Programma gemist?

Airen Mylene de begeleidt samen met van een team het van creatieve do-it-yourself tijdens stylisten van vtwonen stellen die op tv niet goed weten naar waar te beginnen in met het opknappen op tv van hun het huis. Opvallend is op tv dat de koppels die het meedoen door aan dit een nieuwe woonprogramma een tijdens groot deel van deze met klussen zélf moeten uitvoeren. het Dat Loek het en Loekie bijna een identieke van naam hebben, is door geen een toeval. Loekie had door veel pech in de liefde naar en is op met zoek gegaan met naar een van soulmate met bijna dezelfde een naam. En daar was de Loek. Het van stel kocht op tien jaar op tv geleden een ruime hoekwoning in tijdens Alkmaar met het idee tijdens om een een gezin te uit beginnen. Na in vier jaar IVF het te hebben geprobeerd is uit het helaas niet gelukt om met met de familie uit te breiden. op tv Doordat alle in focus op een kinderwens lag, naar hebben ze op tv het huis nooit een opgeknapt sinds de op tv aankoop. Tijd om de in woning een grote op tv metamorfose de te geven.

oktober 2020
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!