Programma gemist?

Bioloog het Freek Vonk tijdens zal in navolging van van zijn voorgaande colleges, Gif met en Evolutie, dit jaar een ingaan een op het onderwerp Superzintuigen. uit Hoe nemen de dieren de wereld het waar? Met spectaculaire voorbeeld de uit het dierenrijk door neemt hij ons de mee in op tv deze verbazingwekkende in wereld.

In zijn van derde college met vanuit de Gashouder in met Amsterdam de laat bioloog Freek Vonk ons uit zien hoe het dieren de wereld waarin we het leven met waarnemen. Wij kunnen de alleen maar met verbazing op en bewondering naar kijken naar sommige de wonderbaarlijke manieren uit waarop dieren zien, een ruiken, horen, voelen en proeven: op ze het hebben 'superzintuigen'. Freek Vonk: "Onze op tv zintuigen bepalen uit hoe wij de wereld naar ervaren. We denken te door weten met hoe deze eruit ziet. door Toch bestaan er parallelle de het werelden die wij niet uit kunnen zien, horen, voelen, ruiken door of proeven. een Dieren hebben unieke zintuigen een en kunnen door hiermee het dingen die voor ons mensen onmogelijk een zijn. In mijn op tv college duik de ik in die wereld, met de op wereld van superzintuigen!" op Van ratelslangen op tot sterneusmollen en van uit vogelbekdieren tot ratten: dieren uit hebben talloze eigenschappen, op waarvan wij alleen van maar uit kunnen dromen. Ze zien andere een kleuren, horen op een storm van op tv honderden kilometers verderop al aan de tijdens komen of ruiken naar landmijnen onder de met grond.

januari 2021
24-08-2019 20:30

Super Zintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - Super Zintuigen door Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk zal in navolging van zijn voorgaande colleges, Gif en Evolutie, dit jaar ingaan op het onderwerp Superzintuigen. Hoe nemen dieren de wereld waar? Met spectaculaire voorbeeld uit het dierenrijk neemt hij ons mee in deze ve...

01-12-2017 20:35

DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

In zijn derde college vanuit de Gashouder in Amsterdam laat bioloog Freek Vonk ons zien hoe dieren de wereld waarin we leven waarnemen. Wij kunnen alleen maar met verbazing en bewondering kijken naar sommige wonderbaarlijke manieren waarop ...

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk bij DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!