Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt door samen met een op tv team de van creatieve tijdens do-it-yourself stylisten van een vtwonen stellen die niet goed met weten waar te het beginnen naar met het opknappen van hun huis. naar van Opvallend is dat de het koppels die meedoen het aan dit met nieuwe woonprogramma een groot de deel van deze van klussen zélf moeten uitvoeren. Dat het Loek en van Loekie bijna een een identieke naam hebben, is naar geen tijdens toeval. Loekie had van veel pech in de op liefde en is op tv op zoek naar gegaan naar een soulmate een met bijna dezelfde op tv naam. En een daar was door Loek. Het stel door kocht tien jaar met geleden een ruime naar hoekwoning in Alkmaar met het idee tijdens om de een gezin te beginnen. Na in vier het jaar IVF te hebben geprobeerd in is het met helaas niet gelukt van om de familie uit door te het breiden. Doordat alle focus uit op een kinderwens de lag, hebben ze het tijdens huis nooit opgeknapt het met sinds de aankoop. Tijd om de op woning van een grote metamorfose te een geven.

juni 2021
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!