Programma gemist?

Airen uit Mylene begeleidt samen met met een team van creatieve van door do-it-yourself stylisten van vtwonen door stellen die niet goed weten met de waar te beginnen met het door opknappen van op hun huis. Opvallend is uit dat de door koppels die meedoen aan tijdens dit nieuwe uit woonprogramma een groot deel van van deze van klussen zélf de moeten uitvoeren. Dat Loek op tv en Loekie bijna een door identieke tijdens naam hebben, is het geen toeval. Loekie had veel een pech de in de liefde en tijdens is op zoek in gegaan naar een soulmate een met naar bijna dezelfde naam. En daar was tijdens Loek. Het naar stel kocht van tien jaar geleden een in ruime hoekwoning naar in Alkmaar met het idee naar om een een gezin te naar beginnen. Na vier een jaar IVF te met hebben geprobeerd is het naar helaas een niet gelukt om de familie naar uit door te breiden. Doordat alle van focus op een kinderwens lag, tijdens hebben ze uit het van huis nooit opgeknapt sinds van de aankoop. van Tijd om de woning een grote een metamorfose door te geven.

juli 2020
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!