Programma gemist?

In in Undercover Boss NL verruilt een een op directeur van een grote Nederlandse van onderneming een met week lang zijn directiestoel voor het een plek op naar naar de werkvloer. Vermomd krijgt hij de met kans naar om te zien wat er naar zich door allemaal afspeelt in zijn op tv bedrijf, van want de werknemers tijdens hebben geen idee dat hun ?nieuwe tijdens collega? eigenlijk de van hoogste baas van is. Ellen Groenwoudt is op tv de CEO van naar Trigion, het grootste tijdens de beveiligingsbedrijf van Nederland. Ellen met gaat vermomd als herintreder de in werkvloer op van binnen haar eigen door bedrijf. Ze komt in de spannende situaties terecht het tijdens tijdens de nachtdienst. van En als ze tijdens te laat aan haar naar werkdag begint krijgt ze een op standje het van haar medewerkers. de Ze ziet tijdens door deze undercoverdagen op tv dat er een aantal dingen een moeten veranderen met in de bedrijfsvoering. Ellen is in onder een de indruk als een ze hoort in welke privéomstandigheden door sommige de van haar medewerkers door verkeren.

april 2021
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!