Programma gemist?

Bioloog Freek het Vonk zal in een navolging het van zijn voorgaande colleges, Gif en door Evolutie, dit in jaar ingaan op op het onderwerp Superzintuigen. op Hoe nemen dieren de een wereld waar? Met het spectaculaire voorbeeld uit naar het dierenrijk tijdens neemt hij op tv ons mee een in deze verbazingwekkende door wereld.

In op tv zijn derde college het vanuit de Gashouder op in Amsterdam laat door bioloog Freek de Vonk ons zien hoe het dieren de wereld op tv waarin we leven waarnemen. door Wij kunnen door alleen maar op met verbazing en op bewondering kijken naar de sommige wonderbaarlijke manieren in waarop dieren zien, ruiken, een horen, voelen en proeven: tijdens ze hebben 'superzintuigen'. Freek op Vonk: "Onze naar zintuigen bepalen de hoe wij de van wereld ervaren. We denken te door weten van hoe deze naar eruit ziet. Toch bestaan er een parallelle werelden die wij tijdens niet kunnen met zien, horen, van voelen, ruiken of proeven. Dieren door hebben unieke zintuigen van tijdens en kunnen hiermee dingen die het voor ons mensen onmogelijk het zijn. In mijn naar college duik met ik tijdens in die wereld, de wereld van door uit superzintuigen!" Van ratelslangen tot sterneusmollen naar en van vogelbekdieren in tot ratten: dieren van hebben uit talloze eigenschappen, waarvan het wij alleen maar kunnen dromen. een Ze zien naar andere kleuren, horen een storm van van honderden van kilometers verderop al aan naar met komen of ruiken op tv landmijnen onder de uit grond.

mei 2020
24-08-2019 20:30

Super Zintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - Super Zintuigen door Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk zal in navolging van zijn voorgaande colleges, Gif en Evolutie, dit jaar ingaan op het onderwerp Superzintuigen. Hoe nemen dieren de wereld waar? Met spectaculaire voorbeeld uit het dierenrijk neemt hij ons mee in deze ve...

01-12-2017 20:35

DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

In zijn derde college vanuit de Gashouder in Amsterdam laat bioloog Freek Vonk ons zien hoe dieren de wereld waarin we leven waarnemen. Wij kunnen alleen maar met verbazing en bewondering kijken naar sommige wonderbaarlijke manieren waarop ...

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk bij DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!