Programma gemist?

In Happy Hour tijdens in draait het om boeiende verhalen en met aanstekelijke moppen van het de deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek de in met de studio is in charge tijdens en cabaretier naar Roué Verveer in zorgt dat alles op een op met snelle en scherpe manier bij tijdens elkaar in komt. Elke uitzending krijgen drie van kandidaten de kans om tijdens op tv een eigen verhaal voor te uit dragen aan een op tv 100-koppig een publiek. Hoe langer het op verhaal boeit, met hoe langer de kandidaat de mag blijven met zitten. Bij Happy Hour in is het van publiek de baas. Boeit op het verhaal iemand op niet meer, in dan kan hij op tijdens de rode knop drukken. een Na iedere druk op de de door knop zakt de door kandidaat iets verder weg. op Als meer de dan de de helft van het publiek op de een rode knop naar heeft uit gedrukt, dan verdwijnt de door kandidaat helemaal van het podium. op tv op Hoe hoger je op het podium op in blijft zitten, hoe meer naar geld er te winnen naar is.

In Circus op tv Gerschtanowitz ontvangen Winston en van Renate Gerschtanowitz een op enorme diversiteit aan door bijzondere, gekke, uit creatieve deelnemers van en acts die het het steeds met twee of tijdens tijdens drie tegen elkaar opnemen. Maar wie de is de met beste? Zij door moeten zelf inschatten hoe een de 100-koppige publieksjury door over hen heeft in geoordeeld. Doen ze dat van goed, tijdens dan gaan op ze met een lekker bedrag met naar een huis. Show, spanning, humor en van verbazing wisselen elkaar in voortdurend een af.

juli 2020
21-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 6, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

02-12-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 6, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6, Seizoen 1 bij Aflevering 6, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!