Programma gemist?

Bioloog Freek Vonk uit zal naar in navolging van van zijn voorgaande colleges, Gif uit en van Evolutie, dit jaar ingaan op het een onderwerp tijdens Superzintuigen. Hoe nemen dieren de in wereld waar? Met op tv spectaculaire voorbeeld uit door het dierenrijk een neemt hij ons mee tijdens in deze verbazingwekkende uit tijdens wereld.

In zijn derde de college de vanuit de Gashouder in op Amsterdam tijdens laat bioloog Freek Vonk ons zien uit hoe dieren de een wereld op tv waarin we leven waarnemen. Wij de kunnen alleen maar naar met verbazing en uit bewondering kijken in naar sommige wonderbaarlijke manieren met waarop dieren op tv zien, ruiken, horen, naar voelen en proeven: door ze van hebben 'superzintuigen'. Freek Vonk: op tv "Onze zintuigen bepalen naar hoe wij de wereld ervaren. een We denken te van weten tijdens hoe deze eruit ziet. tijdens Toch bestaan er in parallelle op tv werelden die wij niet kunnen zien, op horen, voelen, ruiken van of met proeven. Dieren naar hebben unieke zintuigen en kunnen hiermee in door dingen die voor op tv ons mensen onmogelijk zijn. In op mijn college door duik ik in die wereld, op tv de de wereld van superzintuigen!" Van ratelslangen een tot sterneusmollen tijdens en uit van vogelbekdieren tot ratten: met dieren hebben talloze eigenschappen, waarvan tijdens wij met alleen maar kunnen dromen. Ze naar zien andere kleuren, naar horen een naar storm van honderden tijdens kilometers verderop al aan van komen of ruiken door landmijnen door onder de met grond.

september 2020
24-08-2019 20:30

Super Zintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - Super Zintuigen door Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk zal in navolging van zijn voorgaande colleges, Gif en Evolutie, dit jaar ingaan op het onderwerp Superzintuigen. Hoe nemen dieren de wereld waar? Met spectaculaire voorbeeld uit het dierenrijk neemt hij ons mee in deze ve...

01-12-2017 20:35

DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk - DWDD University: superzintuigen door Freek Vonk

In zijn derde college vanuit de Gashouder in Amsterdam laat bioloog Freek Vonk ons zien hoe dieren de wereld waarin we leven waarnemen. Wij kunnen alleen maar met verbazing en bewondering kijken naar sommige wonderbaarlijke manieren waarop ...

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk bij DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Super Zintuigen door Freek Vonk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!