Programma gemist?

De tijdens vrienden Sheldon, Leonard, Raj en door Howard zijn het echte geeks op met een met voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze naar snappen alles van op op het gebied van naar natuur- en scheikunde een en van zwaartekracht in tot atomen. Maar voeg atomen op tv samen tot een in vrouw en het van bevattingsvermogen een van de mannen komt de tot stilstand. met Gelukkig hebben ze hun op tv blonde buurvrouw Penny die lang een niet zo slim naar is, van maar wel de het sociale vaardigheden beheerst. In deze van aflevering zorgt op de op bezorging van een levensgrote 'time machine' de van uit 1960 ervoor dat Penny het te in laat op haar werk tijdens komt. Ze wordt boos op op tijdens de sci-fi verzamelobsessie van met Leonard. Hij in besluit dan dat van het tijd is om in te stoppen met van zulke kinderachtige naar bezigheden.

oktober 2021
01-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 bij Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!