Programma gemist?

In tijdens Happy Hour tijdens draait het om boeiende naar verhalen en aanstekelijke moppen van van deelnemers plus op hilarische videofragmenten. Het publiek naar de in de studio is in het charge op en cabaretier Roué Verveer zorgt naar dat alles op door een snelle de en scherpe manier bij in elkaar komt. Elke uitzending op krijgen drie kandidaten door de kans om van een het eigen verhaal naar voor te dragen van aan een 100-koppig met publiek. Hoe langer het op tv verhaal boeit, hoe langer de de kandidaat mag op blijven zitten. Bij door Happy Hour is in het publiek de baas. in Boeit het de verhaal iemand door niet meer, dan kan hij in het op de rode knop tijdens drukken. Na iedere druk op op tv de tijdens knop zakt de kandidaat het iets uit verder weg. Als meer dan op de helft het van het het publiek op de rode de knop heeft op gedrukt, dan verdwijnt de tijdens kandidaat helemaal van het door podium. door Hoe hoger je op op tv het podium op blijft zitten, hoe meer geld van er te op winnen is.

In Circus op tv Gerschtanowitz ontvangen op Winston en Renate Gerschtanowitz de een enorme diversiteit aan tijdens bijzondere, een gekke, creatieve van deelnemers en acts tijdens die het steeds met uit twee of drie tegen elkaar van met opnemen. Maar wie is uit de beste? een Zij moeten zelf op inschatten hoe een 100-koppige op publieksjury over hen van heeft geoordeeld. Doen ze door dat goed, een dan gaan de ze met een een lekker bedrag naar huis. tijdens Show, spanning, humor uit en verbazing wisselen in elkaar voortdurend van af.

oktober 2020
21-12-2017 14:10

Happy Hour

Aflevering 6, Seizoen 1 - Happy Hour

In Happy Hour draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en cabaretier Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaa...

02-12-2017 20:00

Circus Gerschtanowitz

Aflevering 6, Seizoen 1 - Circus Gerschtanowitz

In Circus Gerschtanowitz ontvangen Winston en Renate Gerschtanowitz een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen. Maar wie is de beste? Zij moeten zelf insch...

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6, Seizoen 1 bij Aflevering 6, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Aflevering 6, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!