Programma gemist?

De de vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard zijn naar echte tijdens geeks met een voorliefde voor met wiskunde het en fysica. Ze snappen alles met op het het gebied van natuur- en scheikunde van en een van zwaartekracht tot atomen. het Maar naar voeg atomen samen een tot een vrouw en uit het bevattingsvermogen van de op tv mannen komt tot stilstand. in Gelukkig hebben de ze hun blonde op buurvrouw Penny die naar lang het niet zo slim is, maar in wel door de sociale vaardigheden beheerst. In deze in aflevering zorgt de tijdens bezorging van een op tv een levensgrote 'time machine' uit 1960 het ervoor dat met Penny te laat op haar naar werk komt. Ze de in wordt boos op in de sci-fi verzamelobsessie van Leonard. Hij het besluit dan op dat het tijd een is om op tv te stoppen met zulke kinderachtige naar met bezigheden.

februari 2020
01-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het b...

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 bij Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Nerdvana Annihilation, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!