Programma gemist?

Aan de met hand van in videobeelden van de Nationale tijdens Politie naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de de mogelijke gevolgen op van hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

december 2021
03-12-2017 20:30

Wegmisbruikers

Aflevering 389 - Wegmisbruikers

Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 389 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aflevering 389 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aflevering 389 bij Aflevering 389 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aflevering 389. Heb je een uitzending van Aflevering 389 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aflevering 389 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 389? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 389 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!