Programma gemist?

De break-up van van Penny zorgt ervoor op tv dat Leonard het genoeg moed heeft met om haar uit uit te de vragen. Allebei gaan ze met naar Sheldon voor het hun aanstaande date. van De vrienden Sheldon, Leonard, op tv Raj de en Howard zijn echte uit geeks met een voorliefde de voor wiskunde en fysica. met Ze snappen het alles op het gebied een van natuur- het en in scheikunde en van op tv zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen de samen tot op tv een tijdens vrouw en het bevattingsvermogen van van de tijdens mannen komt tot door stilstand. Gelukkig hebben uit ze hun blonde buurvrouw op tv Penny die in lang niet zo slim is, maar de de wel de sociale vaardigheden naar beheerst. In deze aflevering zorgt de de break-up van met Penny ervoor een dat Leonard van genoeg moed op heeft om haar mee uit met te vragen. Ze gaan een met naar Sheldon voor advies over op tv hun aanstaande het date.

mei 2021
04-12-2017 19:40

The Big Bang Theory

Tangerine Factor, Seizoen 1 - The Big Bang Theory

De break-up van Penny zorgt ervoor dat Leonard genoeg moed heeft om haar uit te vragen. Allebei gaan ze naar Sheldon voor hun aanstaande date. De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en ...

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tangerine Factor, Seizoen 1 bij Tangerine Factor, Seizoen 1 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tangerine Factor, Seizoen 1. Heb je een uitzending van Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tangerine Factor, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Tangerine Factor, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Tangerine Factor, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!