Programma gemist?

Bioloog naar Freek Vonk het zal in navolging van zijn voorgaande door het colleges, Gif en Evolutie, van dit jaar naar ingaan op het onderwerp door Superzintuigen. Hoe in nemen dieren de op tv wereld waar? Met uit spectaculaire voorbeeld uit het in dierenrijk neemt hij ons mee tijdens in deze van verbazingwekkende een wereld.

In de zijn derde college op vanuit de Gashouder in naar Amsterdam van laat bioloog Freek Vonk ons zien het de hoe dieren de wereld op tv waarin we leven van waarnemen. Wij kunnen alleen maar een met verbazing de en bewondering kijken naar in sommige op tv wonderbaarlijke manieren waarop van dieren zien, op tv ruiken, horen, voelen en op tv proeven: ze hebben 'superzintuigen'. het Freek Vonk: in "Onze zintuigen bepalen hoe wij in met de wereld ervaren. uit We denken te weten hoe deze tijdens op tv eruit ziet. Toch bestaan er parallelle op tv werelden die wij een niet kunnen zien, een horen, in voelen, ruiken of op proeven. Dieren hebben in unieke zintuigen naar en kunnen hiermee dingen die voor met het ons mensen onmogelijk met zijn. In mijn college duik ik met in die wereld, de in de wereld van superzintuigen!" Van ratelslangen naar tot op tv sterneusmollen en van vogelbekdieren met tot ratten: dieren op hebben talloze eigenschappen, in waarvan naar wij alleen maar door kunnen dromen. Ze door zien andere kleuren, horen uit een storm een van honderden kilometers verderop al naar aan met komen of ruiken landmijnen uit onder de het grond.

oktober 2021
24-08-2019 20:30

Super Zintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - Super Zintuigen door Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk zal in navolging van zijn voorgaande colleges, Gif en Evolutie, dit jaar ingaan op het onderwerp Superzintuigen. Hoe nemen dieren de wereld waar? Met spectaculaire voorbeeld uit het dierenrijk neemt hij ons mee in deze ve...

01-12-2017 20:35

DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

In zijn derde college vanuit de Gashouder in Amsterdam laat bioloog Freek Vonk ons zien hoe dieren de wereld waarin we leven waarnemen. Wij kunnen alleen maar met verbazing en bewondering kijken naar sommige wonderbaarlijke manieren waarop ...

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk bij DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!