Programma gemist?

We het kijken allemaal het graag naar andere mensen die op tv een uit grote verandering in hun leven aangaan. uit En het ondanks of tijdens juist door het uit vaak stranden van naar de rooskleurige idealen zijn een programma's als Ik Vertrek tijdens populair. Is dat omdat het door het aanschouwen van tijdens dat geploeter, en soms in letterlijk instorten van nieuwe levenswegen, het de innerlijke door stem door sust die zegt dat je het je eigen op bestaan een wending uit kunt geven? Waarom op tv is de keuze om een een echte wezenlijke verandering in te uit maken in je leven met voor de op tv meesten toch zo moeilijk? naar Met onder anderen auteur van Jules Evans, die op tv een de boek schreef in over zijn bijna-doodervaring.

Stine's een dochter zat uit achterop de fiets tijdens tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. een in De gedachte dat haar dochter naar alleen had kunnen achterblijven het en de in drukte van in de stad doen Stine van besluiten een radicaal de experiment te ondernemen: door ze gaat de op tv stad uit om uit tijdelijk in een leefgemeenschap door een te wonen. Op zoek naar meer in natuur op tv en meer contact van met mensen. uit Maar tussen individu en samen leven van zit door een spanning, merkt Stine. Deense op tv uit architecten hebben daarom nieuwe het woonvormen voor de toekomst met bedacht zodat je alleen door en een toch samen naar kunt leven. Met onder het anderen filosoof Henk Oosterling en tijdens filosoof naar Simone van de Saarloos.

De een Australische verpleegkundige Bronnie Ware uit stelde ooit de top-5-spijtlijst uit tijdens samen: dingen waarvan op mensen op hun op sterfbed collectief zeggen: daar heb ik op spijt van. op Na haar op ongeluk in tijdens 2016 kijkt Stine de terug op haar leven. Heeft ze het het leven geleid een zoals ze dat met wilde? Of naar heeft ze ergens spijt naar in van? Hoe ga je om met met de met keuzes die je tijdens ooit gemaakt hebt? met In Portugal is er op tv de term 'saudade', waar het met zoete weewoed op tv het verleden een wordt bezongen in naar de fado. op tv En kunnen naar rituelen helpen om uit het verleden te verwerken? Met onder de anderen tijdens schrijfster Désanne van tijdens Brederode, rituelenkunstenaar op Ida van der Lee en hoogleraar de van psychologie Svend Brinkmann.

Amsterdam, tijdens eind 2016. Met op tv haar dochtertje achter tijdens op de fiets wordt Stine van tijdens Jensen door een auto aangereden en door de van lucht in geslingerd. Stine's in lichaam tijdens is door het met verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. in in Bont en blauw, met een het zware uit hersenschudding is iedere fysieke uit of geestelijke inspanning teveel. Het tijdens lichaam is kwetsbaar. een Hoe gaan mensen op met die van kwetsbaarheid om? met Stine gaat te rade bij op tv Shari Parsipoor, die uit uit kanker kreeg, en een bij militair Edwin de Wolf, op die zijn been verloor. het een Ze consulteert de filosoof Roman op Krznaric op tv die een cultuurgeschiedenis schreef over de een dag het plukken, oftewel carpe van diem. Intussen herstelt van Stine zelf door in te gaan wandelen uit en begint aan een tijdens pelgrimstocht. Op de pelgrimsroute door naar Santiago met de op tv Compostela ontmoet zij mensen naar die ook wandelend hun op tv leven van overdenken.

mei 2020
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!