Programma gemist?

Hartverwarmend naar portret van met zeven Noord-Afrikaanse vrouwen door in Brussel, die tot uit voor kort een door geïsoleerd leven leidden en in nu op in hun wereld en daarbuiten op naar ontdekkingstocht gaan en in langzaamaan uit de smaak de van vrijheid te op tv pakken krijgen.

september 2021
01-12-2017 17:35

Geduld, straks ga je naar het paradijs

Geduld, straks ga je naar het paradijs - Geduld, straks ga je naar het paradijs

Hartverwarmend portret van zeven Noord-Afrikaanse vrouwen in Brussel, die tot voor kort een geïsoleerd leven leidden en nu in hun wereld en daarbuiten op ontdekkingstocht gaan en langzaamaan de smaak van vrijheid te pakken krijgen.

Geduld, straks ga je naar het paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geduld, straks ga je naar het paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geduld, straks ga je naar het paradijs bij Geduld, straks ga je naar het paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geduld, straks ga je naar het paradijs. Heb je een uitzending van Geduld, straks ga je naar het paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geduld, straks ga je naar het paradijs gemist

Uitzending gemist van Geduld, straks ga je naar het paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Geduld, straks ga je naar het paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!