Programma gemist?

Nadat van hij zijn met vrouw en ongeboren kind heeft met verloren, verhuist door de in en in verdrietige naar ex-Navy op SEAL Riggs naar Californië op om op daar als detective aan de de slag te het gaan bij naar de Los Angeles van Police Department. Hier wordt uit hij gekoppeld aan in de ervaren Murtaugh, een die nog op tv herstellende is van een een hartaanval. Riggs? roekeloze op tv gedrag en drang om door zich op tv in de vuurlinie te plaatsen, botsen van regelmatig uit met het streven van op tv Murtaugh om van de dag stressvrij en uit volgens in alle geldende regels door te op komen. de De samenwerking verloopt dan ook in niet altijd de zonder slag of stoot op als ze gezamenlijk op tv de misdaad te een lijf naar gaan. Elke week naar wacht hen een nieuwe zaak op van het tijdens gebied van in drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs in en Murtaugh worden gedwongen een de om weer samen tijdens te werken met agent naar Karen Palmer om Leo Getz van te op beschermen.

april 2021
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!