Programma gemist?

The Ocean Race op volgt met tot en met juni de 2018 de uit teams die het meedoen aan de befaamde door Volvo Ocean Race. Maar liefst de 7 teams, waarvan naar met 2 Nederlandse teams, van finishen over 8 maanden in met Scheveningen. Presentatrice met Anne-Marie Poelman vraagt ze op het hemd van een het met lijf en zal het 10 wereldhavens bezoeken. Verder zullen deskundigen het in hun ervaringen delen en zien uit we van wat watersport voor uit veel mensen betekent.

Into met the waves is een uit reality-programma waarin negen op bekende Nederlanders van de strijd met elkaar de aangaan om een de beste surfer te een worden. op tv In deze afvalrace, onder leiding van op presentator Kay in Nambiar en een Nederlands kampioen surfen uit Kaspar Hamminga, met worden de BN?ers getest op op tv hun uithoudingsvermogen, op concentratie, kracht en natuurlijk van hun door surfskills.

november 2021
16-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 6 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

03-12-2017 19:25

Into the Waves

Aflevering 6 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6 bij Aflevering 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6. Heb je een uitzending van Aflevering 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!