Programma gemist?

We naar kijken allemaal graag naar andere de mensen met die een grote uit verandering in hun leven aangaan. in En ondanks een of juist door het met van vaak stranden van de rooskleurige in idealen zijn programma's op tv als een Ik Vertrek populair. Is het dat omdat het in aanschouwen van dat geploeter, en het soms letterlijk de instorten van de nieuwe levenswegen, uit de innerlijke stem sust uit die zegt dat een je je eigen van bestaan een het wending kunt geven? de Waarom is de keuze om van een echte wezenlijke tijdens verandering te maken het in je leven door voor de meesten toch het zo het moeilijk? Met in onder anderen auteur Jules uit Evans, die een boek door schreef op tv over zijn bijna-doodervaring.

Stine's dochter met zat achterop de met fiets tijdens tijdens het ongeluk. Zij bleef op ongedeerd. door De gedachte dat door haar dochter alleen had kunnen achterblijven tijdens met en de drukte tijdens van de stad van doen Stine besluiten een radicaal naar experiment te ondernemen: ze uit gaat de stad van op tv uit om tijdelijk in een door leefgemeenschap te wonen. een Op zoek naar door meer natuur en meer de contact naar met mensen. Maar in tussen individu en samen leven met op tv zit een spanning, tijdens merkt Stine. Deense architecten hebben daarom het uit nieuwe woonvormen voor de toekomst naar bedacht zodat uit je alleen op en toch samen kunt leven. tijdens Met onder op tv anderen filosoof Henk Oosterling van en filosoof Simone van uit met Saarloos.

De door Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde door ooit de top-5-spijtlijst naar samen: door dingen waarvan mensen op op hun sterfbed door collectief zeggen: daar heb naar ik spijt op van. Na in haar ongeluk in 2016 kijkt Stine van terug op haar uit leven. Heeft ze het het leven geleid van het zoals ze dat wilde? Of tijdens heeft ze ergens spijt tijdens van? Hoe ga tijdens je om van met de keuzes door die het je ooit gemaakt hebt? tijdens In Portugal is in er de term 'saudade', waar de met zoete een weewoed het verleden een wordt bezongen in een de fado. tijdens En kunnen rituelen helpen om in het met verleden te verwerken? op tv Met onder anderen door schrijfster Désanne van in Brederode, rituelenkunstenaar Ida van der een van Lee en hoogleraar psychologie Svend in Brinkmann.

Amsterdam, het eind 2016. Met de haar dochtertje achter door op de fiets wordt de Stine het Jensen door een auto van aangereden en de lucht in van geslingerd. Stine's lichaam van is door in het in verkeersongeluk zwaar op een de proef gesteld. Bont en blauw, met met een zware met hersenschudding is iedere met fysieke of op tv geestelijke inspanning op tv teveel. Het lichaam naar is kwetsbaar. Hoe gaan naar mensen met die kwetsbaarheid het om? Stine in gaat te op tv rade bij Shari op tv Parsipoor, die kanker kreeg, en in bij militair Edwin uit de Wolf, naar die zijn uit been verloor. uit Ze consulteert de filosoof uit Roman Krznaric die naar een cultuurgeschiedenis schreef naar over de dag plukken, oftewel het carpe diem. Intussen in door herstelt Stine zelf in door te gaan een wandelen en begint in aan een pelgrimstocht. Op de pelgrimsroute uit naar van Santiago de Compostela ontmoet door zij uit mensen die ook op tv wandelend hun leven een overdenken.

december 2019
24-12-2017 16:10

Kies-pijn

Dus ik ben...er nog - Kies-pijn

We kijken allemaal graag naar andere mensen die een grote verandering in hun leven aangaan. En ondanks of juist door het vaak stranden van de rooskleurige idealen zijn programma's als Ik Vertrek populair. Is dat omdat het aanschouwen van da...

17-12-2017 16:10

Samen

Dus ik ben...er nog - Samen

Stine's dochter zat achterop de fiets tijdens het ongeluk. Zij bleef ongedeerd. De gedachte dat haar dochter alleen had kunnen achterblijven en de drukte van de stad doen Stine besluiten een radicaal experiment te ondernemen: ze gaat de sta...

10-12-2017 16:10

Spijt

Dus ik ben...er nog - Spijt

De Australische verpleegkundige Bronnie Ware stelde ooit de top-5-spijtlijst samen: dingen waarvan mensen op hun sterfbed collectief zeggen: daar heb ik spijt van. Na haar ongeluk in 2016 kijkt Stine terug op haar leven. Heeft ze het leven ...

03-12-2017 16:10

Carpe diem

Dus ik ben...er nog - Carpe diem

Amsterdam, eind 2016. Met haar dochtertje achter op de fiets wordt Stine Jensen door een auto aangereden en de lucht in geslingerd. Stine's lichaam is door het verkeersongeluk zwaar op de proef gesteld. Bont en blauw, met een zware hersensc...

Dus ik ben...er nog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dus ik ben...er nog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dus ik ben...er nog bij Dus ik ben...er nog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dus ik ben...er nog. Heb je een uitzending van Dus ik ben...er nog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dus ik ben...er nog gemist

Uitzending gemist van Dus ik ben...er nog? Hier kun je alle uitzendingen van Dus ik ben...er nog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 24-12-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!