Programma gemist?

De van break-up van Penny van zorgt ervoor dat tijdens Leonard genoeg moed naar heeft om haar uit te tijdens vragen. in Allebei gaan ze naar door Sheldon voor hun met aanstaande met date. De vrienden Sheldon, Leonard, een Raj en Howard zijn in echte door geeks met een voorliefde met voor wiskunde en door fysica. Ze tijdens snappen alles tijdens op het gebied van natuur- en uit scheikunde en op tv van zwaartekracht door tot atomen. een Maar voeg atomen op tv samen tot een vrouw en het het bevattingsvermogen op van de een mannen komt tot stilstand. Gelukkig van hebben ze hun blonde op buurvrouw Penny die op tv tijdens lang niet zo slim is, maar door wel een de sociale vaardigheden door beheerst. In deze aflevering op tv zorgt de break-up van naar Penny ervoor dat naar Leonard genoeg moed door heeft om door haar mee uit uit te vragen. op Ze gaan naar van Sheldon voor advies over hun met aanstaande naar date.

april 2021
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!