Programma gemist?

The door Ocean Race volgt tot in en op tv met juni 2018 de teams die in op meedoen aan de van befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst van 7 teams, waarvan met 2 Nederlandse teams, in finishen over 8 in maanden een in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman op vraagt ze tijdens het uit hemd van het lijf in en zal tijdens 10 wereldhavens bezoeken. naar Verder zullen deskundigen hun tijdens ervaringen delen op tv en zien we op tv wat watersport voor veel mensen met betekent.

Into the waves door op is een reality-programma waarin negen op bekende Nederlanders de de strijd met elkaar aangaan op om de tijdens beste surfer het te worden. in In deze afvalrace, onder leiding het van presentator Kay met Nambiar en in Nederlands kampioen naar surfen Kaspar Hamminga, worden door de BN?ers van getest op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht het en natuurlijk hun de op surfskills.

juli 2020
16-12-2017 18:00

The Ocean Race

Aflevering 6 - The Ocean Race

The Ocean Race volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse teams, finishen over 8 maanden in Scheveningen. Presentatrice Anne-Marie Poelman vraagt ze het hemd ...

03-12-2017 19:25

Into the Waves

Aflevering 6 - Into the Waves

Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga,...

Aflevering 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 6 bij Aflevering 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 6. Heb je een uitzending van Aflevering 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 6 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 6? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!