Programma gemist?

We het kijken allemaal graag op naar andere door mensen die een een grote verandering in door hun leven aangaan. En ondanks met of juist uit door het vaak stranden van in de rooskleurige op tv idealen naar zijn programma's als Ik Vertrek uit populair. Is dat omdat met door het aanschouwen van uit dat geploeter, en soms het letterlijk instorten van nieuwe met levenswegen, de innerlijke stem het in sust die zegt tijdens dat je je eigen bestaan met een wending kunt de geven? Waarom is op de keuze om een uit echte met wezenlijke verandering op te maken in een je leven voor de meesten toch op zo moeilijk? Met een het onder anderen auteur Jules op Evans, die uit een boek schreef over zijn in bijna-doodervaring.

Stine's door dochter zat achterop de door fiets tijdens het ongeluk. door Zij bleef ongedeerd. een De met gedachte dat haar dochter alleen de had kunnen achterblijven tijdens en de tijdens drukte van de op tv stad doen Stine met besluiten een radicaal naar experiment te door ondernemen: ze door gaat de stad uit uit om tijdelijk in in een leefgemeenschap te wonen. Op door zoek naar meer door op natuur en meer een contact met mensen. Maar tussen individu uit en de samen leven zit naar een spanning, merkt Stine. Deense op met architecten hebben daarom nieuwe woonvormen voor op de op tv toekomst bedacht zodat uit je alleen en toch naar samen kunt leven. op Met onder anderen op filosoof naar Henk Oosterling en filosoof Simone naar van in Saarloos.

De Australische met verpleegkundige Bronnie Ware stelde met uit ooit de top-5-spijtlijst op samen: dingen waarvan mensen door op hun sterfbed collectief van zeggen: daar heb naar ik spijt uit van. Na haar ongeluk tijdens in 2016 kijkt Stine op op terug op haar leven. in Heeft ze het leven op geleid tijdens zoals ze dat wilde? Of door heeft ze ergens naar spijt van? Hoe ga op het je om met de tijdens keuzes die je ooit door gemaakt op tv hebt? In Portugal is er de de term een 'saudade', waar in met zoete weewoed het verleden van wordt bezongen in uit de fado. tijdens En kunnen rituelen helpen het om op het verleden te verwerken? Met het onder het anderen schrijfster Désanne op van Brederode, rituelenkunstenaar op tv Ida van der Lee en hoogleraar in psychologie op Svend Brinkmann.

Amsterdam, eind 2016. op tv Met op tv haar dochtertje achter op de de fiets op wordt Stine uit Jensen door een auto aangereden en op tv de lucht in tijdens het geslingerd. Stine's lichaam is op tv door het verkeersongeluk zwaar op met de naar proef gesteld. Bont op en blauw, het met een zware hersenschudding is van iedere op tv fysieke of geestelijke de inspanning teveel. Het lichaam op tv is kwetsbaar. Hoe gaan mensen tijdens met die uit kwetsbaarheid om? Stine gaat tijdens te rade bij op uit Shari Parsipoor, die kanker door kreeg, en bij militair Edwin door tijdens de Wolf, die zijn been verloor. met Ze consulteert de door filosoof Roman Krznaric door het die een cultuurgeschiedenis schreef over de op tv dag plukken, oftewel het carpe tijdens diem. Intussen herstelt in Stine zelf door te met gaan wandelen en begint een aan een pelgrimstocht. op tv Op de naar pelgrimsroute naar van Santiago de door Compostela ontmoet zij met mensen die ook wandelend hun met leven op overdenken.

januari 2021
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!