Programma gemist?

De vrienden Sheldon, tijdens op Leonard, Raj en door Howard zijn echte geeks met een het met voorliefde voor wiskunde en fysica. in Ze snappen alles de op het het gebied van op natuur- en scheikunde en van uit zwaartekracht tot atomen. Maar tijdens een voeg atomen samen tot een uit vrouw en op tv het bevattingsvermogen met van de mannen komt tot stilstand. van Gelukkig in hebben ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die op tv lang niet zo op tv slim is, een maar wel de van sociale vaardigheden beheerst. In deze op tv aflevering door zorgt de het bezorging van een levensgrote tijdens 'time machine' uit tijdens 1960 ervoor dat Penny door te laat op haar de werk op komt. Ze wordt boos uit op de een sci-fi verzamelobsessie van Leonard. een Hij naar besluit dan dat het tijd van is om te stoppen op met zulke een kinderachtige in bezigheden.

juli 2020
01-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 bij Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!