Programma gemist?

De break-up van op tv Penny op tv zorgt ervoor dat in Leonard genoeg moed heeft door om met haar uit te vragen. het Allebei gaan ze naar met Sheldon de voor hun aanstaande date. De vrienden door Sheldon, Leonard, Raj op tv en Howard uit zijn uit echte geeks met een voorliefde met voor wiskunde en fysica. met uit Ze snappen alles op door het gebied van op natuur- en scheikunde en van het in zwaartekracht tot atomen. in Maar voeg atomen van samen tot een vrouw en uit het bevattingsvermogen van de van mannen komt tot op stilstand. Gelukkig met hebben ze hun met blonde buurvrouw Penny een die op lang niet zo slim is, op maar een wel de sociale door vaardigheden beheerst. In deze tijdens aflevering zorgt de break-up een van door Penny ervoor dat in Leonard genoeg moed heeft om haar in mee door uit te vragen. Ze gaan op naar Sheldon voor de advies van over hun tijdens aanstaande date.

augustus 2020
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!