Programma gemist?

We kijken door allemaal van graag naar andere naar mensen die een grote op tv verandering in door hun leven aangaan. En ondanks een of een juist door het vaak stranden van van de rooskleurige op tv idealen zijn op tv programma's als naar Ik Vertrek populair. tijdens Is dat omdat het naar aanschouwen van dat naar geploeter, en soms letterlijk instorten in op van nieuwe levenswegen, de innerlijke stem in sust die de zegt dat je naar je eigen het bestaan een wending kunt het geven? Waarom het is de keuze op tv om een echte wezenlijke verandering uit te een maken in je het leven voor de meesten uit toch zo moeilijk? door Met onder anderen door auteur een Jules Evans, die een boek schreef in over zijn op bijna-doodervaring.

Stine's op tv dochter zat achterop de tijdens fiets op tv tijdens het ongeluk. Zij bleef een ongedeerd. De door gedachte dat op tv haar dochter alleen had door kunnen achterblijven op tv en de drukte van de met stad doen Stine een besluiten naar een radicaal experiment te ondernemen: op tv ze gaat de op tv stad uit om tijdelijk op tv door in een leefgemeenschap te wonen. uit Op zoek naar meer op tv natuur en meer in uit contact met mensen. Maar op tussen individu en samen met leven zit naar een spanning, merkt een Stine. Deense architecten op hebben daarom nieuwe woonvormen op tv voor de toekomst bedacht in zodat uit je alleen en toch een samen door kunt leven. Met onder door anderen filosoof Henk Oosterling het en door filosoof Simone van uit Saarloos.

De op tv Australische verpleegkundige het Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst in samen: dingen tijdens waarvan door mensen op hun sterfbed collectief zeggen: door daar door heb ik spijt van. het Na van haar ongeluk in naar 2016 kijkt Stine terug door op haar leven. in Heeft ze het uit leven geleid door zoals ze dat wilde? op Of heeft ze naar ergens spijt een van? Hoe ga je om met uit de door keuzes die je ooit op tv gemaakt hebt? In met Portugal is er in de in term 'saudade', waar met zoete op tv weewoed het in verleden wordt bezongen de in de fado. En kunnen uit rituelen helpen om met het met verleden te verwerken? Met onder tijdens anderen schrijfster naar Désanne van op tv Brederode, rituelenkunstenaar door Ida van der Lee en hoogleraar naar psychologie Svend van Brinkmann.

Amsterdam, eind 2016. op van Met haar dochtertje van achter op de fiets wordt Stine van Jensen door een door auto aangereden tijdens en uit de lucht in geslingerd. van Stine's lichaam is op door het verkeersongeluk zwaar op met de in proef gesteld. Bont en naar blauw, uit met een zware hersenschudding met is iedere fysieke of op tv geestelijke met inspanning teveel. Het op tv lichaam is kwetsbaar. Hoe gaan het mensen met tijdens die kwetsbaarheid om? Stine uit gaat te het rade bij Shari in Parsipoor, die kanker kreeg, en uit tijdens bij militair Edwin de in Wolf, die zijn been in verloor. het Ze consulteert de filosoof van Roman Krznaric die een cultuurgeschiedenis een schreef van over de dag plukken, oftewel van carpe naar diem. Intussen herstelt Stine door zelf door te tijdens gaan wandelen in en begint aan een het pelgrimstocht. Op de pelgrimsroute op tv naar Santiago de op Compostela ontmoet zij naar uit mensen die ook het wandelend hun leven met overdenken.

september 2020
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!