Programma gemist?

We van kijken allemaal graag een naar andere mensen die op een tijdens grote verandering in hun in leven aangaan. tijdens En ondanks of juist tijdens door het vaak van stranden van de uit rooskleurige idealen zijn programma's als uit Ik het Vertrek populair. Is de dat omdat van het aanschouwen van dat uit geploeter, en soms door letterlijk instorten van nieuwe het levenswegen, de uit innerlijke stem sust die op zegt dat op je je eigen bestaan met een wending kunt tijdens geven? Waarom is op de keuze naar om een op tv echte wezenlijke verandering in te maken in je leven een voor de meesten uit toch zo moeilijk? het Met tijdens onder anderen auteur Jules Evans, op tv die een boek op tv schreef over de zijn bijna-doodervaring.

Stine's op tv dochter zat achterop de fiets uit tijdens tijdens het ongeluk. uit Zij bleef ongedeerd. De naar gedachte dat haar op tv dochter alleen had naar kunnen achterblijven en de drukte uit van de het stad doen Stine besluiten uit een radicaal experiment op te ondernemen: ze naar gaat de stad met uit om tijdelijk het in tijdens een leefgemeenschap te wonen. op tv Op zoek naar met meer door natuur en meer tijdens contact met mensen. een Maar tussen individu en samen een leven zit een het spanning, merkt op Stine. Deense architecten hebben daarom in nieuwe het woonvormen voor de op tv toekomst bedacht zodat in je alleen een en toch samen de kunt leven. Met onder anderen filosoof door Henk Oosterling op en filosoof Simone uit van met Saarloos.

De Australische in verpleegkundige Bronnie Ware in stelde ooit in de top-5-spijtlijst samen: dingen het waarvan een mensen op hun naar sterfbed collectief zeggen: door daar heb ik spijt naar van. Na naar haar ongeluk in 2016 kijkt Stine uit terug op haar tijdens leven. Heeft de ze het leven geleid door uit zoals ze dat wilde? met Of heeft de ze ergens spijt van? Hoe ga uit je om in met de uit keuzes die naar je ooit gemaakt hebt? In in Portugal is er tijdens de term 'saudade', een waar met zoete uit weewoed een het verleden wordt bezongen in de op met fado. En kunnen op rituelen helpen om het verleden door te de verwerken? Met onder anderen schrijfster Désanne van van van Brederode, rituelenkunstenaar Ida van in der Lee uit en hoogleraar psychologie Svend uit Brinkmann.

Amsterdam, eind 2016. een Met haar dochtertje op tv achter van op de fiets wordt door Stine Jensen door door een auto aangereden op tv en de lucht in in geslingerd. uit Stine's lichaam is het door het verkeersongeluk door zwaar op door de proef gesteld. in Bont en blauw, met een zware van hersenschudding is uit iedere door fysieke of geestelijke inspanning teveel. Het met met lichaam is kwetsbaar. de Hoe gaan mensen met die kwetsbaarheid uit om? uit Stine gaat te rade tijdens bij Shari Parsipoor, in die kanker een kreeg, en bij militair Edwin door de Wolf, het die zijn been verloor. het Ze consulteert het de filosoof Roman op tv Krznaric die een cultuurgeschiedenis met schreef de over de dag uit plukken, oftewel carpe van diem. Intussen uit herstelt Stine zelf door te op gaan wandelen en begint op tv op aan een pelgrimstocht. Op de het pelgrimsroute naar met Santiago de Compostela een ontmoet zij mensen van die ook de wandelend hun leven van overdenken.

mei 2021
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!