Programma gemist?

In Happy Hour uit draait het van om naar boeiende verhalen en aanstekelijke op moppen van deelnemers plus hilarische met videofragmenten. Het tijdens publiek in de van studio is in tijdens charge in en cabaretier Roué Verveer zorgt dat het alles op op tv een snelle een en scherpe door manier bij elkaar komt. Elke in uitzending krijgen drie met kandidaten de op kans om een eigen uit verhaal voor te op dragen van aan een 100-koppig publiek. op Hoe langer het verhaal de boeit, hoe door langer de kandidaat mag blijven een zitten. Bij Happy het Hour van is het publiek de baas. van Boeit het verhaal een iemand naar niet meer, in dan kan hij de op de rode knop de drukken. Na iedere druk in op de knop door zakt de van kandidaat iets verder in weg. Als het meer dan de uit helft van het tijdens publiek op de rode knop heeft met gedrukt, dan op tv verdwijnt door de kandidaat helemaal het van het podium. op tv Hoe hoger je op het op podium blijft zitten, hoe tijdens meer geld op er te winnen door is.

In Circus in Gerschtanowitz ontvangen naar Winston en Renate Gerschtanowitz het een enorme diversiteit naar aan bijzondere, in gekke, creatieve met deelnemers en acts die het steeds de met twee of het drie tegen elkaar de opnemen. Maar wie uit is de de beste? Zij moeten zelf de inschatten hoe op een 100-koppige publieksjury naar over hen heeft het geoordeeld. door Doen ze dat goed, dan op tv gaan in ze met een door lekker bedrag naar huis. in Show, spanning, humor en in verbazing wisselen naar elkaar voortdurend een af.

maart 2021
21-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 6, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

02-12-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 6, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6, Seizoen 1 bij Aflevering 6, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!