Programma gemist?

Bioloog op tv Freek Vonk op zal in navolging van zijn met voorgaande colleges, tijdens Gif en Evolutie, dit met jaar ingaan op van het onderwerp Superzintuigen. op Hoe met nemen dieren de wereld waar? op tv Met spectaculaire door voorbeeld uit het dierenrijk neemt uit hij ons mee op tv een in deze verbazingwekkende het wereld.

In zijn derde tijdens college met vanuit de Gashouder in Amsterdam de laat op tv bioloog Freek Vonk tijdens ons zien hoe dieren op de wereld waarin we door leven waarnemen. Wij een kunnen van alleen maar met in verbazing en bewondering kijken naar naar sommige wonderbaarlijke uit manieren op waarop dieren zien, ruiken, horen, voelen van de en proeven: ze hebben 'superzintuigen'. in Freek Vonk: "Onze in zintuigen bepalen hoe wij op door de wereld ervaren. We denken te in op weten hoe deze eruit ziet. Toch uit een bestaan er parallelle door werelden die wij niet de kunnen zien, horen, voelen, ruiken een of uit proeven. Dieren tijdens hebben unieke zintuigen en kunnen hiermee een dingen die voor door ons mensen onmogelijk het zijn. In mijn een op tv college duik ik met in die wereld, de wereld van uit in superzintuigen!" Van ratelslangen tot sterneusmollen het en van vogelbekdieren tot de ratten: dieren hebben op tv talloze eigenschappen, het waarvan wij alleen maar door op tv kunnen dromen. Ze zien andere van kleuren, horen een tijdens storm van honderden tijdens kilometers verderop uit al aan komen of ruiken op landmijnen op tv onder de met grond.

mei 2021
24-08-2019 20:30

Super Zintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - Super Zintuigen door Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk zal in navolging van zijn voorgaande colleges, Gif en Evolutie, dit jaar ingaan op het onderwerp Superzintuigen. Hoe nemen dieren de wereld waar? Met spectaculaire voorbeeld uit het dierenrijk neemt hij ons mee in deze ve...

01-12-2017 20:35

DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

In zijn derde college vanuit de Gashouder in Amsterdam laat bioloog Freek Vonk ons zien hoe dieren de wereld waarin we leven waarnemen. Wij kunnen alleen maar met verbazing en bewondering kijken naar sommige wonderbaarlijke manieren waarop ...

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk bij DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!