Programma gemist?

De uit break-up van Penny in zorgt ervoor dat tijdens Leonard genoeg moed de heeft om haar uit met te vragen. Allebei een gaan ze naar op tv Sheldon op tv voor hun aanstaande date. De op vrienden Sheldon, een Leonard, Raj en een Howard zijn van echte geeks met een op tv voorliefde voor wiskunde door en fysica. Ze snappen alles naar op het gebied een van door natuur- en scheikunde en van van naar zwaartekracht tot atomen. Maar voeg op tv atomen op samen tot een vrouw en het tijdens tijdens bevattingsvermogen van de mannen komt door tot stilstand. een Gelukkig hebben ze in hun blonde uit buurvrouw Penny die lang met niet zo slim is, door maar in wel de sociale vaardigheden op tv beheerst. In op tv deze aflevering zorgt de break-up uit van Penny op ervoor dat Leonard genoeg op moed heeft om het haar mee uit te tijdens naar vragen. Ze gaan naar Sheldon met voor advies over hun het aanstaande met date.

oktober 2019
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!