Programma gemist?

De een break-up van door Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg tijdens moed heeft om tijdens haar uit te het tijdens vragen. Allebei gaan de ze naar Sheldon voor tijdens hun aanstaande date. het De vrienden Sheldon, Leonard, Raj van en het Howard zijn echte geeks met uit uit een voorliefde voor wiskunde uit en fysica. Ze op tv snappen alles op het door gebied uit van natuur- en naar scheikunde en van zwaartekracht van tot atomen. uit Maar voeg atomen samen tot een met naar vrouw en het bevattingsvermogen de van de mannen komt tot uit stilstand. Gelukkig in hebben ze hun blonde op tv buurvrouw Penny die naar lang niet zo een slim is, maar naar wel de sociale de op vaardigheden beheerst. In deze aflevering tijdens zorgt de break-up een van Penny ervoor dat de Leonard genoeg van moed heeft om haar het op mee uit te vragen. Ze op gaan naar Sheldon voor van van advies over hun aanstaande op tv date.

maart 2020
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!