Programma gemist?

Nadat door hij zijn het vrouw en ongeboren uit kind heeft verloren, verhuist naar de in en met in verdrietige ex-Navy tijdens SEAL Riggs naar Californië om met daar als het detective aan de naar slag te gaan op bij de met Los Angeles het Police Department. Hier wordt hij gekoppeld het aan de ervaren met uit Murtaugh, die nog herstellende door is van in een hartaanval. Riggs? door roekeloze gedrag en op drang om zich in de naar vuurlinie op te plaatsen, botsen regelmatig door met het streven door van Murtaugh om de dag een stressvrij en volgens van alle tijdens geldende regels door op tv te komen. De tijdens samenwerking verloopt de dan ook niet op altijd zonder slag of stoot de als ze gezamenlijk met de misdaad te lijf naar van gaan. Elke week het wacht hen een nieuwe zaak op tijdens het gebied van het het drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs naar en Murtaugh worden gedwongen door om weer op samen te werken met in agent Karen Palmer tijdens het om Leo Getz tijdens te beschermen.

juli 2021
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!