Programma gemist?

De vrienden Sheldon, van Leonard, een Raj en Howard zijn echte op geeks met een tijdens voorliefde voor wiskunde een en fysica. Ze een snappen alles op uit met het gebied van natuur- en scheikunde tijdens door en van zwaartekracht tot atomen. de Maar voeg atomen door samen door tot een vrouw met en het bevattingsvermogen van uit de mannen van komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze het hun een blonde buurvrouw Penny in die lang niet zo slim in is, maar wel in een de sociale vaardigheden in beheerst. In deze aflevering zorgt tijdens de bezorging van naar een levensgrote van 'time machine' uit 1960 de ervoor dat op tv Penny te laat in op haar werk komt. naar Ze wordt op boos op de sci-fi tijdens verzamelobsessie van Leonard. Hij het besluit dan een dat het het tijd is tijdens om te stoppen met zulke de kinderachtige een bezigheden.

juni 2021
01-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 bij Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!