Programma gemist?

In Undercover Boss tijdens het NL verruilt een uit directeur van een grote van Nederlandse onderneming een het week lang zijn directiestoel voor door het een plek op de werkvloer. een Vermomd krijgt in hij de kans om een te in zien wat er op tv zich allemaal afspeelt in van zijn bedrijf, want van de werknemers op hebben geen idee met dat hun ?nieuwe collega? een eigenlijk de hoogste baas is. naar Ellen Groenwoudt is in met de CEO van Trigion, het de grootste beveiligingsbedrijf op tv van Nederland. Ellen het gaat vermomd als herintreder de de in werkvloer op binnen een haar eigen bedrijf. Ze komt een in spannende door situaties terecht naar tijdens de nachtdienst. En als door ze tijdens te laat aan in haar werkdag begint tijdens krijgt ze een standje van haar naar medewerkers. Ze ziet het tijdens tijdens deze undercoverdagen dat er een tijdens aantal dingen moeten een veranderen in op tv de bedrijfsvoering. Ellen het is onder de indruk tijdens als ze hoort door op tv in welke privéomstandigheden door sommige van haar van medewerkers verkeren.

december 2020
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!