Programma gemist?

In uit Undercover Boss NL verruilt op tv een directeur van van een grote de Nederlandse onderneming een op tv week lang met zijn directiestoel voor een plek op in de een werkvloer. Vermomd het krijgt hij de kans om een te zien wat er op tv zich allemaal de afspeelt van in zijn bedrijf, op want de werknemers hebben geen idee naar dat hun met ?nieuwe op collega? eigenlijk de in hoogste baas is. Ellen Groenwoudt is met op de CEO van Trigion, het grootste op van beveiligingsbedrijf van Nederland. Ellen gaat op tv vermomd de als herintreder de werkvloer op binnen het haar de eigen bedrijf. Ze komt in het spannende situaties terecht door tijdens de nachtdienst. in En als ze op te laat de aan haar werkdag op begint een krijgt ze een standje van haar van medewerkers. Ze ziet uit een tijdens deze undercoverdagen dat in er een uit aantal dingen moeten veranderen door in de op tv bedrijfsvoering. Ellen is onder de van indruk als ze hoort een in met welke privéomstandigheden sommige van tijdens haar tijdens medewerkers verkeren.

september 2020
30-11-2017 21:30

Undercover Boss NL

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

Trigion, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trigion, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trigion, Seizoen 1 bij Trigion, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trigion, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Trigion, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!