Programma gemist?

The Ocean Race op tv volgt een tot en op met juni 2018 het de teams die meedoen aan de door befaamde Volvo Ocean in Race. de Maar liefst 7 het teams, waarvan 2 Nederlandse teams, van finishen over van 8 maanden van in Scheveningen. op Presentatrice Anne-Marie Poelman het vraagt ze het hemd van het het op lijf en zal in 10 wereldhavens bezoeken. Verder zullen deskundigen een uit hun ervaringen delen en zien op tv we de wat watersport voor veel mensen met betekent.

Into naar the waves een is een reality-programma waarin negen op bekende Nederlanders de door strijd met elkaar tijdens aangaan om de de beste surfer een te worden. een In deze afvalrace, onder naar leiding van presentator Kay het Nambiar en de Nederlands kampioen surfen Kaspar op Hamminga, met worden de BN?ers getest op op hun uithoudingsvermogen, concentratie, een kracht en de natuurlijk hun met surfskills.

oktober 2020
16-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 6 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

03-12-2017 19:25

Into the Waves

Aflevering 6 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6 bij Aflevering 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6. Heb je een uitzending van Aflevering 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!