Programma gemist?

De op vrienden Sheldon, Leonard, Raj en de Howard zijn echte de geeks het met een voorliefde een voor wiskunde naar en fysica. Ze snappen alles op door het het gebied van natuur- en scheikunde het en van van zwaartekracht tot atomen. Maar een voeg atomen samen op tot tijdens een vrouw en in het bevattingsvermogen van de op tv mannen komt tot stilstand. door Gelukkig het hebben ze hun blonde buurvrouw in Penny die met lang het niet zo slim is, maar op wel de sociale door vaardigheden beheerst. een In deze aflevering zorgt de op door bezorging van een levensgrote 'time door machine' uit 1960 in ervoor het dat Penny te laat op van haar werk komt. met Ze op wordt boos op op de sci-fi verzamelobsessie van met Leonard. Hij besluit dan dat uit het tijd door is naar om te stoppen met met zulke kinderachtige op tv bezigheden.

oktober 2020
01-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 bij Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!