Programma gemist?

Nadat hij zijn uit vrouw uit en ongeboren kind heeft verloren, van verhuist de van in en in verdrietige uit ex-Navy SEAL in Riggs naar Californië om de daar als detective van aan de slag uit op te gaan bij de Los Angeles door naar Police Department. Hier wordt hij gekoppeld door een aan de ervaren Murtaugh, die een nog herstellende is van naar een uit hartaanval. Riggs? roekeloze gedrag met en de drang om zich in de de vuurlinie te plaatsen, botsen een regelmatig met het tijdens streven van Murtaugh op tv om de door dag naar stressvrij en volgens alle geldende naar regels door te komen. op op De samenwerking verloopt dan ook naar niet altijd zonder slag de of stoot als het ze gezamenlijk het de misdaad te lijf op tv gaan. in Elke week wacht hen een tijdens nieuwe zaak een op in het gebied van drugshandel, wapenhandel op tv en moord. Riggs tijdens en Murtaugh worden gedwongen naar een om weer samen te werken een met het agent Karen Palmer naar om Leo Getz te tijdens beschermen.

januari 2020
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!