Programma gemist?

In Happy het Hour draait het een om boeiende in verhalen en aanstekelijke moppen van naar met deelnemers plus hilarische videofragmenten. uit Het publiek van in de studio is tijdens in charge en in cabaretier Roué het Verveer zorgt dat alles op een het snelle op tv en scherpe manier naar bij elkaar komt. in Elke uitzending tijdens krijgen drie kandidaten de kans om naar een eigen tijdens verhaal op tv voor te dragen aan op tv een 100-koppig in publiek. Hoe langer het op verhaal boeit, hoe langer de de tijdens kandidaat mag blijven zitten. Bij door Happy Hour is naar het publiek de tijdens baas. Boeit het het verhaal iemand van niet meer, dan kan de hij op de de rode knop drukken. de Na iedere het druk op de knop een zakt een de kandidaat iets in verder weg. Als uit meer dan de helft in van het publiek door op de een rode knop heeft gedrukt, met dan verdwijnt in de kandidaat helemaal op tv van het podium. Hoe hoger je uit op een het podium blijft het zitten, hoe meer op geld er te uit winnen is.

In Circus de Gerschtanowitz ontvangen met Winston en door Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit uit aan bijzondere, gekke, op tv creatieve deelnemers van en acts die het door steeds met de twee of drie het tegen elkaar opnemen. Maar wie naar is de beste? de Zij het moeten zelf inschatten hoe een een 100-koppige publieksjury van over hen van heeft geoordeeld. Doen ze in dat goed, dan naar gaan ze met tijdens een lekker door bedrag naar huis. Show, het spanning, humor het en verbazing wisselen uit elkaar voortdurend de af.

februari 2020
21-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 6, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

02-12-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 6, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6, Seizoen 1 bij Aflevering 6, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!