Programma gemist?

In Undercover Boss uit van NL verruilt een directeur van een op met grote Nederlandse onderneming een week de lang zijn directiestoel naar voor een plek op tijdens de werkvloer. op Vermomd krijgt hij de naar kans om te met zien de wat er zich uit allemaal afspeelt in zijn bedrijf, op de want de werknemers hebben geen idee op dat door hun ?nieuwe naar collega? eigenlijk de hoogste met baas is. Ellen Groenwoudt van is de door CEO van Trigion, in het grootste beveiligingsbedrijf van uit Nederland. met Ellen gaat vermomd als herintreder de het werkvloer op uit binnen haar eigen bedrijf. op Ze komt tijdens in spannende situaties door terecht tijdens de nachtdienst. met van En als ze te laat de aan haar werkdag met begint krijgt de ze een in standje van haar medewerkers. in Ze ziet een tijdens deze undercoverdagen dat van er een aantal een dingen moeten veranderen naar in de bedrijfsvoering. Ellen uit is onder de de indruk als met ze hoort in welke privéomstandigheden in sommige van haar het medewerkers van verkeren.

augustus 2020
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!