Programma gemist?

Airen Mylene begeleidt met samen in met een team van creatieve uit do-it-yourself met stylisten van met vtwonen stellen die niet van goed weten waar van te beginnen met het opknappen door naar van hun huis. een Opvallend is dat de naar koppels die meedoen aan op tv dit nieuwe een woonprogramma een groot uit deel van deze klussen zélf op moeten uitvoeren. de Dat een Loek en Loekie bijna van een identieke naam hebben, in is een geen toeval. Loekie had door veel pech in in de liefde en op tv is op zoek op gegaan naar een soulmate tijdens met bijna dezelfde naam. met En van daar was Loek. met Het stel kocht op tv tien jaar geleden een tijdens ruime met hoekwoning in Alkmaar met het idee op om een de gezin te beginnen. Na naar een vier jaar IVF te hebben geprobeerd in is het tijdens helaas niet in gelukt om de de familie uit te breiden. op tv Doordat op tv alle focus op een kinderwens lag, de hebben ze het van uit huis nooit opgeknapt sinds een de aankoop. Tijd op om de woning op tv een grote metamorfose te de geven.

februari 2020
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!