Programma gemist?

Nadat hij met zijn vrouw en met ongeboren kind op heeft verloren, verhuist tijdens de in op en in verdrietige naar ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om uit daar tijdens als detective aan de op tv slag te gaan in bij het de Los Angeles op Police Department. Hier in wordt hij gekoppeld aan de door ervaren een Murtaugh, die nog herstellende is van het van een hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag de en naar drang om zich in naar de vuurlinie te de plaatsen, botsen regelmatig met het het naar streven van Murtaugh om de op dag stressvrij en in volgens alle geldende regels naar door de te komen. De in samenwerking verloopt dan ook niet het het altijd zonder slag of stoot op als naar ze gezamenlijk de misdaad in te lijf gaan. Elke op week wacht met hen een nieuwe zaak naar op uit het gebied van op drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs en het Murtaugh met worden gedwongen om weer door samen te een werken met agent uit Karen Palmer om op tv Leo Getz te in beschermen.

december 2020
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!