Programma gemist?

De op break-up van Penny tijdens zorgt ervoor op tv dat Leonard genoeg moed heeft tijdens om haar uit te van door vragen. Allebei gaan door ze naar Sheldon voor hun aanstaande de date. in De vrienden Sheldon, de Leonard, Raj en Howard zijn een echte geeks met uit een voorliefde voor met wiskunde op tv en fysica. Ze uit snappen alles op het gebied in op tv van natuur- en scheikunde een en van een zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen tijdens samen tijdens tot een vrouw de en het bevattingsvermogen door van de mannen het komt tot stilstand. het Gelukkig hebben ze op tv hun blonde buurvrouw Penny in die lang niet van zo slim een is, maar wel de sociale op vaardigheden beheerst. In het deze aflevering zorgt het de op tv break-up van tijdens Penny ervoor dat Leonard op genoeg moed uit heeft om haar mee uit te in op vragen. Ze gaan naar Sheldon voor op advies over hun tijdens aanstaande op date.

december 2020
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!