Programma gemist?

We door kijken allemaal graag een naar andere door mensen die een grote verandering door in hun leven met aangaan. En ondanks of in juist van door het vaak stranden tijdens van van de rooskleurige idealen een zijn programma's als Ik van Vertrek populair. Is het dat omdat in het aanschouwen van dat door geploeter, en soms letterlijk in instorten naar van nieuwe levenswegen, de innerlijke op tv stem sust die zegt de dat het je je eigen bestaan een op tv in wending kunt geven? Waarom van is de keuze om een een echte van wezenlijke verandering een te maken in je leven met voor de meesten toch naar zo naar moeilijk? Met onder anderen naar auteur Jules Evans, die op een het boek schreef over zijn tijdens bijna-doodervaring.

Stine's op tv dochter zat achterop de fiets op tv tijdens het ongeluk. het een Zij bleef ongedeerd. het De gedachte dat haar dochter alleen in had kunnen achterblijven op tv en de uit drukte van de in stad doen Stine besluiten het een radicaal experiment in te ondernemen: ze een gaat de de stad uit naar om tijdelijk in een in leefgemeenschap te het wonen. Op zoek naar naar meer door natuur en meer contact tijdens met mensen. Maar op tv tussen individu en samen in leven zit een tijdens spanning, merkt Stine. de Deense architecten hebben daarom op nieuwe woonvormen tijdens voor de met toekomst bedacht zodat je alleen van en door toch samen van kunt leven. Met onder anderen een filosoof Henk Oosterling uit en op tv filosoof Simone van naar Saarloos.

De Australische verpleegkundige met Bronnie Ware met stelde ooit de naar top-5-spijtlijst door samen: dingen waarvan mensen op hun naar sterfbed collectief een zeggen: van daar heb ik spijt van. Na op haar ongeluk in in 2016 kijkt Stine in terug naar op haar leven. door Heeft ze uit het leven geleid zoals ze in dat wilde? Of de heeft tijdens ze ergens spijt van? Hoe ga op je in om met de keuzes het die je ooit het gemaakt hebt? In Portugal een is er het de term 'saudade', waar de met naar zoete weewoed het verleden wordt van bezongen in de de op tv fado. En kunnen rituelen helpen om op het verleden te het door verwerken? Met onder door anderen schrijfster Désanne van op tv Brederode, rituelenkunstenaar Ida op van der Lee en hoogleraar in naar psychologie Svend Brinkmann.

Amsterdam, eind naar 2016. Met haar dochtertje de achter op de tijdens fiets wordt door Stine Jensen tijdens door een auto aangereden en op de lucht naar in op tv geslingerd. Stine's lichaam is door het van tijdens verkeersongeluk zwaar op de proef in gesteld. Bont en uit blauw, uit met een zware hersenschudding is iedere tijdens op fysieke of geestelijke uit inspanning teveel. Het lichaam met is kwetsbaar. Hoe gaan op tv mensen met die kwetsbaarheid naar om? Stine gaat van te rade bij uit Shari een Parsipoor, die kanker kreeg, een en bij militair op Edwin de Wolf, op tv die tijdens zijn been verloor. Ze in consulteert de filosoof Roman Krznaric met die met een cultuurgeschiedenis schreef over de het dag plukken, in oftewel carpe diem. op Intussen herstelt op tv Stine zelf door naar te gaan een wandelen en begint aan van een pelgrimstocht. Op de pelgrimsroute het naar van Santiago de in Compostela ontmoet zij mensen het die ook op tv wandelend hun leven door overdenken.

juli 2021
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!