Programma gemist?

Nadat met hij zijn vrouw en met ongeboren kind heeft verloren, door de verhuist de in en in in verdrietige ex-Navy SEAL het Riggs naar Californië van om daar als met detective aan op tv de slag te van gaan bij door de Los Angeles Police Department. op Hier wordt uit hij gekoppeld tijdens aan de ervaren Murtaugh, een die nog herstellende met is van een hartaanval. met Riggs? roekeloze gedrag en van drang om zich tijdens door in de vuurlinie te plaatsen, botsen op tv regelmatig met het naar streven van Murtaugh op om een de dag stressvrij en volgens van alle in geldende regels door te in komen. in De samenwerking verloopt dan ook niet naar een altijd zonder slag of stoot als van in ze gezamenlijk de de misdaad te lijf gaan. Elke met week wacht hen tijdens een nieuwe zaak op door uit het gebied van drugshandel, het wapenhandel en moord. in Riggs en Murtaugh worden van gedwongen om weer samen de tijdens te werken met agent Karen Palmer door om Leo het Getz met te beschermen.

maart 2020
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!