Programma gemist?

Nadat in hij zijn vrouw de en ongeboren kind heeft verloren, van verhuist van de in de en in verdrietige ex-Navy tijdens SEAL Riggs tijdens naar Californië om daar als het detective op tv aan de slag te tijdens gaan bij de op tv Los Angeles Police uit Department. Hier wordt een hij gekoppeld aan de op ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende in is van het een hartaanval. Riggs? de roekeloze gedrag en de drang om zich in de vuurlinie van met te plaatsen, botsen regelmatig op met het streven in van Murtaugh om de dag het op tv stressvrij en volgens alle geldende het regels door te komen. van op De samenwerking verloopt tijdens dan ook niet altijd zonder door slag of op stoot als ze uit gezamenlijk de een misdaad te lijf gaan. Elke week de de wacht hen een nieuwe zaak uit op het het gebied van uit drugshandel, wapenhandel en een moord. Riggs en Murtaugh door worden gedwongen in om weer samen naar te werken met agent uit Karen Palmer om Leo tijdens Getz een te beschermen.

mei 2021
03-12-2017 20:30

Lethal Weapon

As Good As It Getz, Seizoen 1 - Lethal Weapon

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervar...

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As Good As It Getz, Seizoen 1 bij As Good As It Getz, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As Good As It Getz, Seizoen 1. Heb je een uitzending van As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As Good As It Getz, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van As Good As It Getz, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van As Good As It Getz, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!