij Jerusalem Duality, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jerusalem Duality, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jerusalem Duality, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Jerusalem Duality, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Jerusalem Duality, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!