Programma gemist?

Nadat hij het zijn de vrouw en ongeboren kind heeft op verloren, verhuist de in op en in verdrietige door op tv ex-Navy SEAL Riggs naar tijdens Californië om daar als detective van aan de slag op tv op tv te gaan bij de Los Angeles van Police Department. met Hier wordt op tv hij gekoppeld naar aan de ervaren Murtaugh, die nog op tv een herstellende is van een tijdens hartaanval. Riggs? roekeloze tijdens gedrag en met drang om zich in de vuurlinie op te op plaatsen, botsen regelmatig met het door de streven van Murtaugh om het de dag stressvrij en uit volgens alle uit geldende regels door de te komen. De een samenwerking verloopt uit dan ook niet een altijd zonder slag of stoot als een ze uit gezamenlijk de misdaad te naar lijf in gaan. Elke week wacht tijdens hen een nieuwe zaak op met het gebied met van drugshandel, wapenhandel en de moord. door Riggs en Murtaugh worden gedwongen door om op tv weer samen te werken de met tijdens agent Karen Palmer om Leo de Getz met te beschermen.

augustus 2020
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!