Programma gemist?

Airen Mylene door begeleidt samen met een van team van creatieve met do-it-yourself stylisten van op tv vtwonen stellen de die niet tijdens goed weten waar te beginnen door met het uit opknappen van de hun huis. op Opvallend is dat tijdens de koppels die meedoen van aan dit nieuwe woonprogramma een op een groot deel van deze de klussen zélf moeten het uitvoeren. Dat het Loek en Loekie bijna uit een identieke naar naam hebben, is van geen toeval. Loekie had door veel pech in de van liefde en is op tv op zoek gegaan naar door een soulmate met uit bijna dezelfde op tv naam. En het daar was Loek. Het in stel kocht tien tijdens jaar geleden een tijdens ruime hoekwoning in op tv Alkmaar met het idee op om naar een gezin te de beginnen. Na vier jaar van IVF te door hebben geprobeerd door is het helaas niet door gelukt om de de familie uit uit te breiden. Doordat alle focus op tv op tijdens een kinderwens lag, hebben van ze het een huis nooit opgeknapt uit sinds de aankoop. Tijd om de met woning een het grote metamorfose tijdens te geven.

augustus 2020
03-12-2017 19:30

Vtwonen zelf aan de slag

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 - Vtwonen zelf aan de slag

Airen Mylene begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma e...

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 bij Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3. Heb je een uitzending van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Alkmaar - Loek & Loekie , Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!