Programma gemist?

In Undercover Boss uit NL door verruilt een directeur van een door in grote Nederlandse onderneming een de week lang zijn uit directiestoel voor een op plek op de werkvloer. door Vermomd een krijgt hij de kans naar om te zien wat er tijdens zich allemaal afspeelt door in met zijn bedrijf, door want de werknemers hebben geen tijdens idee in dat hun ?nieuwe van collega? eigenlijk de op tv hoogste baas is. Ellen van Groenwoudt is de CEO van naar Trigion, de het grootste tijdens beveiligingsbedrijf van Nederland. op tv Ellen gaat vermomd in als herintreder de werkvloer naar op binnen haar eigen met bedrijf. Ze van komt in spannende situaties van terecht tijdens de nachtdienst. op tv naar En als ze de te laat aan haar het werkdag begint krijgt de ze een standje op van haar medewerkers. Ze het ziet tijdens deze undercoverdagen van naar dat er een aantal uit dingen moeten veranderen in de een bedrijfsvoering. in Ellen is onder de indruk uit als van ze hoort in welke privéomstandigheden met sommige van naar haar met medewerkers verkeren.

juli 2021
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!