Programma gemist?

In Happy Hour met draait het om op tv boeiende verhalen en van aanstekelijke moppen van van deelnemers plus uit hilarische videofragmenten. Het publiek met in de studio naar door is in charge en cabaretier op Roué Verveer zorgt dat naar alles op een het snelle op en scherpe manier bij met elkaar komt. een Elke uitzending krijgen door drie kandidaten uit de kans om een eigen verhaal in voor te met dragen aan een een 100-koppig publiek. Hoe langer een het verhaal boeit, door hoe langer de met kandidaat mag blijven naar zitten. Bij Happy naar Hour is het door naar publiek de baas. een Boeit het verhaal iemand niet meer, naar dan kan naar hij op de van rode knop drukken. Na door iedere druk uit op naar de knop zakt de kandidaat iets het verder weg. met Als meer dan tijdens de helft van van het publiek uit op de rode knop de heeft gedrukt, dan naar verdwijnt de de kandidaat helemaal van door het podium. Hoe hoger met je op het podium tijdens blijft zitten, op hoe een meer geld er te winnen in is.

In de Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en de Renate op tv Gerschtanowitz een enorme diversiteit uit aan bijzondere, uit gekke, creatieve deelnemers en een acts naar die het steeds met twee of van drie tegen elkaar uit opnemen. Maar de wie is de beste? op uit Zij moeten zelf inschatten door hoe een 100-koppige de publieksjury over hen heeft geoordeeld. van Doen ze van dat uit goed, dan gaan naar ze met een op lekker bedrag naar huis. Show, spanning, het naar humor en verbazing wisselen elkaar voortdurend naar uit af.

juli 2021
21-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 6, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

02-12-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 6, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6, Seizoen 1 bij Aflevering 6, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!