Programma gemist?

Trauma met Centrum volgt spoedeisende Hulp- een en ambulancemedewerkers tijdens tijdens hun drukke en het soms levensreddende werkzaamheden. Van tijdens de ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als naar gevolg van een het tijdens ongeluk thuis of op door de weg; alle in patiƫnten die de tijdens hulp inroepen van deze tijdens zorgverleners komen aan door bod in deze dagelijkse uit door realityserie.

december 2021
01-12-2017 20:00

Trauma Centrum

Aflevering 614 - Trauma Centrum

Trauma Centrum volgt spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiƫnten...

Aflevering 614 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 614 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 614 bij Aflevering 614 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 614. Heb je een uitzending van Aflevering 614 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 614 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 614? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 614 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!