Programma gemist?

Airen het Mylene begeleidt samen op met een een team van creatieve do-it-yourself stylisten een van vtwonen stellen die tijdens niet het goed weten waar te met beginnen met het opknappen een van door hun huis. Opvallend in is dat van de koppels die meedoen door aan dit nieuwe uit woonprogramma een uit groot deel van van deze klussen zélf tijdens moeten uitvoeren. Dat Loek door en Loekie bijna een van identieke naam hebben, is op tv de geen toeval. Loekie had veel het pech in de naar liefde door en is op zoek op gegaan naar in een soulmate met tijdens bijna dezelfde naam. En daar in was Loek. op Het stel kocht van tien jaar geleden een ruime de hoekwoning van in Alkmaar met het met idee om op tv een gezin te de beginnen. Na vier jaar met IVF te hebben geprobeerd de door is het helaas door niet gelukt om het de familie uit te de breiden. Doordat alle focus uit op een kinderwens op lag, hebben door ze het de huis nooit opgeknapt sinds de tijdens aankoop. met Tijd om de woning een grote met op tv metamorfose te geven.

februari 2021
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!