Programma gemist?

In het Undercover Boss NL een verruilt een directeur van een op grote Nederlandse op tv onderneming een week lang door zijn directiestoel voor door een plek op op de werkvloer. Vermomd door krijgt een hij de met kans om te zien wat een er zich allemaal in afspeelt in zijn bedrijf, een want de op werknemers hebben uit geen idee dat hun ?nieuwe naar collega? van eigenlijk de hoogste baas is. in Ellen Groenwoudt een is de CEO met van Trigion, het uit grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. op Ellen uit gaat vermomd als herintreder een de werkvloer op binnen door haar eigen bedrijf. op Ze komt in van spannende situaties terecht door tijdens de een nachtdienst. in En als ze naar te laat aan haar werkdag het begint krijgt op tv ze een standje van haar door medewerkers. Ze ziet op tijdens een deze undercoverdagen door dat er een aantal dingen moeten door veranderen in uit de de bedrijfsvoering. Ellen is onder de een indruk als ze hoort een in het welke privéomstandigheden sommige door van haar medewerkers de verkeren.

november 2019
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!