Programma gemist?

De uit vrienden Sheldon, Leonard, Raj de en Howard zijn uit echte geeks met een naar voorliefde voor wiskunde tijdens naar en fysica. Ze de snappen alles op met het gebied van natuur- op en scheikunde op tv en van zwaartekracht tot atomen. Maar tijdens op tv voeg atomen samen het tot een vrouw en het naar bevattingsvermogen van de in mannen komt tot een stilstand. Gelukkig hebben ze uit hun blonde buurvrouw de Penny van die lang het niet zo slim tijdens is, maar wel de op sociale vaardigheden beheerst. In naar deze in aflevering zorgt de tijdens bezorging van een levensgrote 'time machine' naar de uit 1960 ervoor dat door Penny te uit laat op haar naar werk komt. Ze wordt boos op op de sci-fi naar verzamelobsessie het van Leonard. Hij besluit dan naar dat het tijd met is naar om te stoppen met zulke tijdens kinderachtige tijdens bezigheden.

februari 2021
01-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 bij Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!