Programma gemist?

The Ocean uit Race van volgt tot en met uit juni 2018 de teams van die meedoen naar aan de befaamde Volvo op Ocean in Race. Maar liefst 7 teams, naar waarvan tijdens 2 Nederlandse teams, finishen tijdens over 8 tijdens maanden in Scheveningen. uit Presentatrice Anne-Marie Poelman in vraagt ze het hemd op van het op lijf en zal 10 wereldhavens bezoeken. het Verder zullen deskundigen tijdens hun ervaringen een delen van en zien we met wat watersport voor veel met mensen betekent.

Into the waves van in is een reality-programma waarin negen uit bekende Nederlanders de naar strijd met de elkaar aangaan om tijdens de beste surfer te door worden. In deze het afvalrace, uit onder leiding van presentator uit Kay Nambiar het en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, door naar worden de BN?ers getest op op hun uithoudingsvermogen, concentratie, op kracht en natuurlijk hun met een surfskills.

juni 2021
16-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 6 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

03-12-2017 19:25

Into the Waves

Aflevering 6 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6 bij Aflevering 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6. Heb je een uitzending van Aflevering 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!