Programma gemist?

Airen tijdens Mylene begeleidt tijdens samen met een team van creatieve een do-it-yourself stylisten op tv van een vtwonen stellen die niet goed van weten waar te de beginnen met van het opknappen van hun door huis. Opvallend met is dat de van koppels die naar meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een naar groot deel de van op tv deze klussen zélf moeten uitvoeren. Dat uit Loek in en Loekie bijna een identieke een tijdens naam hebben, is in geen toeval. Loekie had veel pech tijdens in naar de liefde met en is op zoek gegaan naar uit een soulmate een met bijna uit dezelfde naam. En daar in was Loek. Het van stel het kocht tien jaar geleden een van ruime hoekwoning in van Alkmaar met het het idee van om een gezin te beginnen. op Na het vier jaar IVF de te hebben geprobeerd is het door helaas met niet gelukt om de familie uit uit te naar breiden. Doordat alle uit focus op een kinderwens lag, uit hebben uit ze het huis nooit met opgeknapt sinds de tijdens aankoop. Tijd de om de woning een grote door metamorfose te het geven.

december 2021
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!