Programma gemist?

Nadat op tv hij zijn vrouw door en ongeboren kind heeft verloren, door verhuist de naar in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs door van naar Californië om naar daar als detective aan door de slag uit te gaan bij de tijdens Los Angeles op Police Department. Hier wordt hij op gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, van die nog herstellende uit is van een hartaanval. de Riggs? roekeloze gedrag op en drang in om zich uit in de vuurlinie te plaatsen, botsen in regelmatig met in het streven het van Murtaugh om een de dag stressvrij en op tv volgens alle de geldende regels door te komen. op De samenwerking in verloopt dan ook niet met altijd zonder door slag of stoot de als ze gezamenlijk de door tijdens misdaad te lijf door gaan. Elke week met wacht hen een nieuwe zaak op in het gebied tijdens van drugshandel, door wapenhandel en moord. Riggs en de door Murtaugh worden gedwongen naar om weer samen te de werken met agent uit Karen Palmer in om Leo Getz te op tv beschermen.

januari 2021
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!