Programma gemist?

In op Undercover Boss NL verruilt het een van directeur van een grote Nederlandse onderneming tijdens een week naar lang zijn op directiestoel voor een plek op in de naar werkvloer. Vermomd de krijgt hij de kans om te in zien op wat er zich van allemaal afspeelt in zijn in bedrijf, met want de werknemers hebben in geen idee dat hun op ?nieuwe op collega? eigenlijk de hoogste naar baas is. op Ellen Groenwoudt is de CEO van het Trigion, naar het grootste beveiligingsbedrijf met van Nederland. Ellen gaat vermomd een als herintreder de een werkvloer op binnen door van haar eigen bedrijf. de Ze komt in met spannende situaties terecht tijdens een de nachtdienst. En als ze een te laat aan tijdens haar door werkdag begint krijgt ze tijdens een op standje van haar in medewerkers. Ze ziet tijdens deze uit undercoverdagen dat in er een aantal dingen moeten de een veranderen in de bedrijfsvoering. Ellen is met het onder de indruk als ze uit hoort in welke privéomstandigheden naar op sommige van haar medewerkers op tv verkeren.

maart 2020
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!