Programma gemist?

Een het scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen op van dokters de die elke dag weer uit voor ingewikkelde met uitdagingen komen te staan om de naar patiënten op tv zo goed naar mogelijk te helpen.

maart 2020
01-12-2017 20:00

Dokters

Aflevering 20, Seizoen 1 - Dokters

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Aflevering 20, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 20, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 20, Seizoen 1 bij Aflevering 20, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 20, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 20, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 20, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 20, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 20, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-12-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!