Programma gemist?

The Ocean uit Race tijdens volgt tot en met het juni 2018 de op teams die meedoen op aan de op befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst tijdens een 7 teams, waarvan 2 Nederlandse door teams, op tv finishen over 8 maanden het in Scheveningen. uit Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het uit hemd door van het lijf en zal een 10 wereldhavens bezoeken. met Verder zullen met deskundigen hun tijdens ervaringen delen en zien in we wat in watersport voor veel tijdens mensen betekent.

Into een the waves een is een reality-programma waarin uit negen bekende uit Nederlanders de strijd met naar elkaar aangaan om in de beste surfer te door worden. In met deze afvalrace, onder leiding van het presentator Kay Nambiar uit in en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, op worden de de BN?ers getest op op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht van en natuurlijk van hun met surfskills.

februari 2021
16-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 6 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

03-12-2017 19:25

Into the Waves

Aflevering 6 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6 bij Aflevering 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6. Heb je een uitzending van Aflevering 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!