Programma gemist?

We kijken in allemaal graag met naar andere mensen met die een door grote verandering in hun door leven aangaan. En van ondanks of juist door een het vaak stranden in van in de rooskleurige idealen zijn op tv programma's als Ik de Vertrek populair. Is dat omdat het het aanschouwen op van dat geploeter, tijdens en soms letterlijk in instorten van nieuwe uit levenswegen, de innerlijke in stem sust de die zegt dat je je naar op eigen bestaan een wending kunt uit geven? Waarom is uit de keuze om het een naar echte wezenlijke verandering te maken het in je leven voor op tv de van meesten toch zo in moeilijk? Met onder van anderen auteur door Jules Evans, die een op boek schreef over zijn naar bijna-doodervaring.

Stine's uit dochter zat achterop de tijdens fiets tijdens het ongeluk. van Zij bleef op tv ongedeerd. De gedachte dat van haar dochter alleen een naar had kunnen achterblijven en de drukte tijdens van de stad naar doen Stine van besluiten een uit radicaal experiment te ondernemen: ze op tv een gaat de stad uit om op tv tijdelijk in een leefgemeenschap in te wonen. Op naar van zoek naar meer natuur en meer een naar contact met mensen. Maar tussen individu op en samen leven met zit een een spanning, merkt Stine. met Deense architecten hebben daarom het in nieuwe woonvormen voor op tv de toekomst bedacht zodat je naar alleen en naar toch samen kunt van leven. Met het onder anderen filosoof Henk Oosterling en een uit filosoof Simone van tijdens Saarloos.

De Australische verpleegkundige het uit Bronnie Ware stelde op tv ooit de top-5-spijtlijst tijdens samen: dingen waarvan mensen een op hun sterfbed collectief zeggen: tijdens daar heb met ik spijt uit van. Na haar ongeluk in uit naar 2016 kijkt Stine terug met op haar leven. in Heeft ze op het leven geleid op zoals ze dat op tv wilde? Of heeft een ze ergens spijt tijdens van? Hoe ga je om met de de keuzes in die je ooit gemaakt in hebt? In Portugal met is er de op tv term het 'saudade', waar met zoete door weewoed het verleden op wordt bezongen in de de fado. En uit kunnen naar rituelen helpen om het verleden in te verwerken? Met het onder op anderen schrijfster Désanne van op Brederode, rituelenkunstenaar Ida van tijdens der Lee met en hoogleraar psychologie een Svend Brinkmann.

Amsterdam, eind 2016. een op tv Met haar dochtertje achter uit op de van fiets wordt Stine een Jensen door een auto uit aangereden en de in lucht in geslingerd. tijdens Stine's lichaam op is door het verkeersongeluk in zwaar op de proef gesteld. op Bont en op blauw, met tijdens een zware hersenschudding is naar iedere fysieke of in geestelijke inspanning teveel. Het het lichaam is in kwetsbaar. een Hoe gaan mensen een met die kwetsbaarheid om? Stine door gaat naar te rade bij Shari van Parsipoor, die kanker van kreeg, en bij militair een Edwin de Wolf, die op zijn op been verloor. Ze consulteert de van op filosoof Roman Krznaric die een op tv cultuurgeschiedenis schreef over door de met dag plukken, oftewel carpe diem. op tv Intussen herstelt Stine op zelf door te naar gaan uit wandelen en begint naar aan een pelgrimstocht. Op de pelgrimsroute de naar de Santiago de Compostela op tv ontmoet zij mensen die ook van wandelend hun leven van in overdenken.

november 2019
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!