Programma gemist?

De break-up naar van Penny zorgt een ervoor door dat Leonard genoeg met moed heeft om van haar uit te vragen. Allebei uit gaan tijdens ze naar Sheldon het voor hun aanstaande date. op De vrienden Sheldon, met Leonard, Raj en Howard zijn van naar echte geeks met een een voorliefde voor tijdens wiskunde en fysica. Ze snappen alles met op het gebied het van door natuur- en scheikunde en naar van door zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen van samen naar tot een een vrouw en het bevattingsvermogen van de tijdens mannen komt tot de stilstand. Gelukkig de hebben ze in hun blonde buurvrouw Penny tijdens die lang niet zo op slim is, maar op tv wel de de sociale vaardigheden beheerst. In het deze aflevering zorgt op de op tv break-up van door Penny ervoor dat Leonard tijdens genoeg moed heeft om op haar met mee uit te in vragen. Ze gaan de naar Sheldon voor advies over hun met aanstaande uit date.

juli 2021
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!